پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle/health Wed, 17 Oct 2018 17:10:19 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Wed, 17 Oct 2018 17:10:19 GMT سلامت 60 اگر یکی از این 13 مشکل را دارید، به جای قرص، آب لیمو مصرف کنید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144029/ به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،لیمو منبع شگفت انگیز ویتامین ب 6، آهن، پتاسیم، و فیبر است. مصرف فقط یک عدد لیمو می تواند 178 درصد از میزان نیاز روزانه شما به ویتامین سی را تامین کند. روز خود را با نوشیدن آب گرم همراه با لیمو آغاز کنید تا 13 مشکل رایج بهداشتی را بدون نیاز به مصرف قرص درمان نمایید: سرماخوردگی: لیمو به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین سی، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند به طوری که نوشیدن یک فنجان آب لیمو در روز به محافظت از بدن در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا منجر می شود. ویتامین سی یک ماده مغذی و نوعی آنتی اکسیدان برای دفاع از سیستم ایمنی بدن است. گلودرد: حتی اگر سرماخوردگی از بین رفته باشد، آب لیمو می تواند به سرعت بخشیدن به بهبودی کامل کمک کند و گلودرد را تسکین دهد. ضعف ناخن ها: آب لیمو برای ناخن های شما عالی است. ویتامین سی موجود در آن به تقویت و استحکام ناخن ها کمک می کند. افزایش وزن: نوشیدن آب لیمو هنگام صبح و قبل از شروع صبحانه باعث هیدراتاسیون و جلوگیری از کم آبی بدن می شود و به کاهش وزن نیز کمک می کند. نقش ویتامین سی برای جلوگیری و مبارزه با چاقی، ثابت شده است. آسیب عضلات: یکی از عوارض ورزش، درد شدید عضلات است. خبر خوب این است که آب لیمو به کاهش آسیب عضلات در نتیجه ورزش کمک می کند. درد مفاصل: نوشیدن آب لیمو یک راه عالی برای کاهش درد مفاصل است و به کاهش علائم آرتریت و آرتروز کمک می کند. این نوشیدنی التهاب را از مفاصل دور می کند. رفلاکس اسید: بیماری ریفلاکس هنگامی رخ می دهد که اسید معده به مری بازمی گردد و باعث ایجاد سوزش در گلو و سینه شما میشود. آب لیمو اگرچه اسیدی است اما خاصیت قلیایی دارد و می تواند ریفلاکس را درمان کند. فیبرومیالژیا: این اختلال مزمن باعث ایجاد حساسیت و درد در تمام بدن می شود. اگر از این اختلال رنج می برید، آب لیمو یک راه عالی برای درمان درد بدون عوارض جانبی است. التهاب: لیمو خاصیت ضد التهابی دارد. نوشیدن یک لیوان آب گرم همراه با لیمو التهاب بدن را به طور کامل از بین می برد. فشار خون بالا: اگر مبتلا به فشار خون بالا هستید، آب لیمو بنوشید. اگر در حال حاضر از داروهای فشار خون استفاده می کنید، این داروها را یکباره ترک نکنید و با پزشکتان به طور خاص در باره جایگزین کردن آب لیمو مشورت نمایید. بیماری کیسه صفرا: بیماری کیسه صفرا عموما ناشی از التهاب و تحریک کیسه صفرا است. این نکته ثابت شده که کمبود ویتامین سی در بدن شما را در معرض خطر این بیماری قرار می دهد. از آنجا که لیمو خاصیت ضد التهابی دارد و منبع ویتامین سی است، مصرف آن می تواند به پیشگیری از بیماری کیسه صفرا کمک کند. آکنه: آب لیمو می تواند به تقویت پوست و محافظت در برابر استرس های محیطی کمک کند و مانع ابتلا به آکنه شود. سنگ کلیه: پتاسیم و اسید سیتریک موجود در لیمو باعث کاهش اشباع ادرار و جلوگیری از رشد کریستال و ابتلا به سنگ کلیه می شود.   ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 06:33:17 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144029/ ۹ غذای ضد تهوع که به رفع استفراغ کمک می‌کنند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144044/ مجله قرمز نوشت: هر کسی ممکن است یک وقتی دچار احساس اشمئزاز و تهوع شود، چه موقع امتحان دانشگاه یا خوردن یک غذای جدید برای اولین بار. اما حالت تهوع احساس ناخوشایندی ست که در مرحله بعد بوجود می‌آید. در حقیقت استفان هانواور متخصص داخلی و مدیر پزشکی مرکز سلامت گوارش در دانشگاه علوم پزشکی شیکاگو آن را به عنوان یک علامت ناخوشایند به هنگام نیاز به استفراغ تشریح می‌کند و پیامد آن قابل پیش بینی است. شما مواد غذایی داخل شکمتان را بالا می‌آورید.   تهوع همچنین یک مورد جدی را هم نشان می‌دهد بخصوص که اگر مزمن یا همراه با علائمی مثل درد قفسه سینه، کرامپ شدید شکمی، ضعف یا گیجی باشد. هانوآور توصیه می‌کند «اگر بر اثر تهوع یا استفراغ دچار ضعف شدید به اورژانس زنگ بزنید و در صورتی که قادر به جلوگیری از بالا آوردن نیستید به بخش مراقبتهای فوری بروید». باید علت ناخوشیتان را پیدا کنید. وی گفت: داروها، مخدرها، التهاب معده و روده و اختلالات مغزی می‌توانند موجب آن شوند. برای علائم خفیفتر مانند تهوع ناشی از دریا زدگی، خوردن غذاهای کم چرب که هضم آنها برای معده راحت است یا نوشیدن دمنوش زنجبیل ممکن است به رفع عرق سرد، ترشی معده و سرگیجه کمک کند. در اینجا چند غذای ضد تهوع به شما معرفی می‌شود که ممکن است به شما کمک کنند. 1. سیب غذای سلامتی ضد تهوع کمی فیبر راه طولانی را در جهت پاک کردن مواد شیمایی ناشی از تهوع در سیستم شما در پیش گیرد اما فیبر بیش از اندازه به یکباره می‌تواند حتی این حس را بدتر کند. ارین پالینسکی وید متخصص تغذیه و دیابت و نویسنده کتاب چربی شکمی می‌گوید: فیبر به کندی هضم می‌شود بنابراین ممکن است که انتقال روده‌ای را که به هضم آسان و رفع تهوع کمک می‌کند، کند نماید. پالینسکی اما هشدار می‌دهد که فیبر همچنین ممکن است خلاف این موضوع عمل نماید و باعث افزایش تهوع شود. وی گفت: من نمی‌خواهم غذاهای با فیبر بالا را به عنوان یک درمان تهوع تحت همه شرایط توصیه کنم. در طول روز غذاهای پر فیبر همچون سیب را به صورت میان وعده در فواصل زمانی مختلف صرف کنید (سیبهای گالا یا همان سیب سرخ معمولی انتخاب خوبی هستند). اگر با غذاهای جامد مشکل دارید سعی کنید آب سیب یا سس سیب را مصرف کنید. 2. کراکر، غذای ضد تهوع و اسهال غذاهای پر نشاسته همانند بیسکویتهای نمکی، نان معمولی و نان تست به جذب اسید معده کمک می‌کنند و باعث کاهش بهم خوردگی معده می‌شوند. ماهیت مطبوع کراکر به رفع گرسنگی (گرسنگی زیاد می‌تواند تهوع را تشدید کند) بدون اینکه بوی شدید یا طعمهایی داشته باشد که تهوع را بدتر می‌کنند. وی افزود شما باید هر موقع که احساس ناخوشی کردید آن را به آرامی بخورید چون باید توجه کنید که معده را تحریک نکنید تا دوباره در معرض تهوع قرار بگیرید. خوب است که چند تا از کرارکرها را روی تخت خواب