پایگاه خبری ستاره ها - آخرين عناوين سبک زندگی :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle Sun, 25 Jun 2017 22:07:08 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Sun, 25 Jun 2017 22:07:08 GMT سبک زندگی 60 چگونه بعد از ماه رمضان چاق نشویم؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104923/ به گزارش ستاره ها، جام جم نوشت: دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه، رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این پرسش‌ها می‌گوید: اگر فرد در یک وضعیت طبیعی و عادی روزه گرفته و در تمام این مدت الگوهای کلی و صحیح تغذیه را رعایت کرده باشد، بعد از ماه رمضان هم می‌تواند همانند قبل از ماه مبارک، در فواصل زمانی مناسب و منظم، سه وعده اصلی و سه میان وعده را مصرف کند. به گونه‌ای که احساس سیری مطلوب را داشته باشند و کلیه املاح و ویتامین‌ها را نیز به اندازه کافی دریافت کند.   وی تأکید می‌کند: بازگشت یکباره مصرف غذا در وعده‌های غذایی هیچ اشکالی ندارد. البته به شرطی که افراد مراقب میزان دریافت چربی، نمک و شکر باشند و نباید هیچ یک از این مواد بخصوص شکر را بیش از اندازه مصرف کنند. استفاده از چهار گروه غذایی میوه‌ها و سبزی‌ها، نان و غلات، گوشت، حبوبات و مغزها و شیر و لبنیات حتما باید در برنامه روزانه افراد باشد. مصرف مایعات را جدی بگیرید همان‌گونه که می‌دانید60 درصد وزن بدن را آب تشکیل می‌دهد. البته سن و جنس در تعیین میزان آب مورد نیاز بدن تاثیر دارد. آنچنان که میزان آب در بدن افراد مسن کمتر از نوزادان و در زنان کمتر از مردان است. از آنجا که میزان مصرف آب در ایام روزه‌داری کاهش می‌یابد، یکی از توصیه‌های مورد تأکید دکتر وفا مصرف مایعات در فاصله زمانی مناسب است تا بدن دچار کم آبی نشود. وی ادامه می‌دهد: آب، مهم‌ترین منبعی است که مصرف آن در فصل گرما، توصیه می‌شود. رژیمتان را رعایت کنید افرادی که مبتلا به چاقی و اضافه وزن هستند، بدون شک قبل از ماه رمضان رژیم غذایی متناسب با شرایط این ایام را دریافت کرده‌اند. حال این سوال مطرح است که با تمام شدن ماه رمضان این افراد باید چگونه عمل کنند، آیا مراجعه به پزشک تغذیه الزامی است؟ دکتر وفا می‌گوید: این افراد می‌توانند رژیم غذایی قبل از ماه رمضان خود را دوباره اجرا کنند. برای این افراد نیز منظم غذا خوردن، مصرف صیفی‌جات و میوه بسیار حائز اهمیت است، چرا که روزه‌داران در ماه رمضان اغلب با کمبود مصرف این مواد غذایی مواجه هستند، به همین دلیل با پایان ماه رمضان باید 2 تا 3 وعده سبزی و صیفی‌جات را به اندازه کافی در برنامه غذایی خودشان بگنجانند. چگونه چاق نشویم؟ برخی روزه‌داری را علاوه بر فیوضات معنوی آن، فرصتی مناسب برای کاهش وزن و آب شدن چربی‌های اضافه می‌دانند. این افراد نگرانی نیز دارند و آن بازگشت وزن و تجمع مجدد چربی‌هاست. این متخصص تغذیه درباره راه‌های پیشگیری از چاقی بعد از ماه رمضان می‌گوید: چاقی به زبان ساده، بهم خوردن تعادل بین مجموع کالری‌های دریافتی از طریق خوراکی‌ها و آشامیدنی‌هاست. در صورتی که بدن بیش از حد مورد نیاز کالری دریافت کند و میزان فعالیت‌های روزانه نیز کمتر از حجم کالری‌های دریافتی باشد، در این صورت فرد با تراکم کالری و در نتیجه اضافه وزن مواجه می‌شود. وی ادامه می‌دهد: این تراکم کالری اغلب با میزان چربی مصرفی مرتبط است. افراد باید مصرف مواد غذایی که منابع اصلی چربی‌های آشکار و پنهان هستند را کنترل کنند و مصرف انواع روغن، کره، مارگارین، شیر پرچرب و گوشت چرخ کرده را در برنامه غذایی روزانه خود کم کنند. همچنین توصیه می‌شود میزان مصرف شربت و نوشیدنی‌های حاوی شکر نیز بشدت کاهش یابد. به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، میزان مصرف چای و قهوه نیز بهتر است به اندازه سه استکان تازه دم و کمرنگ باشد. رفلاکس معده ربطی به روزه‌داری ندارد در مواقعی با افرادی مواجه هستیم که با وجود مشکلات گوارشی در ناحیه معده اما به دلیل تعلقات مذهبی، همچنان روزه می‌گیرند و بعد از پایان ماه رمضان با واکنش‌هایی همچون سوزش و رفلاکس معده مواجه می‌شوند و چون گمان می‌کنند این حالات ناشی از روزه‌داری است و بعد از این ایام رفع می‌شود، به پزشک مراجعه نمی‌کنند. دکتر وفا می‌گوید: برخلاف تصور اشتباه برخی مردم که مشکلات گوارشی همچون رفلاکس معده یا یبوست را ساده تلقی می‌کنند، این مشکلات می‌تواند نشانه‌های اولیه و فوق‌العاده خطرناک انواع بیماری‌های گوارشی باشد. یبوست می‌تواند به سرطان کولون ورکتوم و رفلاکس معده به سرطان مری و معده منجر شود. چقدر آب مصرف کنیم؟ مصرف روزانه شش تا هشت لیوان آب، یک الگوی ایده‌آل است. میزان مصرف آب توسط هر فرد با توجه به تماس‌های محیطی با آفتاب، تعریق و فعالیت‌های روزانه می‌تواند تغییر کند. مهم‌ترین نکته درباره مصرف آب، میزان خشکی آب دهان است. در صورت بروز کوچک‌ترین خشکی در مخاط دهان و لب، باید یک یا دو جرعه آب بنوشید. این گمان بسیار اشتباه است که بگوییم الان یکی دو تا لیوان آب می‌خورم و دیگر خیالم نسبت به میزان مصرف آب راحت است.   ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 17:20:37 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104923/ 4 نوع سبزیجاتی که باید کمتر مصرف کنید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104927/ به گزارش ستاره ها به نقل از جام جم نوشت، سبزیجات زیر از جمله این موارد هستند: سبزیجات نشاسته‌ای براساس مطالعه دانشگاه هاروارد، کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند می‌توانند این گروه از سبزیجات را به کلی از رژیم غذایی خود حذف کنند. تحقیقات نشان داده، افرادی که سبزیجات نشاسته‌ای بیشتری مصرف می‌کنند، اضافه وزن دارند درحالی که کسانی که مصرف این سبزیجات را محدود کرده‌اند، کاهش وزن داشته‌اند. سبزیجات نشاسته‌ای شامل سیب‌زمینی، ذرت، نخودفرنگی، کدوتنبل و سیب‌زمینی شیرین است. هرچند سیب‌زمینی شیرین سرشار از ویتامین و فیبر است اما بهتر است تعادل در مصرف آن رعایت شود. سبزیجات چلیپایی سبزیجاتی مانند کلم، کلم بروکلی و کلم پیچ هرچند غنی از فیبر هستند و کالری کم و موادمغذی زیادی دارند، اما نفخ ایجاد می‌کنند. از آنجا که انسان‌ها آنزیمی ندارند که رافینوز (قند پیچیده موجود در سبزیجات چلیپایی) را تجزیه کند ، وقتی این سبزیجات به قسمت‌های پایین‌تر روده می‌رسد، توسط باکتری‌ها تخمیر می‌شود و گازهای متان، دی‌اکسیدکربن و هیدروژن تولیدمی کند که به نفخ منجرمی شود. سبزیجات شبرو این دسته از سبزیجات که بادمجان، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی در آن قرار می‌گیرند، یک آلکالوئید شناخته شده به نام سولانین تولید می‌کنند که سمی است. برخی کارشناسان معتقدند، این سبزیجات التهاب ایجادمی کنند و باید مصرف آنها را محدودکرد. این التهاب، در بلندمدت به دردمفاصل، مشکلات گوارشی، مشکلات خواب، پیری زودرس و بیماری‌های مزمن منجرمی شود. با این حال، تحقیقات در این زمینه ناکافی و مصرف این سبزیجات همچنان پرطرفدار است. 12 سبزی آلوده هرساله، کارگروه محیط زیست در آمریکا فهرست 12میوه و سبزیجاتی را که بیشترین میزان آفت‌کش‌ها در آنها باقی می‌ماند، منتشر می‌کند. 178 آفت‌کش مختلف روی این گروه از سبزیجات شناسایی شده که بعد از شسته شدن نیز از بین نمی‌روند. اسفناج ـ یکی از مفیدترین سبزیجاتی که می‌توانید مصرف کنید ـ دومین مورد (بعد از توت‌فرنگی) در فهرستِ ارائه شده است. براساس اعلام کارگروه محیط‌زیست، این سبزی دوبرابر دیگر سبزیجات حاوی آفت‌کش است.   ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 14:15:23 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104927/ مصرف انگور و پیشگیری از پوسیدگی دندان http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104926/ به گزارش ستاره ها؛ روزنامه خراسان نوشت: جدیدترین مطالعات نشان داده است، مصرف انگور بیش از هر ماده دیگری از دندان در برابر پوسیدگی محافظت می‌کند. دانشمندان باوردارند، از دانه‌های میوه‌های آبدار می توان به عنوان یک راهکار جدید برای مقابله با پوسیدگی دندان استفاده کرد و در بین آنها مفید بودن هسته دانه‌های انگور آزمایش و ثابت شده است. برای تهیه روغن هسته انگور از نوع با هسته آن استفاده می شود.از آن جا که برای تهیه مقدار کمی از این روغن به هسته زیادی نیاز است، قیمت تمام شده این محصول زیاد است ودر بازار مشتری زیادی ندارد اما اگر خواص آن را بدانیم حتما با مدیریت صحیح این روغن را در سبد خرید قرار می دهیم . به گفته دکتر عزیزی، متخصص تغذیه وعضو هیئت علمی دانشگاه، می توان از این روغن برای تهیه غذای سرخ کردنی و سالاد استفاده کرد البته هر چه این روغن حرارت کمتری ببیند بیشتر خواص خود را حفظ می کند.   هسته انگور سرشارازآنتی اکسیدان ازجمله اسید فنول‌ها، توکوفرول و پروآنتوسیانیدین است. این آنتی اکسیدان‌ها از بدن در برابررادیکال‌های آزاد محافظت می کند و باعث تقویت بافت‌ها وارگان‌ها می‌شود. خواص آنتی اکسیدانی، ویتامین‌های C و E و بتاکاروتن موجود درهسته انگوربه مدت 33 روز در بدن فعال می‌شود و با عناصر مضر و آسیب رسان مقابله می‌کند. اسید لینولئیک موجود در آن، برای بازسازی پوست لازم است و تاثیر نرم کننده ای روی پوست و مو دارد. از این روغن می توان به عنوان منقبض کننده و تقویت کننده پوست استفاده کرد.مصرف این روغن برای رفع سیاهی دور چشم نیز مفید است. از طرفی هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست؛ بنابراین این قابلیت را دارد که از سرطان‌های پوست، پروستات و سینه پیشگیری کند. دانشمندان همین خاصیت هسته انگور را دلیلی برای تقویت دندان و مقابله با پوسیدگی می‌دانند.     به گزارش web md، هسته انگور برای درمان بیماری های مختلف کاربرد دارد؛ از جمله این بیماری ها می توان به گردش خون ضعیف و کلسترول بالا ، بیماری های چشمی مربوط به دیابت، ضعف بینایی در شب و دژنراسیون ماکولا و حتی آلزایمر اشاره کرد. شواهد نشان می دهد عصاره دانه انگور ممکن است رشد سرطان سینه ، معده،روده بزرگ، پروستات وریه را کاهش دهد و از سلول های کبدی در برابر شیمی درمانی محافظت کند. هسته انگور به طور موثری با التهاب ها و عفونت های بدن مقابله می کند. به همین دلیل برای افرادی که دچار مشکلاتی مانند آرتریت، درماتیت، مشکلات پوستی، سینوزیت، گاستریت، (ورم معده) و عفونت ادراری هستند، مفید است. ترکیبات موجود در هسته انگور باعث تمیزی روده ها می شود. توصیه می کنیم اگر داروی خاصی مصرف می کنید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، قبل از تهیه و مصرف هر نوع مکملی با پزشک مشورت کنید.   ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 13:04:20 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104926/ شربت و آب قند به گرمازده ها ندهید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104925/ به گزارش ستاره ها به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،سید مهدی میر غضنفری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: گرما زدگی به علت نوع مزاج در همه یکسان نیست و از نگاه طب سنتی افراد گرم مزاج بیش از سایر گروه ها در معرض این عارضه قرار دارند. وی با اشاره به اینکه سرگیجه، خشکی چشم و پوست، سردرد و حالت تهوع از مهم ترین نشانه های بروز گرمازدگی است، گفت : یکی از بزرگترین اشتباهات در مواجه با گرما زدگی، خوراندن انواع شربت خنک یا آب قند به فرد گرما زده است، زیرا در این حالت نه تنها شرایط بدن فرد بهتر نمی شود بلکه این نوشیدنی های شیرین با افزایش قند و فشار خون علائم گرمازدگی را تشدید می کنند. این متخصص و پژوهشگر طب سنتی با بیان چند راهکار موثر و ساده برای جلوگیری از گرمازدگی، گفت: نوشیدن شربت رقیق شده و ملس سکنجبین، آب انار، آب زرشک و مصرف میوه هایی که طبع سردی دارند یکی از بهترین نسخه های طب سنتی در جلوگیری از گرما زدگی افراد است. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در خصوص بهترین روش های مهار گرمازدگی تصریح کرد : در ابتدا باید فرد گرمازده در صورت قرارگیری زیر نور آفتاب به محلی خنک و سایه منتقل شده و سپس آب خنک به سر و صورت و گردن وی افشانه شود. میرغضنفری ادامه داد: باید به فرد گرما زده به جای نوشیدنی های قندی، آب خنک، آب انار، آب زرشک، نوشیدنی هایی ترش مزه که طبع سردی دارند داده شود زیرا بر خلاف تصور عموم در اغلب گرمازدگی ها فشار و قند خون افت نمی کند، زیرا در این حالت دمای بدن به علت قرار گیری در محیط محرک همچون نور خورشید افزایش یافته و فرد دچار گرمازدگی می شود. وی با تاکید بر اینکه علائم گرمازدگی تنها مربوط به قرار گیری طولانی در معرض نور آفتاب نیست، افزود: از نگاه طب سنتی، مصرف غذا های سرخ کردنی همانند انواع فست فود ها، سالاد های پر سس، زیاده روی در خوردن بستنی، مواد شیرین و مصرف غذا های پرکالری و سنگین از دیگر علت های اصلی گرمازدگی در افراد به شمار می رود. ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 12:06:07 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104925/ نمک دریا و سنگ نمک مصرف نکنید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104931/ به گزارش ستاره ها به نقل از فارس،محمد هاشمی دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران ، گفت: با توجه به اینکه هورمون ترشح شده از غده تیروئید در تنظیم سطح سوخت‌وساز بدن نقش دارد، هر گونه اختلال در ترشح این غدد می‌تواند در میزان سوخت‌وساز و نهایت تغییرات وزن اثر داشته باشد. وی افزود: به عبارتی دیگر افزایش سطح خونی هورمون تیروئید ناشی از پرکاری باعث بالا رفتن سوخت‌وساز و علایمی همچون کاهش وزن می‌شود و در نقطه مقابل آن کمبود ترشح هورمون تیروئید باعث عوارض مختلف از جمله افزایش وزن می‌شود. دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: پرکاری و کم‌کاری تیروئید علل مختلفی دارد که می‌تواند ناشی از اختلال کارکرد غده یا در مراکز بالادستی کنترل فعالیت غده تیروئید یعنی در هیپوفیز و هیپوتالاموس شود که تشخیص درمان آن توسط پزشک صورت می‌گیرد. هاشمی گفت: افراد برای اینکه اختلال عملکرد تیروئید را پیشگیری کنند بایستی از میزان ید کافی در سبد مصرفی روزانه استفاده کند. ید عنصری است که عمدتاً در غذاهای دریایی وجود دارد اما میزان ید مورد نیاز ما قابل تأمین از طریق خوراکی‌های دریایی نیست. در این صورت ما بایستی روزانه نیم کیلو ماهی مصرف می‌کردیم که با رژیم غذایی ما مطابقت ندارد یا همچون رژیم غدایی ژاپنی‌ها جلبک دریایی می‌خوردیم که آن نیز در برنامه غذایی ما ایرانی‌ها جایی ندارد. دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران، گفت: از 20 سال پیش در کشور برنامه مقابله با اختلالات ناشی از کمبود ید اجرا شد که با اضافه کردن ید به نمک طعام منجر به تأمین ید شهروندان ایرانی شده است به همین دلیل تأکید می‌شود افراد اکیداً از مصرف هر گونه نمک غیریددار همچون نمک دریا و سنگ نمک برای پخت و پز خودداری کنند. وی توصیه کرد: از نمک یددار تسویه شده که روی بسته‌های آن نیز درج شده استفاده کنند. اما موارد مرضی اختلال عملکرد تیروئید می‌تواند حتی با وجود مصرف میزان مناسب ید رخ دهد که در این صورت نیازمند اقدامات تشخیصی و درمانی است. هاشمی گفت: زنان باردار به میزان ید بیشتری احتیاج دارند و از آنجا که مصرف بیشتر نمک در طول