پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle/health Sun, 22 Oct 2017 16:35:50 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Sun, 22 Oct 2017 16:35:50 GMT سلامت 60 مواد غذایی سرشار از آب http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113934/ به گزارش ستاره ها به نقل از فرادید، تحقیقات نشان می دهند که هر فرد روزانه باید 8 لیوان آب بنوشد. مسئله ای که ممکن است هر یک از ما فراموش کنیم. محققان اخیرا بیان می کنند که شما می توانید 20 درصد از H2O مورد نیاز بدن خود را از مواد غذایی به خصوص میوه ها و سبزیجات تامین کنید. به گزارش سی‌ان‌ان، این مسئله همچنان مهم است که شما به مقدار کافی در روز آب بنوشید – به خصوص درفصل تابستان – همچنین این 15 ماده غذایی را نیز به یاد داشته باشید که در صورت موجود نبودن آب آشامیدنی می توانند تشنگی شما را بر طرف کنند. هریک از این خوراکی ها حاوی حداقل 90 درصد آب هستند. خیار حاوی 96.7 درصد آب است، که بیشترین مقدار را ارائه می دهد. کاهوی سالادی حاوی 95.6 درصد آب می باشد. کرفس حاوی 95.4 درصد آب می باشد. تربچه حاوی 95.3 درصد آب می باشد. گوجه فرنگی حاوی 94.5 درصد آب می باشد. فلفل سبز حاوی 93.9 درصد آب می باشد. گل کلم حاوی 92.1 درصد آب می باشد. هندوانه حاوی 91.5 درصد آب می باشد. اسفناج حاوی 91.4درصد آب می باشد. کارامبولا یا میوه ستاره ای حاوی 91.4 درصد آب می باشد. توت فرنگی حاوی 91.0 درصد آب می باشد. کلم بروکلی حاوی 90.7 درصد آب می باشد. گریپ فروت حاوی 90.5 درصد آب می باشد. هویج های کوچک حاوی 90.4 درصد آب می باشند. طالبی حاوی 90.2 درصد آب می باشد. سلامت نیوز: مواد غذایی سرشار از آب ]]> سبک زندگی Sat, 21 Oct 2017 13:25:04 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113934/ 6 نشانه هشداردهنده ابتلا به آسیب های عصبی http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113909/ به گزارش ستاره ها به نقل از آوای سلامت ،حدود ۲۰ میلیون آمریکایی مبتلا به آسیب اعصاب محیطی یا نوروپاتی هستند و دیابت مقصر شماره یک ابتلا به آن است. علل دیگر شامل افزایش سن، کمبود ویتامین، قرار گرفتن در معرض مواد سمی از جمله الکل، داروهای ضد سرطان، عفونت، اختلالات خود ایمنی مانند هپاتیت سی، دیفتری، اچ آی وی، آرتریت روماتوئید، سندرم گیلن باره، و ... است.   آسیب های عصبی به طور کلی به آهستگی پیشرفت می کنند و شما می توانید قبل از وخیم شدن علائم، جلوی پیشرفت این بیماری را بگیرید. شما باید فورا به پزشک مراجعه کنید اگر هر کدام از علائم زیر بروز کرد: سردرد: نورالژی اکسی پیتال به نوعی سردرد که در آن اعصاب پس سری یا اکسی پیتال درگیرند گفته می شود و نام های دیگر آن سردرد میگرنی یا سردرد گردنی است. بر اساس تعریف انجمن بین المللی سردرد، این نوع سردرد، سردرد حمله ای، تیز و مانند احساس برق گرفتگی در محدوده اعصاب پس سری کوچک و بزرگ است و اغلب در لمس ناحیه پس سری حس ناخوشایند ایجاد می کند با بلوک عصب مربوطه درد کاهش می یابد. تعریق: تعریق بیش از حد یا خیلی کم می تواند ناشی از در معرض خطر بودن اعصابی باشد که اطلاعات را از مغز به غدد می فرستند. پزشک ممکن است برای اندازه گیری تعریق یا ضربان قلب، اقدام به تجویز آزمایش کند. احساس بی حسی و سوزن سوزن شدن: افراد مبتلا به نوروپاتی اغلب سوزن سوزن شدن یا احساس سوزش در دست ها و پاها را توصیف می کنند. شروع تدریجی بی حسی و سوزن سوزن شدن در پا یا دست می تواند به بازوها گسترش یابد. ضعف عضلانی یا فلج: اگر اعصاب حرکتی توسط نوروپاتی درگیر شده باشد علائم ممکن است شامل: ضعف عضلانی یا فلج باشد. این علائم البته می تواند نشان دهنده مشکلات اساسی دیگری از قبیل سکته مغزی باشد که نیاز به توجه فوری دارد. درد عصب سیاتیک: درد ثابت تیز، همراه با احساس سوزن سوزن شدن در پشت که به پا نیز کشیده می شود، می تواند به این معنی باشد که عصب سیاتیک به خاطر تضعیف یا فرسودگی دیسک در ستون فقرات، دچار فشردگی شده است. تکرر ادرار: اعصاب آسیب دیده می توانند به مثانه پیام معیوب ارسال کنند و همراه با علائمی از قبیل مشکلات ادراری، تکرر، فوریت در ادرار کردن، شب ادراری، بی اختیاری، تردید در ادرار کردن، جریان ادرار ضعیف، احتباس ادرار باشند.   ]]> سبک زندگی Sat, 21 Oct 2017 11:26:50 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113909/ نان های بیماری زا http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113938/ به گزارش ستاره ها، قانون نوشت: رسیدن ایران به خودکفایی گندم، پاییز سال 95 پس از 12 سال در دولت یازدهم تکرار شد و گامی مهم در راستای تولید ملی و اقتصاد مقاومتی بود.   با این حال، خودکفایی گندم و جلوگیری از واردات اقلام خارجی آن، این روزها صدای اعتراض تعدادي از مسئولان و اتحادیه نانوایان را بالا برده است. مسئولان وزارت بهداشت اعتراض می کنند که میزان استفاده از نمک در نان افزایش یافته است و اتحادیه نانوایان هم اعلام می‌کند که گندم داخلی کیفیت ندارد و مجبور به استفاده از نمک بیشتر هستیم. در این بین، بنیاد توانمندسازی گندم‌کاران ایران نیز به کلیت این موضوع اعتراض دارد و نمک نان را بهانه‌ای برای زیر سوال‌بردن خودکفایی گندم می‌داند. در کشمش بی‌پایان بین مسئولان اما آنچه مسلم است، آسیب های وارده به مردم است. نان هر روز گران‌تر می شود و مردم مجبور به خریدند در حالی که این محصول بیش از سه برابر استاندارد نمک دارد، کیفیت آرد و گندم آن پایین است و به آن آنزیم آرد اضافه می شود که به گفته نانوایان از نمک هم خطرناک‌تر است. نان های بیماری زا وزیر بهداشت به بالا بودن نمک در نان ایرانی تا سه برابر حد مجاز اعتراض کرده و گفته است: «در گندم خودکفا شده‌ایم اما برای خرید گندم دو برابر پول بین‌المللی می‌دهیم و از طرف دیگر، نمکی به آن اضافه می‌کنیم که موجب بیماری‌های قلبی و فشارخون می‌شود و بیمار تا آخر عمر باید دارو مصرف کند». هاشمی با تاکید بر اینکه به دنبال کاهش نمک و جوهر نمک در مخمرهای نان هستیم، بیماری‌های گوارشی را حاصل این موضوع دانست و گفت: «هنگامی که به نانوا می‌گوییم چرا تااین اندازه نمک در نان استفاده می‌کند ، علت آن را آرد نامناسب می‌داند و پاسخ می‌دهد این کار برای شل نبودن خمیر و نریختن آن در تنور لازم است». هاشمی افزود: «مردم، ما را امانت‌دار خود می‌دانند و ضرورت دارد به همه مواد غذایی نظارت کنیم . تاکید ما روی کاهش مصرف نمک است و خوشبختانه توانستیم با کمک مردم، صدا و سیما، آموزش و پرورش و تولیدکنندگان به مقدار کمی میزان مصرف نمک را کاهش دهیم». منظور وزیر بهداشت چه بوده است؟ در حالی‌که به تازگي وزیر بهداشت به بالا بودن نمک در نان ایرانی تا سه برابر حد مجاز اعتراض کرده است، رییس اتحادیه نانوانان سنتی گفت که وزارت بهداشت از کاهش میزان نمک در نان‌های سنتی در سال جاری تقدیر کرده بود و اگر در نانوایی بیش از حد مجاز از نمک استفاده می‌شود، ناشی از بی‌کیفیت بودن گندمی است که آرد می‌شود. «قاسم زارعت‌کار» رییس اتحادیه نانوان سنتی،‌ در این باره گفت: «به‌تازگي وزارت بهداشت پس از بازرسی‌های متعدد، اعلام کرد که میزان مصرف نمک از 8/1 گرم به یک گرم کاهش پیدا کرد. وي از این بابت از خبازان تقدیر کرد و مشخص نیست منظور وزیر بهداشت چه بوده است؟ البته اگر در نانوایی میزان مصرف نمک بیش از حد مجاز باشد دلیلش پایین بودن گلوتن گندمی است که به آرد تبدیل شده و به دلیل این مساله، برای استحکام‌بخشی و قوام‌بخشی بیشتر به خمیر نان به آن نمک می‌زنند». گندم کیفیت ندارد، نمک می زنیم ريیس اتحادیه نانوایان تهران درخصوص علت میزان زیاد نمک در نان اظهار داشت: «متاسفانه کیفیت آرد های تولید داخل کشوربسیار پایین است. بد نیست راجع‌به کیفیت آرد از مسئولان شرکت غله و خدمات بازرگانی و یا از خود وزارت بهداشت سوال کنید، یا چند نمونه را براي آزمایش به آزمایشگاه ببرید تا معلوم شود آیا نول آرد جداسازی می شود یا به آن آنزیم آرد اضافه می‌کنند تا گلوتن آرد را بالا ببرند. این موضوع خطرناک تر است یا نمک موجود در خمیر؟» زراعت کار درباره کیفیت آرد شهر تهران اظهار داشت: «با توجه به اینکه استان تهران مصرف‌کننده گندم است نه تولیدکننده، بنابراين گندم مازاد مصرف استان‌ها به شهر تهران سرازیر می شود، تا مورد مصرف قرار گیرد. با وجود اینکه دولت برای خرید گندم هزینه دو برابر قیمت جهانی متقبل می شود. متاسفانه کیفیت آرد پایین