بگذارید تا هر موقع از خواب بیدار شدید مقداری از آن را مصرف کنید تا به کاهش تهوع صبحگاهی کمک کند این موضوع بخصوص برای زنان باردار که معمولا مشکل تهوع صبحگاهی دارند، بسیار توصیه می‌شود. 3. زنجبیل زنجبیل حاوی موادی ست که به کاهش تهوع و استفراغ کمک می‌کند. می‌توانید یک فنجان چای زنجبیل یا یکی از تونیکهای زنجبیل، کلوچه زنجبیلی، یا یک تکه آب نبات زنجبیلی را امتحان کنید. پالینسکی وید گفت: زنجبیل خشک هم خوب است. هانواور گفت: برای رفع علائم تهوع، غذاهایی که برای معده سهل الهضم هستند و معمولا غذاهای کم چرب یا دمنوش زنجبیل می‌توانند مفید باشند. 4. آب چند قلپ کوچک از یک لیوان آب آشامیدنی به شما کمک می‌کند تا بدنتان آبرسانی شود و از سردردهایی که اغلب همراه با تهوع بوجود می‌آیند، اجتناب کنید. پالینسکی وید می‌گوید: ابتدا با آرام نوشیدن مقادیر جزئی شروع کنید تا زمانی که معده شما بتوانید مقادیر بیشتری را تحمل کند. چند قلپ کوچک از مایعات در طول روز آبرسانی بدن را بدون افزایش تهوع، تقویت می‌کند. همچنین نوشیدن مایعات از کم آبی بدن پیشگیری می‌کند اما نوشیدن زیاد آن در یک زمان می‌تواند تهوع را بدتر کند. سر کشیدن مقادیر کمی از آب در طول روز آبرسانی بدن را بدون تشدید تهوع، برطرف خواهد کرد. 5. آجیل کمبود پروتئین می‌تواند تهوع را حتی بدتر کند بنابراین به دنبال غذاهای پر پروتئین همانند آجیلها حتی کره بادام زمینی در صورت نداشتن حساسیت به آن باشید چون هضم آنها ساده‌تر است. آنها سریعا انرژی از دست رفته را جبران می‌کنند و کمک می‌کنند تا تهوع کاهش یابد. پ الینسکی وید گفت: تهوع ناشی از گرسنگی زیاد، کاهش قند خون یا بارداری است که ممکن است به پروتئین و چربی آجیلها واکنش خوبی نشان بدهد. اما وی هشدار می‌دهد اگر در حال مبارزه با عفونت ویروسی هستید، آجیلها و پروتئین ممکن است تهوع را بدتر کند. معمولا غذاهای کم چرب، کم پروتئین و سرشار از نشاسته بهترین راه حل برای کسانی ست که دچار این حالت می‌شوند. وی همچنین گفت: از آنجایی که پروتئین و چربی به کندی هضم می‌شوند ممکن است به هنگام مصرف در مقادیر زیاد، تهوع را افزایش دهند. 6. آب مرغ سوپ مرغ ممکن است به هنگام سرماخوردگی بهتر شدن شما کمک کند اما برای موقعی که دل بهم خوردگی دارید خیلی سنگین است. باید از چربیهایی که با تاخیر از معده خارج می‌شوند، اجتناب کرد. در عوض علامتان را با خوردن آب مرغ که چربی کمتری دارد، کاهش دهید. آب مرغ ساخته شده از استاک مرغ ممکن است بهتر باشد به دلیل اینکه آماده کردن آن راحت‌تر است و به احتمال کمتری خراب می‌شوند. پالینسکی وید اضافه می‌کند نوشیدنیهای حاوی سدیم همانند آب مرغ هم به تقویت آبرسانی بدن کمک می‌کنند که به هنگامی که بدن شما بر اثر استفراغ کم آب شده خیلی خوب هستند. 