روز عوارضی همچون فشار خون برای آنها پدید می‌آورد بنابراین در دوران بارداری از مکمل ید به صورت روزانه استفاده کنند که در بازار دارویی موجود است. دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران در پایان گفت: زنان بارداری که دچار بیماری تیروئید هستند به علت تأثیر ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 11:14:24 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104931/ 10 ماده غذایی که باید پس از 40 سالگی مصرف کنید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104924/ به گزارش ستاره ها به نقل از عصر ایران، در شرایطی که سرطان و بیماری قلبی تا چند سال پیش ممکن بود برای شما نگرانی بزرگی محسوب نشوند، اما با عبور از مرز 40 سالگی خطر ابتلا به این بیماری ها نیز افزایش می یابد. به گزارش "پریونشن"، خطر دیابت و سکته مغزی نیز با عبور از مرز 50 سالگی و 60 سالگی افزایش می یابند. از سوی دیگر، بیماری های خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس، بیماری کرون، بیماری سلیاک، و ام اس، اگرچه همواره کشنده نیستند، اما می توانند مردم، به ویژه زنان، را از میانه عمر تحت تاثیر قرار دهند. آهنگ کندتر سوخت و ساز و تغییرات هورمونی عوامل کلیدی برای بسیاری از این خطرات سلامت محسوب می شوند. اگر پس از عبور از 40 سالگی همچنان رژیم غذایی که در دهه دوم یا سوم زندگی برای شما کارآمد بوده است را دنبال کنید، احتمالا با مشکل مواجه خواهید شد. کارشناسان افزودن مقدار زیادی از مواد غذایی که در ادامه به آنها اشاره می شود به رژیم غذایی را عاملی در کمک به پیشگیری از مشکلات سلامت می دانند که احتمال مواجهه با آنها پس از 40 سالگی افزایش می یابد. تمشک افت سلامت روده و مشکلات مرتبط با گوارش نادرست با انواع بیماری های خودایمنی مرتبط با التهاب که زنان را از اواسط عمر خود تحت تاثیر قرار می دهند، پیوند خورده است. کمبود فیبر غذایی بخشی از مشکل محسوب می شود. میزان مصرف توصیه شده روزانه فیبر 20 تا 30 گرم است. در میان میوه ها، تمشک از نظر محتوای فیبر یک گزینه عالی محسوب می شود. یک فنجان تمشک حاوی هشت گرم فیبر است. عدس حبوبات سرشار از فیبر هستند. در این میان، هنگامی که موضوع میزان محتوای فیبر مطرح می شود، عدس و لپه از بهترین گزینه ها محسوب می شوند. کنسرو کدو تنبل مطالعه انجام شده توسط موسسه ملی سرطان آمریکا کارتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن را با نرخ های پایین‌تر ابتلا به بسیاری از سرطان ها و به طور ویژه سرطان پستان پیوند داده است. بر همین اساس، مواد غذایی سرشار از این آنتی اکسیدان های قدرتمند باید به رژیم غذایی شما افزوده شوند. هرگونه سبزی قرمز، زرد، بنفش یا نارنجی و همچنین سبزیجات سبز برگ تیره منبع خوبی برای کاروتنوئیدها محسوب می شوند. اما هویج های نارنجی و کنسرو کدو تنبل را باید فوق ستاره های بتاکاروتن در نظر گرفت. گوجه فرنگی پخته در کنار بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان قدرتمند دیگر به نام لیکوپن نیز مبارزی قوی در برابر سرطان به نظر می رسد. میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ - گوجه فرنگی، هندوانه، پاپایا، فلفل دلمه ای قرمز - منابع خوبی برای لیکوپن هستند. گوجه فرنگی پخته می تواند کمک بیشتری به بدن در جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان مفید کند. غلات جوانه زده نمونه های جوانه زده غلات که حاوی سبوس، جوانه و اندوسپرم هستند، یکی از معدود منابع غذایی برای توکوترینول ها، نوعی از ویتامین E که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر را کاهش دهد، محسوب می شوند. گردو مصرف اسیدهای چرب خوب می تواند خطر ابتلا به بیماری دیابت را با افزایش سن در انسان کاهش دهد. اسیدهای چرب غیر اشباع چند پیوندی که در گردو یافت می شوند ممکن است به محافظت از شما در برابر این بیماری کمک کنند. مغزهای خوراکی و دانه های دیگر نیز منابع خوبی برای این اسیدهای چرب سالم هستند. روغن زیتون روغن های گیاهی یک منبع خوب دیگر برای اسیدهای چرب غیر اشباع چند پیوندی هستند. در شرایطی که روغن سویا و روغن آفتابگردان منابع خوبی برای این اسیدهای چرب هستند، اما روغن زیتون بهترین گزینه در این زمینه است. آووکادو مصرف چربی های سالم یکی از بهترین روش ها برای کنترل اشتها است و آووکادو منبع خوبی برای این درشت مغذی سرکوب کننده گرسنگی محسوب می شود. ماهی سالمون نتایج یک پژوهش نشان داد که دنبال کردن یک رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر مرگ به واسطه بیماری قلبی را تا 37 درصد کاهش دهد. ماهی یک از اجزا اصلی رژیم مدیترانه ای است و در شرایطی که بیشتر انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند، اما ماهی های چرب مانند سالمون بیشترین فایده را برای سلامت قلب ارائه می کنند. از دیگر ماهی های چرب می توان به ساردین، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و قزل آلای دریاچه ای اشاره کرد. کلم کیل هنگامی که موضوع مواد مغذی سالم مطرح می شود، گزینه های کمی قدرت برابری با کلم کیل را دارند. کلم کیل سرشار از اسید آلفا لیپوئیک (ALA) است. این آنتی اکسیدان به بدن در تبدیل گلوکز به انرژی و زیر کنترل نگه داشتن سطوح قند خون کمک می کند. پژوهش های صورت گرفته ALA را با نرخ های پایین‌تر ابتلا به دیابت، سکته مغزی، آب سیاه (گلوکوم) و بیماری های دیگر پیوند داده اند.   ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 10:36:48 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104924/ معجزه رنگ خاکستری؛ خانه‌ای در آپادانای تهران http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104879/ به گزارش ستاره ها به نقل از مجله منزل؛ در راه برگشت به خانه بودم. همین‌طور که قدم‌زنان پیاده‌رو را طی می‌کردم، تمام تصاویری که از صبح دیده بودم، در سرم یادآوری شد. چهره‌های مختلف، رنگ و صحنه‌هایی که امروز تجربه کرده‌ام مانند همیشه ذهنم را مشغول کرده بود. کمی خسته بودم، ولی می‌دانستم جایی در انتظارم است که همه خستگی و ازدحام شهر را از من می‌گیرد. خانه‌مان را دوست دارم، کنج به کنج آن را با عشق چیده‌ایم و برایش نقشه‌ها ریخته‌ایم. کلید را در قفل می‌چرخانم؛ چه آرامش و سکوت دلچسبی...         تور خانه گردی در یک نگاه   تعداد افراد ساکن: دو نفر شغل ساکنین خانه: کارمند موقعیت: تهران/ شهرك آپادانا متراژ فضا: 150  مترمربع سال ساخت: حدود سال 1360 طبقه: سوم ملک شخصی تعداد اتاق‌خواب: سه خوابه تعداد سرویس بهداشتی: 2 عدد سبک دکوراسیون: معاصر رنگ‌های غالب: سفید و خاکستري روشن ویژگی برجسته طراحی: یکنواختی و هماهنگی بصري طراح: گروه طراحی متفاوت مدت زمان طراحی داخلی: حدود سه ماه بازسازی‌شده هزینه دکوراسیون: حدود 180 میلیون تومان     1| مبلمان پذیرایی: 10,000,000 2| میز پذیرایی: 1,200,000 3| میز ناهارخوري: 5,000,000 4| صندلی‌های ناهارخوري: 5,000,000 5| فرش پذیرایی: 2,500,000 6| مبلمان تخت‌خواب‌شو: 4,000,000 7| فرش نشیمن: 3,000,000 8| میز آشپزخانه: 1,200,000 9| تخت‌خواب: 6,000,000    آرامش در فضای خانه «خونه جاییه که حال آدم خوب باشه، این حال خوب می‌تونه مثل خونه ما آروم ِآروم باشه یا رنگی رنگی و پر سر و صدا، حال خوب رو نمی‌شه خرید،  اما  می‌شه ساخت».   سبک دکوراسیون در خانه ما معاصر بوده و تا حد ممکن سعی کرده‌ایم ساده و بی‌آلایش باشد. با وجود آنکه در طراحی داخلی جزئیاتی وجود دارد، اما خلوتی، سادگی، ترکیب نور و رنگ‌های ساده و خنثی، آرامش عجیبی به ما می‌دهند. در خانه ما هیچ‌چیز شدید نیست درست مثل خود ما! در تمام طول دوره بازسازي، تمرکز ما بر ایجاد حس و حالی آرام در فضا بود، تا جایی که در فضا از رنگ‌های تند استفاده نکردیم!       با توجه به اینکه هر دوی ما شاغل هستیم و خارج از محیط منزل، انواع رنگ، طرح و جزئیات روبه‌روی ما قرار دارد؛ دوست داشتیم فضایی را در منزل ایجاد کنیم که سراسر آرامش باشد. این حس و حال با فضاي خارجی منزل هم‌خوانی دارد؛ چون از محوطه بیرون منزل هم در بیشتر مواقع به‌جز صداي پرندگان صدایی به گوش نمی‌رسد و این سکوت و آرامش، دلیل اصلی ما براي انتخاب و خرید این خانه بود.   آشپزخانه مدرن بدون تزئینات اضافی دکوراسیون آشپزخانه بدون تزئینات و لوازم دکوری اضافه، طراحی شده است. رنگ سبز سدری روشن برای دیوار آشپزخانه و نیز کاشی‌های مربعی کوچک بین کابینت، فضا را اختصاصی کرده و سفیدی دکوراسیون را شکسته است. کابینت سفید مدرن با خطوط صاف و بدون دستگیره و اکسسوری نیز گویای سبک دکوراسیون آشپزخانه است.       ترکیب رنگی در خانه معاصر از آنجایی که رنگ‌های خنثی، فرصت تصویرسازی بیشتری به ذهن می‌دهند، رنگ‌های غالب خانه ما سفید و خاکستري روشن است. ما از رنگ‌های آوانگارد به‌خصوص براي مکان‌هایی که نیاز به آرامش دارند، استقبال نکردیم، چراکه سادگی و آرامش فضاي بصري برایمان مهم بود.     در بعضی قسمت‌هایی مثل نشیمن، کمی رنگ وارد فضا شده است، چراکه در دکوراسیون آن به تماشاي تلویزیون می‌نشینیم و فضاي مجازي را نیازمند رنگ دیدیم، اما باز هم تمام تلاش خود را کردیم که در استفاده از رنگ‌ها اغراقی به وجود نیاید. استفاده از قالیچه سنتی با رنگ‌های گرم در فضای نشیمن و در کنار کوسن‌هایی به رنگ زرد و کرم، بازتابی از نقوش فرش را نشان می‌دهد، ولی تمام رنگ اضافه شده به نشیمن در همین توضیح خلاصه می‌شود. پرده مدرن و لوستر ساده، جایگاه مدرن خود را حفظ کرده‌اند. با توجه به وسایل و مبلمان موجود در این فضا، دکوراسیون نشیمن را می‌توان با ‌عنوان سبک تلفیقی معرفی کرد. جریان نور، رنگ  و  دکوراسیون مهم‌ترین ویژگی طراحی در خانه ما، یکنواختی و هماهنگی بصري در تمام خانه است؛ مثل جریانی پیوسته از رنگ، نور و دکوراسیون. اگرچه اتاق و فضاهاي مختلف با دکوراسیون متفاوتی در منزل دیده می‌شوند، اما در مجموع، هماهنگی میان اجزا براي ما اهمیت زیادي داشت.       