است. در حالی است که به خودکفایی گندم هم رسیده‌ایم». وی در خصوص استفاده بیش از اندازه از نمک در استان ها اظهار داشت: «با وجود گرم بودن هوا نباید مقدار گلوتن آرد از حد استاندارد پایین‌تر باشد. به‌طوری‌که اگر مقدار گلوتن مرطوب بیشتر از 30 درصد باشد خیلی خوب است ، بین 25 تا 30 درصد باشدخوب، 21 تا 25 درصد باشد، متوسط است و بین 18 تا 21 درصد باشد وگلوتن کم کمتر از 18 درصد باشد، خیلی کم است. در فصل تابستان گلوتن به 19 و یا به 20 هم می رسد. نانوا مجبور است از نمک اضافه استفاده کند تا بتواند خمیری باکیفیت داشته باشد. اما با شروع‌شدن فصل سرما اگر گلوتن آرد هم یک مقدار پایین باشد، به دلیل استفاده از آب سرد در خمیر مشکلی پیش نمی آید». دولت اجازه واردات نمی‌دهد رییس اتحادیه نان حجیم و نیمه‌حجیم (فانتزی) نیز سابق بر این اعلام کرده بود نانی که با گندم داخل تولید می‌شود مورد رضایت مشتریان و نانواها نیست. «محمدجواد کرمی» با بیان اینکه نانوایی‌ها از کیفیت نانی که به مردم عرضه می‌کنند راضی نیستند، گفته بود: «بعد از خودکفایی گندم، دولت اجازه واردات گندم نمی‌دهد. از طرفی هم کیفیت گندم و آرد تولید داخلی برای پخت نان صنعتی مناسب نیست. به‌نظر می‌رسد چنانچه دولت با دنبال‌کردن سیاست خودکفایی گندم اجازه دهد بخشی از گندم صادر شود و در عوض مقادیری واردات صورت گیرد، تعادل کیفی در بازار گندم و آرد ایجاد می‌شود و نانوایی‌ها متناسب با نیازشان می‌توانند آرد تهیه کنند». کرمی وزارت جهاد کشاورزی را اصلی‌ترین عامل مخالف واردات گندم معرفی کرد و ادامه داد: «به دلیل ارائه یارانه‌های مختلف به گندم‌کاران و از طرفی به دلیل تفکیک واحدهای پخت نان، قیمت آرد به شکل چند نرخی در آمده است و این موضوع سبب تخلف‌‌هايي در عرصه توزیع آرد شده است». مردم، متضرر اول و آخر «نمک نان بهانه‌ای برای زیر سوال بردن خودکفایی گندم است» این اظهارنظر اما از جانب ريیس بنیاد ملی توانمندسازی گندم‌کاران ایران اعلام شده است. «علیقلی ایمانی» گفته است که افرادی با اظهارنظر غیرکارشناسی مانند وزیر بهداشت، به بهانه‌های مختلف می‌خواهند که تولید داخلی را تضعیف کنند و باب واردات دوباره را باز کنند. به عقیده ایمانی، گفتن از نمک نان و کیفیت گندم داخلی، آسمان‌‌ریسمان بافتن است چراکه با وجود کمی و کاستی‌های فراوان در بخش کشاورزی، موفق به خودکفایی گندم شده‌ایم. درحالی‌که هنوز هم سالانه میزان بالایی از ارز مملکت برای واردکردن روغن مانند گندم در گذشته به جیب کشاورزان خارجی می‌رود. ایمانی اظهار داشت: «گندم‌های تولیدی کشور از نظر کیفیت با گندم‌های بیشتر کشورهای جهان قابل رقابت است. این امر بهانه را از دست مشتاقان واردات گرفته است و متاسفانه امروز صحبت یک نانوا به علت افزایش نمک در نان، ازطرف وزیر بهداشت سندي براي بي کیفیتي گندم داخلی می‌شود». ريیس بنیاد ملی توانمندسازی گندم‌کاران ایران وزیر بهداشت را متهم کرد که بدون اطلاع از وضعیت گندم داخلی، بر واردات گندم خارجی و مخلوط‌کردن آن با گندم‌های داخلی تاكيد و توصیه می‌کند. وي افزود: « ملت ایران در خاطره خود دارند که قبل از خودکفایی نانوایان راجع‌به کیفیت نان می‌گفتند گندم‌های وارداتی کیفیت ندارد و باید با گندم‌های ایرانی مخلوط شود تا نان خوب از کار در بیاید و سوال اینجاست که چرا امروز موضوع برعکس شده است». آنچه مسلم است رشته کیفیت نان و گندم سر دراز دارد و بحث و جدل‌ها به این زودی به پایان نخواهد رسید. در این بین، گویا آنچه کمترین اهمیت را دارد، مردم هستند که به هر دلیل نان بی‌کیفیت استفاده می‌کنند و چاره‌ای ندارند جز اینکه کیفیت نامناسب نان را متحمل شوند و استفاده کنند و به هر روز گران‌ترشدن آن تن بدهند، چرا که نان یکی از کالاهای اساسی ایرانیان محسوب می شود حتی اگر اغلب آردها رطوبت بگیرند، حتی اگر از جوش شیرین برای تهیه مایه استفاده کنند، نمک فراوان بزنند، بیش از آنچه باید قیمت را افزایش دهند و زمینه غیرکیفی شدن نان را فراهم آوردند. حتی اگر افزایش دور ریز نان، هدر رفتن هزینه‌ها و سرمایه های کشور را در پی داشته باشد.   ]]> عمومی Sat, 21 Oct 2017 14:06:04 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113938/ گیاهان دارویی که آرامش قلب را به شما هدیه می‌دهند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113899/ به گزارش ستاره ها به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ به نامنظم بودن ضربان قلب تپش قلب می‌گویند که در همه سنین در مردان و زنان مشاهده می‌شود. گاهی نیز بالا رفتن ضربان قلب، پیش از وقوع یک حمله قلبی به وجود می‌آید و فرد به علت استرس به افزایش ضربان قلب دچار می‌شود. در این مطلب دمنوش‌هایی را معرفی می‌ کنیم که مصرف آن‌ها کمک شایانی به رفع تپش قلب می‌کند. خواص بهار نارنج مصرف بهارنارنج تپش نامنظم قلب و اضطراب را از بین می‌برد. عرق بهارنارنج خاصیت آرام‌بخشی و ضد تشنج دارد. بهارنارنج برای رفع کم‌خونی یا بی‌خوابی نیز مفید است، برای این منظور باید قبل از خواب عرق یا دَم‌کرده آن را بنوشید. بهارنارنج، سردرد‌های عصبی و میگرنی را نیز کاهش می‌دهد. خواص به لیمو به‌لیمو خاصیت آرام‌بخشی، ضد تشنج و ادرارآوری دارد و در رفع سرگیجه و تپش قلب نیز موثر است. طرز تهیه دمنوش به‌لیمو برای تهیه دمنوش به‌لیمو باید یک قاشق غذاخوری به‌لیمو را در یک قوری حاوی ۲ لیوان آب جوش به همراه مقداری نبات دَم کنید. خواص اسطوخودوس اسطوخودوس طبع گرم و خشک دارد و تپش قلب را نیز برطرف می‌کند. طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس برای تهیه دمنوش اسطوخودوس باید حدود پنج گرم از گل این گیاه را در یک لیتر آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را دَم کنید. می‌توانید روزانه سه تا چهار فنجان از این دمنوش را بنوشید. خواص بادرنجبویه بادرنجبویه دارای طبع گرم و خشک است. مصرف بادرنجبویه سبب تقویت قلب می‌شود همچنین آزمایش‌های جدید بر روی حیوانات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این گیاه همانند یک داروی مسکن بر روی دستگاه عصبی مرکزی عمل می‌کند و خاصیت آرام‌بخشی دارد. خواص گل گاو گل گاو زبان شادی‌آور، رقیق‌کننده خون و مقوی قلب است همچنین این گیاه اضطراب، دلهره، افسردگی و تپش قلب را نیز رفع می‌کند. ]]> سبک زندگی Sat, 21 Oct 2017 10:23:37 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113899/ 7 حرکت ورزشی مناسب برای درمان دیسک کمر /عکس http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113958/ به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از back authority، مشکل دیسک کمر معمولا در قسمت پایانی کمر ایجاد می‌شود. انجام حرکات ورزشی می‌توانند در کاهش درد و افزایش کارایی موثر باشد. نشانه‌های دیسک کمر عبارتند از: - درد قسمت پایین کمر - پا درد - خواب رفتن پا -  ضعف پا هفت حرکت ورزشی زیر می‌تواند به کاهش دیسک کمر کمک کند: ۱. حرکت نیمه کبری: این حرکت باعث می‌شود که مایع دیسک کمر به قسمت میانی ستون فقرات هدایت شود. برای انجام این حرکت بر روی شکم دراز بکشید. آرام آرام سمت عقب بدن را فشار دهید. دست‌ها را بر روی زمین کنار سر قرار دهید. ۱۰ ثانیه در این حرکت بمانید. ۱۰ بار این حرکت را تکرار کنید. ۲. حرکت کبری: این حرکت شبیه حرکت قبلی است. فقط بدن بیشتر به سمت عقب کشیده می‌شود. ۳. همسترینگ نشسته: این حرکت باعث می‌شود که همسترینگ منقبض و منبسط شود. این حرکت در حالت نشسته انجام می‌شود. پاها را به جلو دراز کنید، با دست ها کف پاها را به سمت بدن بکشید.  ۳۰ ثانیه پاها را در این حالت نگه دارید. حداقل با سه بار تکرار این حرکت را انجام دهید. ۴. خم کردن یک پا در شکم: این حرکت باعث کشیده شدن عضلات پایین کمر و لگن می‌شود و میزان فشار بر روی ستون فقرات را کمتر می‌کنند. برای انجام این حرکت در حالی که خوابیده‌اید دست‌ها را در کنار بدن قرار دهید. یک پا را در شکم خم کنید و با دست‌ها نگه دارید و پای دیگر را بر روی زمین دراز کنید. این حرکت را بر روی پای دیگر نیز انجام دهید. این حرکت را با ۱۰ بار تکرار انجام دهید. ۵. حرکت گربه – گاو: این حرکت ترکیب دو حرکت یوگا است و باعث می‌شود که فشار در قسمت پایینی ستون فقرات کمتر شود. چهار دست و پا بر روی زمین قرار بگیرید. در یک حرکت کمر را به سمت داخل خم کنید و در حرکت دیگر کمر را به سمت بیرون فشار دهید. به دم و باز دم خود در انجام این حرکت توجه کنید. این حرکت‌ را با پنج بار تکرار انجام دهید. ۶. حرکت عضله خم کننده: بر روی زمین زانو بزنید. یک پا را با زاویه ۹۰ درجه بر روی زمین قرار دهید. در همین حالت کمر و لگن را به سمت جلو خم کنید. ۱۰ ثانیه در این حالت بمانید. این حرکت را با ۱۰ بار تکرار بر روی هر پا را انجام دهید. ۷. نزدیک کردن لگن به زمین: این حرکت باعث می‌شود که عضلات کمر کشیده شوند و درد این عضلات کمتر شود. بر روی کمر دراز بکشید، دست‌ها را در کنار بدن قرار دهید. قسمت پایین کمر را به زمین فشار دهید. ۱۰ ثانیه در این حالت باقی بمانید، سپس کمر را رها کنید. ]]> سبک زندگی Sun, 22 Oct 2017 05:01:29 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113958/ 10 خوراکی برای مبازه با عفونت‌ها http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113851/ به گزارش ستاره ها به نقل از برترین ها : سلامتی، بالاترین نعمت است! این جلمه که حتما بارها شنیده‌اید واقعیت دارد، مخصوصا وقتی ناچار می‌شوید هزینه‌های سنگینی بابت دارو  و ویزیت پزشک و عمل جراحی و ... بپردازید. برای اینکه از این نعمت با ارزش‌تان محافظت کنید چیزی که هرگز نباید آن را دست کم بگیرید، تغذیه است. یک رژیم غذایی درست و برنامه ریزی شده می‌تواند بدن و روان‌تان را در بلند مدت سالم نگه دارد. بقراط گفته است: باید غذای شما داروی‌تان باشد و داروی شما غذای‌تان. همیشه قبل از اینکه بدن‌تان دچار مشکلی بشود، به چیزهایی که می‌خورید اهمیت بدهید.     بدن شما پیوسته به سختی کار می‌کند تا با باکتری‌ها و میکروب‌ها و ویروس‌هایی که با آنها روبرو می‌شوید بجنگد. شما چه دچار یک سرماخوردگی معمولی شده باشید یا یک بیماری پوستی و یا ناارحتی معده، میکروب‌های مضر ممکن است سیستم ایمنی‌تان را تهدید کرده و بدن‌تان را مستعد عوارض و بیماری‌های جدی بکنند. اما با انتخاب‌های درست غذایی می‌توانید به بدن‌تان کمک کنید از خودش در برابر این عوامل مضر دفاع کرده و به طور طبیعی با عفونت‌ها مبارزه کند. غذاهای زیادی وجود دارند که با بیماری‌های می‌جنگند و باید در تمام آشپزخانه‌ها موجود باشند و مرتبا مصرف شوند. ۱. زنجبیل برای سرماخوردگی معده       سرماخوردگی معده، تجربه‌ای بسیار ناخوشایند است چون می‌تواند علائم زیادی داشته باشد شامل درد معده، اسهال، استفراغ، سر درد، بدن درد، قولنج معده، تب خفیف، ضعف و حالت تهوع. سرماخوردگی معده، نتیجه‌ی ابتلا به یک عفونت ویروسی است. چهار نوع ویروس رایج هستند که معمولا این مشکل را ایجاد می‌کنند: آدنو ویروس، آسترو ویروس، کالیسی ویروس و روتا ویروس. برای درمان سرماخوردگی معده، زنجبیل بسیار مفید است. زنجبیل به دلیل ویژگی‌های ضد التهابی‌اش، از التهاب در روده و معده می‌کاهد. ضمنا زنجبیل یک ضد ویروس طبیعی است که با ویروس‌های عامل سرماخوردگی و آنفلوآنزا هم مبارزه می‌کند. روزی ۲ تا ۳ بار چای زنجبیل بنوشید. برای درست کردن چای زنجبیل، تقریبا دو سانتیمتر زنجبیل تازه را رنده کرده و با یک و یک دوم فنجان آب بجوشانید، سپس بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. به آن عسل و آبلیمو اضافه کنید و بنوشید. می‌توانید یک تکه ریشه‌ی زنجبیل تازه را چند بار در روز بجوید یا بعد از مشورت با پزشک، از کپسول زنجبیل استفاده کنید. ۲. سیر برای عفونت کاندیدا یا عفونت قارچی عفونت قارچی می‌تواند پوست، دهان، مجاری ادراری و واژن را مبتلا کند. عفونت کاندیدا بسته به محل رشد قارچ، می‌تواند موجب برفک دهان و یا یک عفونت قارچی در خانم‌ها بشود. عفونت کاندیدا می‌تواند علائمی چون خارش و التهاب شدید داشته باشد. برا مبارزه با این عفونت، سیر بسیار موثر است. سیر حاوی ترکیبات گوناگونی است که با رشد کاندیدا مبارزه کرده و از شما در برابر عفونت‌های قارچی محافظت می‌کند. سیر خواص آنتی باکتریال و آنتی بیوتیک هم دارد که در ریکاروی بعد از بیماری، نقش مهمی ایفا می‌کند. برای عفونت پوستی، آب سیر یا عصاره‌ی آن را به مدت ده دقیقه به پوست‌تان بزنید و سپس آبکشی کنید. این کار را روزی ۲ تا ۳ بار انجام بدهید. اگر دچار برفک دهان شدید، خمیر سیر درست کنید و آن را روی قسمت‌های مورد نظر دهان‌تان بگذارید. از سیر تازه در تغذیه‌تان استفاده کنید. شما باید روزی ۲ حبه