7. نوشیدنیهای ورزشی اکثر نوشیدنیهای ورزشی حاوی الکترولیتهای سدیم و پتاسیم هستند که به بازگرداندن مواد معدنی خون به وزشکاران کمک می‌کند. چند جرعه کوچک از نوشیدنیهای الکترولیتی برای تقویت آبرسانی بدن و جبران الکترولیتهای از دست رفته موقع استفراغ کردن، مناسب هستند. درست است که این نوشیدنیهای ورزشی برای ورزش هستند و شما هم در چنین وضعیتی ورزش نمی‌کنید اما برای موقعی که دچار تهوع می‌شوید این نوشیدنیهای ورزشی باعث می‌شوند که احساس راحتی کنید. 8. موز اگر تهوع شما همراه با کم آب شدن بدن باشد یا اگر استفراغ کرده باشید، یک تکه از این میوه را به عنوان میان وعده مصرف کنید. موز می‌تواند به بازگرداندن پتاسیم به حالت تعادل کمک کند که اغلب در نتیجه اسهال و استفراغ از بدن خارج می‌شود. پالینسکی وید گفت: پتاسیم الکترولیتی ست که به هنگام استفراغ کردن به میزان زیادی از بدن خارج می‌شود. موز نشاسته‌ای و ملایم هم هست که ممکن است به کاهش اسهال کمک کند. موقعی که دوباره آماده خوردن غذاهای جامد باشید، پزشکان توصیه به خوردن غذاهای جامدی همانند موز می‌کنند. 9. برگهای نعناع تازه عطر تازه نعناع برای ایجاد احساس سلامتی در شما به تنهایی کافی ست اما واقعا جویدن نعناع تازه یا نوشیدن یک فنجان چای نعناع به عنوان یک درمان خانگی موثر برای تهوع ذکر شده است. هانوآور می‌گوید: تنفس عمیق و روشهای دیگر ریلکس کردن هم ممکن است مفید باشند. ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 07:43:57 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144044/ مبتلایان به بیماری ام اس چی بخورند؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144129/ زردچوبه به گزارش ستاره ها به نقل از سایت سیمرغ، این ادویه زرد رنگ صرف زیادی در پخت و پز دارد و می توانید در غذاهای زیادی از آن مصرف کنید. مهم ترین ترکیب موجود در زردچوبه کورکومین curcumin است که می تواند از سلول های عصبی محافظت کند و سیستم ایمنی بدن را تنظیم کند. شما می توانید زردچوبهرا در هر غذایی مصرف کنید، اما اگر زردچوبه را با برخی داروها مصرف کنید، ممکن است منجر به بروز عوارض جانبی شود. بنابراین قبل از مصرف مکمل های زردچوبه با پزشک مشورت کنید. غذاهای سرشار از ویتامین D اگر به ام اس مبتلا هستید، در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار دارید. پوکی استخوان شرایطی است که منجر به ضعیف شدن استخوان ها و شکستن آنها می شود. به علاوه ویتامین D التهاب ناشی از ام اس را کاهش می دهد. نور خورشید به پوست کمک می کند مواد مغذی تولید کند، اما ماهی های چرب مانند سالمون یا ماهی تن، ماست، تخم مرغ، غلات و آب پرتقال غنی شده منابع خوبی از ویتامین D هستند. با این حال اگر تصمیم به مصرف مکمل ویتامین D دارید، حتما با پزشک مشورت کنید. میوه ها و سبزیجات زمانی که در روز 5 وعده میوه و سبزی مصرف می کنید، آنتی اکسیدان زیادی به بدن خود می رسانید که می تواند التهاب را کاهش دهد. اگر به طور منظم میوه و سبزی بخورید، از عود ام اس پیشگیری می شود. به علاوه مواد غذایی که سرشار از فیبر هستند، به حرکت منظم و نرم دستگاه گوارش کمک می کنند. بهتر است غذاهایی بخورید که آنتی اکسیدان زیادی دارند، مانند پیاز، سیب، مرکبات، توت ها و انگور سیاه. زنجبیل شاید شما از زنجبیلبه عنوان یک ادویه یا طعم دهنده به غذا استفاده کنید، اما در بسیاری از مناطق دنیا زنجبیل به عنوان یک داروی گیاهی مطرح می شود. بررسی ها نشان داده اند زنجبیل به سیستم ایمنی کمک می کند و حتی می تواند به بهبود حافظه و درد عضلانی کمک کند که از رایج ترین علائم ام اس هستند. شما می توانید زنجبیل دارویی را که به شکل کپسول موجود است، مصرف کنید، اما