فضاهاي طراحی شده براي مهمانی‌های کوچک، محیطی راحت و دوست‌داشتنی فراهم کرده که آنها را به‌عنوان مکانی براي پناه بردن به غار تنهایی و دور بودن از دیگران نیز معرفی می‌کنیم. سعی بر این بود که هر دوي این موارد بدون اختلاف در کنار هم قرار بگیرند. جریان نور را به‌خوبی در پنجره خانه می‌توان حس کرد. در فضایی که میز و صندلی ناهارخوری قرار گرفته‌اند، هماهنگی دکوراسیون به وضوح به چشم می‌خورد. فضای مدرن در کنار پرده ساده خاکستری، صندلی‌های مخملی به رنگ پرده و لوستر مدرن با قاب فلزی مکعب مستطیلی به خوبی به تصویر کشیده شده است. برای کف‌پوش خانه از لمینتی به رنگ روشن خنثی استفاده شده و نبود فرش هم که به دلیل سبک دکوراسیون خانه است، نتوانسته گرمای دنج خانه را بر هم بزند. رنگ خاکستری روشن برای دیوار خانه هم از دیگر اجزای مدرن و البته کلیدی در طراحی داخلی خانه به حساب می‌آید.       داستان طراحی داخلی منزل مهسا و حامد در ابتدای روند کار و قبل از شروع بازسازي خانه، هفته‌ها صرف وب‌گردي و انتخاب عکس‌هایی شد که با سلیقه ما هماهنگ باشد.  ما به سرعت توانستیم دیدگاهمان را به طراح منتقل کنیم و با اعتماد به او و بیان نیاز و روحیاتمان به ایده اولیه طراحی برسیم. طراحی خانه ما برای متخصص آن، شبیه به نقاشی بر یک بوم بود و مثل یک اثر هنري نه با پیش‌بینی و مشابه‌سازی، بلکه با حرکت روزبه‌روز و شناخت از روحیات مخاطب انجام می‌شد.       وسواس در طراحی و چیدمان جامعه ما در دوران گذر از سنت به مدرنیته است. اگرچه بسیاري از سنت‌های گذشته، خوب و داراي کارکرد مفیدی هستند، اما بسیاري از قالب‌های مدرن با نیازمندی‌های زندگی امروزي تطبیق و سازگاري بیشتري دارند. فضاهاي بیش ‌از اندازه منحنی و داراي پیچ‌وخم در قیاس با فضاهای مستطیل شکل و خطوط صاف، کمتر به مذاق فضاهاي ذهنی منظم و ساختار یافته خوش می‌آید. سبک خانه ما ساده، تا حد ممکن مینیمال و عاري از منحنی‌های زیاد است که با وسواس ذهنی یا بهتر بگوییم علاقه زیاد ما به نظم و ترتیب، سازگارتر است. تقریبا در فضاي منزل ما خطوط منحنی دیده نمی‌شود و این براي ما که ذهن ساختار یافته داریم بهترین اتفاق است. ما تمام قسمت‌های خانه را با وسواس زیادي طراحی و چیدمان کردیم؛ به همین علت از تمام قسمت‌ها لذت می‌بریم و تفاوتی برایمان ندارد.       سبک  معاصر اگر به خوبی به دکوراسیون پذیرایی خانه نگاه کنید، همه ویژگی‌های گفته ‌شده را درک خواهید کرد. استفاده از رنگ خنثی خاکستری که در طیف‌های مختلف به‌کار برده شده، ویژگی اصلی خانه مهسا و حامد است. طاقچه کوچک روی دیوار که مدرنیته را به خوبی بیان می‌کند، نمای بتنی دارد. قرار گرفتن رنگ بنفش در مبلمان پذیرایی، انتخاب هوشمندانه‌ای است که بر طراحی داخلی تأکید دارد. میز جلو مبلی چوبی در کنار فرش هم گرما و آرامش بیشتری به خانه داده است. مبلمان چستر فیلد، پایه‌های چوبی و رنگ استفاده‌شده نیز مشخصه‌های سبک معاصر را بیان می‌کند.     توصیه مهسا: کار را به کاردان باید سپرد! طراحی منزل، یک هنر و حرفه جدي است. ممکن است شما فردي با سلیقه باشید و یا حتی در طراحی هم نظرات خوبی ارائه کنید، اما به احتمال زیاد، بدون استفاده از یک طراح خوب، پول و سرمایه خود را دور خواهید ریخت. یک طراح خوب، مخصوصا اگر مجری هم باشد، شما را در انتخاب گزینه‌های بهینه کمک خواهد کرد. هزینه بالا همیشه به کار باکیفیت بالا منجر نمی‌شود و البته این را هم باید در نظر بگیرید که لزوماً هر طراحی هم این توانایی را ندارد. آنچه ما آموختیم این است که داشتن یک طراح خوب، قابل اعتماد و با تجربه می‌تواند تجربه سخت بازسازي و نوسازي را به یکی از شیرین‌ترین تجربیات زندگی تبدیل کند.                      گیاهان آپارتمانی؛ سبزینگی درون فضای خانه چشم‌انداز خانه ما و محوطه مجموعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم، بسیار سرسبز است. با این‌ وجود، ما در خانه، گیاهان آپارتمانی نیز نگهداری می‌کنیم، چراکه وجود گیاهان خانگی، انرژي مثبت فراوانی را به جریان می‌اندازد.               ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 07:02:57 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104879/ چه رنگ رژ لبی به پوست صورت شما می آید؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104873/ به گزارش ستاره ها به نقل از برترین ها: امروزه رنگ های مختلفی از رژ لب در بازار وجود دارند اما کدامیک به پوست صورت شما می آیند؟ شاید پیدا کردن رژ لبی مناسب سخت باشد، اما اگر بدانید که هنگام انتخاب آن چه عواملی را در نظر بگیرید، به سادگی در این کار موفق خواهید شد. در این مطلب ما به شما نشان می دهیم که بهترین رژ لب برای تن پوست شما کدام است.     تن پوست صورت تان را شناسایی کنید     زمانی که می خواهید به دنبال رژ لبی مناسب با پوست صورت تان باشید، آنچه اهمیت می یابد تن پوست تان است. در وهله اول باید بدانید که پوست صورت تان چه تنی دارد، زرد و گرم، صورتی و سرد یا خنثی؟     مطمئنا آنچه روی رنگ رژ لب تان تاثیر می گذارد، تن پوست تان است. به طور معمول افرادی که تن پوست سردی دارند، با رنگ های سرد رژ لب و آنهایی که پوستی گرم دارند، با رنگ های گرم تر زیباترند. پوست های خنثی هم با هر رنگ رژی زیبا و جذاب به نظر می رسند.     