سیر خام بجوید. می‌توانید از مکمل سیر استفاده کنید. مقدار دوز توصیه شده، 600 تا 900 میلی گرم در روز است اما برای تعیین دوز مناسب خودتان با پزشک مشورت کنید. ۳. لیموترش برای گلو درد       گلو درد، مشکلی بسیار رایج و دردناک است. عفونت‌های باکتریایی، ویروسی یا قارچی می‌توانند تبدیل به گلو درد بشوند. لیمو ترش در تسکین گلو درد و علائم ناشی از آن بسیار موثر است. لیموترش حاوی دو ترکیب به نام‌های کومارین و تترازین است که هر دو با عوامل بیماری‌ زای متعددی مبارزه می‌کنند. همچنین مقدار زیاد ویتامین C موجود در لیموترش، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و با بیماری‌هایی که رادیکال‌های آزاد در بدن ایجاد می‌کنند می‌جنگد. آب نصف یک عدد لیموترش را با یک قاشق چایخوری عسل  در یک فنجان آب گرم ترکیب کرده و در طول روز جرعه جرعه بنوشید. همچنین می‌توانید با آبلیموی تازه که با مقدار مساوی آب ترکیب شده است، غرغره کنید. ۴. ماست برای لکوره یا ترشحات واژن   لکوره، مشکلی بسیار شایع در میان خانم‌هاست. لکوره ترشحات واژینال است که ممکن است بین سیکل‌های ماهیانه روی بدهد. هر چند لکوره معمولا به دلیل تغییرات هورمونی در بدن روی می‌دهد، اما عفونت واژینال هم می‌تواند علت این عارضه باشد. اگر دلیل لکوره، عفونت واژینال باشد، ترشحات واژن زرد یا سبز بوده و همراه با بوی بد خواهد بود. ماست برای درمان لکوره بسیار مفید است، اما نه هر نوع ماستی! ماست‌هایی که باکتری‌های زنده و فعال دارند و روی برچسب محصول هم ذکر شده است. این باکتری‌های زنده با تولید اسید لاکتیک، مانع رشد قارچ می‌شوند. ضمنا باکتری‌های زنده‌ی این نوع ماست‌ها، عملکرد سیستم ایمنی‌تان را هم تقویت می‌کنند. ماست یکی از معدود غذاهایی است که ویتامین D دارد، و به همین دلیل واکنش ایمنی را تحریک می‌کند. برای درمان لکوره، یک تامپون را در ماست فرو برده و به مدت دو ساعت در واژن قرار دهید. این کار را روزی دو بار انجام دهید. همچنین هر روز ۲ تا ۳ فنجان ماست بخورید تا عفونت کاملا برطرف شود. ۵. فلفل کاین برای عفونت سینوس‌ها عفونت سینوسی معمولا به علت ویروس روی می‌دهد که موجب التهاب و تورم سینوس‌ها می‌شود. این نوع عفونت اغلب به دلیل سرماخوردگی ایجاد شده و منجر به تولید موکوس می‌شود، در نتیجه سینوس‌ها مسدود خواهند شد. این عفونت می‌تواند احساس ناراحتی زیادی ایجاد کند، شامل علائمی چون سر درد، حساس شدن صورت، درد یا فشار، گرفتگی بینی، گلو درد، سرفه و تب. برای تسکین علائم عفونت سینوسی، فلفل کاین بسیار مفید است. فلفل کاین کمک می‌کند سینوس‌ها تخلیه و باز شوند. همچنین سیستم ایمنی را تقویت کرده، از التهاب و تورم کاسته و جریان خون را بهبود می‌دهد. یک قاشق چایخوری فلفل کاین را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید. می‌توانید چندپ برش زنجبیل خیس خورده در آب جوش هم به آن اضافه کنید تا محلول‌تان موثرتر شود. روزی دو تا سه بار این ترکیب را بنوشید. همچنین می‌تواندی ترکیبی از یک قاشق چایخوری فلفل کاین و مقداری عسل هم چند بار در روز بخورید. ۶. میوه کران بری برای عفونت مجاری ادرار عفونت مجاری ادرار (UTI) زمانی روی می‌دهد که مثانه و مجراهای خروجی آن دچار عفونت باکتریایی شوند. عوارض عفونت مجاری ادرار بسیار ناراحت کننده است چون موجب احساس تکرر ادرار، مشکل داشتن برای خروج ادرار، احساس سوزش هنگام خروج ادرار، تغییر رنگ ادرار، شکم درد، تب، تهوع و استفراغ می‌شود. کران بری دارای خواص مهار کنندگی باکتری‌هاست که می‌تواند با علت عفونت مبارزه کند، از این رو از تکرار این عفونت‌ها پیشگیری می‌کندو ترکیبات خاص موجود در کران بری مانع می‌شوند که باکتری‌ها به دیواره‌ی مجرای ادرار رسیده و ایجاد عفونت کنند. هر روز ۲ تا ۳ لیوان آب کران بری بنوشید. اگر طعم کران بری را دوست ندارید می‌توانید آب آن را با آب سیب ترکیب کنید و بنوشید. ۷. آب پیاز برای عفونت گوش     عفونت گوش واقعا دردناک است و معمولا باکتری یا ویروس در گوش میانی، عامل آن است. به غیر از گوش درد، سایر علائم و نشانه‌های عفونت گوش شامل احساس فشار در گوش، مشکل در به خواب رفتن، سر درد، واکنش ضعیف به صداها، تب بالا و خروج مایعات از گوش می‌شود. پیاز