عوامل مختلفی وجود دارند که بر پوست شما تاثیر می گذارند، به عنوان مثال اشعه آفتاب یا مصرف برخی داروها می توانند رنگ پوست تان را تغییر دهند. بنابراین در قدم نخست مطمئن باشید که پوست تان رنگی طبیعی دارد و کاملا تمییز است. برای این کار صورت تان را با صابون بشورید، سپس به مدت 15 تا 30 دقیقه صبر کنید تا قرمزی های آن از بین رود. سپس زیر نور طبیعی تن پوست تان را تشخیص دهید. حواس تان باشد که نورهای مصنوعی نیز رنگ پوست را تغییر می دهند.     در مرحله بعدی یک برگه کاغذ سفید بردارید و آن را کنار پوست تان قرار دهید. در مقایسه با سفیدی کاغذ، پوست تان چه رنگی است؟ زرد، قهوه ای، سبز...؟ اگر تشخیص تان رنگ های صورتی، رزگلد یا آبی است، شما پوستی سرد دارید. اگر هم رنگ آن متمایل به خاکستری است، شما پوستی خنثی دارید. اگر هم روی صورت تان پر از جوش و آکنه است طوری که نمی توانید به خوبی تن آن را تشخیص دهید، از فردی بخواهید تا کاغذ سفید را کنار گوش تان قرار دهد.     شما می توانید به کمک نور آفتاب نیز رنگ پوست تان را تشخیص دهید. افرادی که به سادگی زیر نور آفتاب برنزه می شوند، تن پوست گرمی دارند. آنهایی هم که پوست شان زیر نور آفتاب قرمز می شود، تن پوست شان سرد است. پوست های خنثی هم می توانند در هر یک از این دو گروه جای گیرند.      یکی دیگر از راهها این است که به رگ های روی مچ دست تان دقت کنید. اگر رگ هایتان آبی یا بنفش است، شما تن پوست سردی دارید اما اگر سبز است، جزو رنگ های گرم هستید. اگر هم نتوانستید که آن را به درستی تشخیص دهید، احتمالا رنگ پوستی خنثی دارید.   رژ لب برای تن پوست روشن     اگر تن پوست روشنی دارید، مطمئنا زیر نور آفتاب به سادگی می سوزید و پوست تان قرمز و ملتهب می شود. برای خانم هایی که به دنبال رژ لبی مناسب با این رنگ پوست می گردند، رنگ های صورتی، گلبهی، مات و موکا بهترین انتخاب است. این افراد باید از رنگ هایی که تن طلایی دارند نیز خودداری کنند، به این دلیل که رنگ روشن پوست شان را تشدید و چهره آنها را بی روح نشان می دهد.               تن پوست های معمولی در آفتاب به آسانی تغییر رنگ می دهند اما نمی سوزند و قرمز نمی شوند. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، رنگ هایی چون قرمز و بنفش را برای رژ لب انتخاب کنید. به عنوان مثال برای میهمانی های عصرانه رژ لبی جگری بی نهایت شما را زیباتر خواهد کرد.                   رژ لب برای تن پوست تیره     منظور از پوست تیره همان تن پوست زیتونی است. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، شانس با شماست زیرا دیگر مانند دیگران نسبت به نور آفتاب حساس نخواهید بود و پوست تان قرمز و متورم نخواهد شد. برای شما رنگ های قهوه ای بدترین انتخاب و رنگ های بنفش، بهترین انتخاب است. شما همچنین می توانید از رنگ های گلبهی، جگری، صورتی پر رنگ و نارنجی استفاده کنید.                  رژ لب برای تن پوست خیلی تیره   پوست های خیلی تیره در مقابل آفتاب به هیچ وجه نمی سوزند. اگر شما هم تن پوستی خیلی تیره دارید به دنبال رژ لب هایی با تونالیته قهوه ای و بنفش باشید. کاراملی، گردویی و جیگری از جمله رنگ هایی است که به پوست صورت شما می آید. رژ لب هایی که باید از زدن آنها اجتناب کنید، رژ لب های بی رنگ است. بنابراین به دنبال رنگ های گرم تر باشید.              در نهایت باید بگوییم که به طور کلی رنگ های سرد رژ لب با تن پوست های سرد و رنگ های گرم تر با تن پوست های گرم هماهنگی دارند. افرادی هم که تن پوست زیتونی دارند می توانند از تمام رنگ ها استفاده کنند. اما یادتان باشد که هیچ قانونی برای زیبایی وجود ندارد، پس اگر دوست داشتید که رنگی جز آنچه به پوست صورت تان می آید را امتحان کنید، حتما این کار را انجام دهید. ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 05:16:29 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104873/ مصرف ماهی موجب کاهش درد آرتریت روماتوئید می شود http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104862/ به گزارش ستاره ها به نقل از مهر، به گفته محققان، مطالعات قبلی تاثیر سودمند مکمل های روغن ماهی را بر علائم آرتریت روماتوئید نشان داده اند اما کمتر در مورد ارزش خوردن ماهی های حاوی امگا-۳ آگاهی وجود دارد. دکتر سارا تدسکی، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان بوستون، در این باره می گوید: «ما در مطالعه خود به بررسی تاثیر خوردن ماهی به عنوان یک غذای کامل همانند تاثیر مشابه ناشی از مکمل های اسیدچرب امگا۳ پرداختیم.» به گفته وی، میزان اسیدچرب امگا۳ کمتر از میزان دوز داده شده در آزمایشات بوده است. طبق نتایج مطالعه، با افزایش میزان مصرف هفتگی ماهی ۱۷۶ شرکت کننده، نمره مربوط به عوارض بیماری شان کاهش یافته بود. در بیماری آرتریت روماتوئید، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به مفاصل حمله کرده و موجب ایجاد تورم و درد می شود. همچنین بر سیستم بدن نظیر سیستم های قلبی-عروقی و تنفسی تاثیر می گذارد. این بیماری در زنان شایع تر از مردان است. در مطالعه جدید که عمدتا شامل زنان بود، توجه بیشتری به ارتباط بین رژیم غذایی و بیماری آرتریت شد. محققان دریافتند افرادی که به طور مکرر ماهی مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که کمتر از یک بار در ماه ماهی می خوردند درد و تورم کمتری به دلیل بیماری آرتریت روماتوئید داشتند. ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 04:07:41 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104862/ کمبود خواب، چگونه باعث بیماری می شود؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104844/ به گزارش ستاره ها به نقل از وب‌سایت دکتر کرمانی:  چه کسی از خواب راحت شبانه بدش می آید؟ اما دست یابی به چنین خوابی، برای بسیاری از ما دشوار است. کار، استرس، تغییر شیفت ها و داشتن فرزندی کم سن و سال همگی می توانند روی مقدار و کیفیت خوابتان تاثیر بگذارند. اینکه چقد توانسته ایم خوب بخوابیم، می تواند به صورت مستقیم روی سلامتمان تاثیر بگذارد. تحقیقات نشان داده در سراسر جهان از هر 10 فرد بالغ، 8 نفر در صورت یک شب درست نخوابیدن ممکن است تاثیرات منفی آن را تجربه کنند  و تنها از هر 10 فرد بالغ، یک نفر برای مشکلات خوابش به پزشک مراجعه می کند. همچنین 31 درصد با استفاده از داروها تلاش می کنند مشکل را حل کنند. به گفته دکتر لیزا آرتیس، تنها یک شب درست نخوابیدن می تواند روی خلق و خو، میزان توجه و توانایی شناختی تاثیرات منفی بگذارد. هر ساعت از دست دادن خواب هنگام شب با از دست دادن موقت یک امتیاز از IQ در ارتباط است.     کم خوابی مزمن می تواند تاثیرات و آسیب های منفی جدی روی سلامت ذهنی و فیزیکی داشته باشد.     بنابراین اگر نتوانیم درست سرمان را روی بالش بگذاریم و خوابی عمیق و آرام داشته باشیم، چه اتفاقاتی ممکن است برایمان رخ دهد؟ 1- سرطان پستان بر اساس تحقیقی که در ژورنال تحقیقات سرطان منتشر شد، خانم هایی که به صورت شیفتی کار می کنند نسبت به دیگر خانم ها بیشتر در خطر ابتلا به سرطان پستان قرار دارند. محققان می گویند خوابیدن در مکانی تاریک برای مدت طلانی، می تواند باعث افزایش هورمون ملاتونین شود که رشد تومورهای سینه را مسدود می کند. در مقابل تومورهایی که در معرض سطح کمی از ملاتونین قرار بگیرند بسیار فعال تر هستند. 2- کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن اگر علاوه بر صبح ها شب ها نیز بیدار بمانید این کارتان باعث افزایش هورمون کورتیزول در خون می شود. در چنین حالتی سیستم ایمنی بدن سرکوب می شود و بیشتر در معرض سرفه و سرماخوردگی قرار می گیرید. اگر هر شب تنها 5 ساعت بخوابید، می تواند به صورت مستقیم، روی سطح کورتیزول تاثیر داشه باشد و باعث استرس روانی بالایی شود. 3- دیابت و بیماری های قلبی به اندازه کافی خوابیدن می تواند مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهد که یکی از فاکتورهای خطرناک ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی است. کم خوابی می تواند باعث افزایش CRP شود که با استرس و التهاب پخش می شود. تحقیقات نشان داده افرادی که معمولا کمتر از پنج ساعت در طول شب می خوابند، بیشتر در خطر ابتلا به دیابت قرار دارند. به نظر می رسد عدم توانایی در خواب عمیق باعث تغییر روش برخورد بدن با گلوکز می شود که در نتیجه دیابت نوع 2 بروز می کند. 4- افزایش وزن آیا کمبود خواب واقعا می تواند باعث افزایش وزن شود؟ بر اساس تحقیقات بین خواب و چاقی رابطه وجود دارد اما فقط در کسانی که کمتر از 5 ساعت در طول شب می خوابند، حدود 2 کیلوگرم از وزن اضافی را می توان به کم خوابی نسبت داد. اما برای اصلاح وزن خود بهتر است روزانه 20 دقیقه پیاده روی را وارد برنامه خود کنید. در یک تحقیق که به تازگی منتشر شده معلوم شد خوابیدن در اتاقی که نور چراغ های بیرون یا نور وسائل الکترونیکی در آن وجود دارد، می تواند برای تولید ملاتونین توسط بدن مشکل ایجاد کند در نتیجه علاوه بر خواب به سوخت و ساز بدن نیز آسیب وارد می شود. خوابیدن در محیطی کم نور و تاریک ملاتونین را افزایش می دهد و تبدیل انرژی به خون را تنظیم می کند. نکاتی برای خواب بهتر: این مقدار خواب نیست که اهمیت دارد، بلکه کیفیتش است. از این نکات برای خوابی بهتر هنگام شب استفاده کنید:       اگر مجبور شدید شب از خواب بیدار شوید، به جای روشن کردن یک لامپ پر نور یک مدل کم نور را روشن کنید. با این کار جلوی سیگنال هایی که به مغز ارسال می شود تا بگوید صبح است گرفته می شود و خیلی راحت تر می توانید دوباره بخوابید.     اگر شب سرکار هستید، ایده خوبی نیست که درست پس از رسیدن به خانه بخوابید، چون ساعت بدنتان تنها اجازه 5 ساعت خواب را به شما می دهد. خواب را تا میانه روز به تاخیر بیندازید تا بتوانید خواب بهتری داشته باشید.     نگرانی ها را با خود به رخت خواب نبرید، نور براق آیپدتان ( یا دیگر وسائل اینچنینی ) می تواند روند طبیعی به خواب رفتنتان را مختل کند. سعی کنید چند ساعت قبل از خواب، خود را درگیر هیچ چیز استرس آوری نکنید.     مطمئن شوید که اتاق خوابتان فضایی مناسب برای خواب دارد: خنک، تاریک و ساکت. قبل از خواب نور خانه را کم کنید و از خوردن غذاهایی که می توانند روی خوابتان تاثیر منفی بگذارند پرهیز کنید. ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 17:10:41 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104844/