برای درمان عفونت گوش در خانه بسیار موثر است. خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونی کننده‌ی پیاز به درمان عفونت گوش کمک می‌کند. یک پیاز کوچک را خرد کنید و در یک کاسه بریزید، چند ثانیه در مایکرویو قرار دهید، بگذارید خنک بشود و سپس آب پیاز را بگیرید و با کمی آب رقیقش کنید. ۲ تا ۳ قطره از این محلول را در گوش بریزید. ۵ دقیقه صبر کنید و سپس سرتان را برگردانید تا آب پیاز از گوش‌تان خارج شود. این کار را دو بار در روز انجام دهید. ۸. روغن نارگیل برای برفک دهان برفک دهان، نوعی عفونت قارچی است که در داخل دهان ایجاد می‌شود و زخم‌هایی کمی برجسته و کرم رنگ روی زبان یا داخل لُپ‌ها به وجود می‌آورد. برفک دهانی می‌تواند موجب قرمزی، سوزش، احساس کُرک در دهان، مشکل بلع و از دست دادن چشایی شود. روغن نارگیل می‌تواند با عفونت دهانی مبارزه کند چون حاوی اسیدهای چرب زنجیره متوسطی به نام اسید لاریک است که عامل ضد قارچ و آنتی باکتری روغن نارگیل است. این اسید چرب زنجیره متوسط می‌تواند قارچ‌های مسبب عفونت دهانی را غیر فعال کند. ضمنا روغن نارگیل، قارچ‌ها را نابود کرده و احساس ناراحتی ناشی از برفک را تسکین می‌دهد. روغن نارگیل بکر را با استفاده از یک پارچه‌ی نخی، روزی ۲ تا ۳ بار به دهان و زبان‌تان بمالید. هر روز صبح ناشتا در دهان‌تان روغن نارگیل بچرخانید. یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل بکر را در دهان گذاشته و ده دقیقه بچرخانید، سپس بیرون بریزید. دهان‌تان را با آب گرم آبکشی کنید و دندان‌ها را مسواک بزنید. ۹. عسل برای عفونت سیستم تنفسی فوقانی عفونت سیستم تنفسی فوقانی (URIs)، عفونت مُسری بینی، گلو، سینوس‌ها و حنجره است. بیشتر اوقات این عفونت‌ها، ویروسی بوده و فورا از یک فرد به فردی دیگر سرایت می‌کنند. اما در برخی موارد ممکن است عامل باکتری یا قارچ مسبب باشد. علائم عفونت سیستم تنفسی، ناخوشایند هستند؛ نشانه‌هایی چون آبریزش بینی، گرفتگی بینی، آبریزش سینوس‌ها، سرفه، گلو درد، سر درد، دردهای عضلانی و مشکل در تنفس. می‌توانید از عسل برای درمان این نوع عفونت‌ها کمک بگیرید. آنزیم‌های بسیار مغذی عسل به مبارزه با ویروس‌های عامل این عفونت، کمک می‌کنند. همچنین عسل به طور موثر، انواع خاصی از باکتری‌های را نابود می‌کند. یک قاشق غذاخوری عسل خام را با یک لیوان آب گرم ترکیب کنید، یک دوم قاشق چایخوری دارچین هم به آن اضافه کنید و روزی دو بار جرعه جرعه بنوشید. هشدار: به بچه‌های زیر یک سال عسل ندهید. ۱۰. چای سیاه برای التهاب ملتحمه     ورم ملتحمه یا التهاب غشاء چشم که نام چشم صورتی هم معروف است، یک بیماری بسیار ناراحت کننده و آزاردهنده است که می‌تواند عامل باکتریایی، ویروسی یا آلرژیک داشته باشد. علائمی چون قرمزی، خارش، التهاب، اشک ریزی و احساس جشم خارجی در چشم شایع هستند. ورم ملتحمه چه عامل باکتریایی داشته باشد و چه ویروسی، بسیار مُسری بوده و نیازمند کنترل فوری است. چای سیاه برای درمان چشم صورتی بسیار عالی است. تانین موجود در چای سبز به کاهش خارش و التهاب کمک می‌کند، ضمنا بیوفلاوونید متفاوت در چای سبز با عفونت‌های ویروسی و باکتریایی مبارزه می‌کند. یک فنجان چای با دو عدد چای کیسه‌ای سیاه تهیه کنید. کیسه‌های چای را خارج کرده و آنها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. سپس کیسه‌های مرطوب و سرد شده را ده دقیقه روی چشم‌های‌تان قرار بدهید. این کار را روزی چند بار انجام دهید. یک راه دیگر هم استفاده از محلول رقیق چای سیاه به عنوان چشم شویه، ۲ تا 3 بار در روز است. ]]> سبک زندگی Sat, 21 Oct 2017 06:47:27 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113851/ یوگا همراه ورزش های هوازی فواید بیشتری برای سلامت قلب دارد http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113956/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، نتایج مطالعه محققان بیمارستان گانشا سونیل هند نشان می دهد تلفیق یوگا و ورزش های هوازی دو برابر بیشتر برای سلامت قلب مفید است. سونال تانوار و نارش سن، محققان این مطالعه، در این باره می نویسند: «انجام یوگا همراه با ورزش های هوازی موجب کاهش استرس فکری، فیزیکی و عروقی شده و می تواند منجر به کاهش مرگ و میر و عوارض قلبی عروقی شود.» این مطالعه شامل ۷۵۰ بیمار قلبی چاق مبتلا به دیابت نوع۲ بود. این افراد به سه گروه تقسیم شدند. گروهی متشکل از ۲۲۵ بیمار که ورزش هوازی انجام می دادند، گروه ۲۴۰ نفری که یوگا انجام می دادند، و ۲۸۵ نفر باقیمانده که هر دو را باهم انجام می دادند. هر سه گروه بعد از شرکت در سه جلسه فعالیت که هریک شش ماه بطول انجامید شاهد بهبود در فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی شان بودند. فشارخون گروه های که فقط ورزش هوازی یا فقط یوگا انجام می دادند، به مقدار یکسان کاهش یافت. این گروه ها شاهد بهبود مشابه در میزان کلسترول کل، تری گلیسیریدها و کلسترول بد LDL بودند. وزن و اندازه دور کمرشان هم به یک میزان برای هر دو گروه کاهش یافته بود. اما محققان دریافتند گروهی که هم یوگا و هم ورزش هوازی را باهم انجام داده بودند در مقایسه با دو گروه دیگر، دو برابر شاهد کاهش اندازه های فوق مربوط به فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی شده بودند. همچنین بهبود قابل توجهی در عملکرد قلب و میزان ورزش کردن شان ایجاد شده بود. ]]> سبک زندگی Sun, 22 Oct 2017 06:02:45 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/113956/ آسپرین عامل توقف ابتلا به سرطان کبد در مبتلایان هپاتیت B http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/114008/ به گزارش ستاره ها به نقل از مهر، محققان تایوانی دریافته اند مصرف روزانه آسپرین ممکن است ریسک سرطان کبد را در افراد مبتلا به هپاتیت B کاهش دهد. هپاتیت B با حمله به کبد می تواند موجب سیروز کبدی و سرطان کبد شود. مطالعه قبلی نشان داده است که مصرف روازنه آسپرین با دوز پایین ممکن است از سرطان پیشگیری کند. محققان در این مطالعه داده های نزدیک به ۲۰۵ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت مزمن B را بررسی کردند. آنها دریافتند افرادی که روزانه آسپرین مصرف کرده بودند در طول ۵ سال مطالعه، کمتر از افرادی که آسپرین مصرف نکرده بودند، مبتلا به سرطان کبد شده بودند. طبق اعلام محققان انجمن مطالعه بیماری های کبدی آمریکا، حدود ۲۴۰ میلیون نفر در سراسر دنیا مبتلا به هپاتیت B مزمن هستند. دکتر تنگ یو لی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیکه داروهای ضدویروسی به شکل قابل توجهی موجب کاهش ریسک سرطان کبد در افراد مبتلا به ویروس هپاتیت B می شود، اما این ریسک را از بین نمی برد و برای همه مناسب نیست.» ]]> سبک زندگی Sun, 22 Oct 2017 09:08:17 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/114008/ راز سلامتی در چشم های شما است http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/114038/ به گزارش ستاره ها به نقل از شفقنا زندگی، می توان فهرست بلند و بالایی از اختلال های دستگاه های مختلف بدن، یعنی بیماری هایی که بر کل بدن اثر منفی می گذارند تهیه کرد که چشم پزشک هابر اساس آن می توانند با یک آزمایش ساده چشم تمام موارد آن را شناسایی کنند.   به عبارت دقیق تر، تخم چشم می تواند نشانه های دیابت، سوء تغذیه، بیماری قلبی عروقی و آسیب به اعصاب رااز خود بروز دهد. اما در آزمایش چشم، چه چیزهایی برای چشم پزشک ها نشانه است؟ اگر رگ های خونی چشم، شکل یا رنگ غیر معمولی داشته باشد می تواند نشانه بیماری قلبی عروقی مانند فشار خون بالا باشد. چشم پزشک ها حتی می توانند سلول های خونی قرمز رنگی را کهدر داخل مویرگ های چشم در جریان است ببینند. استرس نیز عامل بسیار اثرگذار دیگر بر چشم ها در کنار سایر اندام های بدن است. اضطراب کاری می کند که سلول های پشت چشم از خود مایع ترشح کنند مثل داشتن تاول در شبکیه چشم.وقتی این اختلال ظاهراً دردناک را داشته باشید: زیر چشم شما یک هاله قهوه ای رنگ مردمک چشم را احاطه می کند، این اختلال را چسبندگی خلفی عنبیه می گویند. این اتفاق زمانی رخ می دهد که بخش رنگی چشم یعنی عنبیه به عدسی چشمها که در مردمک قرار دارد می چسبد. وقتی این اتفاق بیفتد یعنی جایی از بدن دچار تورم و التهاب است.   ]]> سبک زندگی Sun, 22 Oct 2017 11:54:00 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/114038/