ریشه تازه زنجبیل مزیت های بیشتری دارد. ریشه زنجبیل را پوست بگیرید، قطعه قطعه کرده و آن را به غذای خود اضافه کنید. یا می توانید یک قطعه از آن را در آب داغ انداخته و آب را بنوشید. غذاهای حاوی فیبر فیبر نامحلول در آب بهترین گزینه است. آلو و آب آن، نان سبوس دار، برنج قهوه ای و سایر غلات سبوس دار حاوی فیبر نامحلول هستند. بدن این فیبر را به طور کامل هضم نمی کند، بنابراین از سیستم گوارشی عبور می کند. این فیبر یک ماده غذایی مفید است و از بروز یبوست در افراد مبتلا به ام امس پیشگیری می کند، یبوست یک مشکل رایج در مبتلایان به ام اس است. روزانه حداقل 20 تا 30 گرم فیبر مصرف کنید. از آنجایی که این فیبر آب را نیز جذب می کند، حتما در طول روز آب فراوان بنوشید. چای سبز آیا به ضعف عضلانی و خستگی مفرط مبتلا می شوید؟ نوشیدن یک فنجان چای سبزکمک زیادی به شما خواهد کرد. بررسی ها نشان داده اند که برخی ترکیبات موجود در چای سبز، از جمله EGCG، به بهبود این علائم کمک می کنند. اگر به مدت 3 ماه چای سبز بنوشید، تاثیرات آن را مشاهده خواهید کرد. به علاوه نوشیدن چای سبز به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده، التهاب را کم می کند و سرعت تاثیراتی که ام اس می تواند بر روی قدرت تفکر افراد بگذارد، کم می کند. جایگزین لبنیات برخی بررسی ها نوعی ارتباط بین شیر گاو و ام اس یافته اند. نظریه به این صورت است که پروتئین موجود در محصولات لبنی می تواند سیستم ایمنی را تحریک کند. اگر می خواهید قطع مصرف لبنیات را امتحان کنید، بهتر است محصولات لبنی را که به طور معمول مصرف می کنید، مانند شیر، بستنی، کره و پنیر را با محصولات دیگری مانند شیر بادام، سویا، برنج یا جو جایگزین کنید. از محصولاتی استفاده کنید که با کلسیم غنی شده اند تا به این ترتیب از استخوان های خود محافظت کنید. ماهی ماهی ها حاوی اسید چرب امگا 3 هستند که می توانند التهاب را در بدن کاهش دهند. بررسی ها نشان داده اند مصرف 3 بار در هفته ماهی به عنوان یک رژیم غذایی کم چرب می تواند تعداد حملات ام اس را کوتاهتر کرده و شدت آنها را نیز کم کند. به علاوه مصرف ماهی به بهبود خلق و خو و حافظه نیز کمک می کند. اگر گیاهخوار هستید یا ماهی دوست ندارید، در مورد مصرف امگا 3 و منابع گیاهی آن با پزشک مشورت کنید. پروتئین بدون چربی برخی بررسی ها نشان داده اند رژیم های غذایی که حاوی چربی اشباع شده کمی هستند، می توانند به مبتلایان به ام اس کمک کنند. به علاوه چربی اشباع شده منجر به بروز بیماری قلبی و سایر مشکلات سلامتی می شود، بنابراین بهتر است میزان مصرف چربی های اشباع شده را کم کنید. برای مصرف پروتئین بدون چربی بهتر است بیشتر گوشت مرغ بدون پوست بخورید. یا میزان مصرف لوبیا و عدس را افزایش دهید. این مواد غذایی سرشار از فیبر و فولات هستند که به کاهش حملات ام اس کمک می کنند. غلات سبوس دار بهتر است در روز 3 تا 5 وعده غلات سبوس دار بخورید، از جمله پاستای سبوس دار گندم، کوینو یا برنج قهوه ای. کربوهیدرات های پیچیده می توانند از کاهش انرژی پیشگیری کرده و کمک می کنند کمتر احساس خستگی کنید. به علاوه فیبر موجود در آنها نیز به کنترل وزن کمک کرده و از بروز یبوست پیشگیری می کند. میزان مناسب منیزیم و آهن، که در غلات سبوس دار موجود است، می تواند تاثیرات ام اس را نیز کاهش دهد، اما این مسئله نیاز به بررسی های بیشتری دارد.   ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 14:36:55 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144129/ بهترین غذاها برای تقویت قوای جسمی و روحی زنان http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144116/ به گزارش ستاره ها به نقل از زندگی آنلاین، در این مطلب با خوراکی های مناسب زنان برای مهار بیماری ها یا تقویت قوای جسمی و روحی آشنا می شوید. به سرطان نه بگویید سرطان سینه یکی از مشکلات جدی خانم ها است که سن آن در ایران پایین تر از میانگین جهانی است. برای کاهش احتمال ابتلا به این سرطان توصیه می شود از استرس دوری کنید، ورزش و تحرک را در برنامه تان جای دهید و لباس های تنگ نپوشید. اما در کنار این ها برخی مواد غذایی هم هستند که احتمال ابتلا به سرطان سینه را کم می کنند. کلم بروکلی، هویج، شیر سویا، امگا3، ویتامین‎ D ‎و روغن زیتون از این دسته هستند که باید آنها را در برنامه روزانه خود جای دهید.‏ ماکارونی خطرناک است شماکارونی اگرچه غذای محبوب همه خانواده ها است اما این غذای خوش طعم برای سلامت زنان مضر است. محققان تغذیه می گویند پاستا و ماکارونی موجب بروز بیماریهای قلبی و ایجاد اختلال در رگ های خونی زنان می شود‎.‎‏ در واقع با افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون ماکارونی ترشح هورمون زنانه استروژن را تحت تاثیر قرار می دهد. دانشمندان اعلام کردند خطرناک ترین نوع ماکارونی از آرد سفید با کیفیت تولید می شود‎.‎ ماست بخورید تا قارچ نگیرید قارچ های واژینال مشکل جدی خیلی از زنان است که می تواند آنها را دچار دردسر کند. قارچ ها در دوران بارداری باعث آسیب های پوستی به نوزاد می شوند و ماندگار شدن آنها، درمان این ترشحات بی بو و سوزناک را دائمی می کند. اما پزشکان می گویند مصرف یک لیوان ماست برای کاهش ابتلا به عفونت قارچی بسیار مناسب است‎.‎‏ همچنین می توانید در ناحیه واژن خود کمی ماست بمالید چون ماست حاوی موادی است که عفونت های قارچی را از بین می برد. البته مصرف چند حبه سیر و یا قرص سیر هم برای مقابله با قارچ های واژن مفید است. معجزه میخک را بشناسید گل میخک وقتی به عنوان یک ادویه استفاده شود می تواند باعث آرامش بخشی و کاهش استرس شود. میخک حاوی ترکیبات مختلفی از جمله اربوفیلین، الکل بنزیلیک، اوژنول و… است. اوژنول همان ماده آرامش بخشی است که در گل میخک وجود دارد و حتی در تسکین دندان درد هم مورد استفاده قرار می گیرد. میخک طبع گرمی دارد و به عنوان یک داروی ضدتهوع از دیر باز کاربرد داشته است. بنابراین در دوران بارداری می تواند کمک کننده خوبی برای کنترل تهوع مادران باشد. می توانید گل میخک را همراه نعناع و ریحان بجوشانید و با یک قاشق مرباخوری عسل بنوشید یا اینکه 2 قاشق غذاخوری از گل میخک را همراه یک لیتر آب بجوشانید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه دم بکشد‏‎.‎ ویتامینی برای بهبود رابطه ویتامین E در افزایش میل جنسی تاثیر زیادی دارد. این ویتامین بیشتر در منابع گیاهی مانند روغن آفتاب گردان و زیتون، ذرت و بادام، آجیل تازه (فندق، بادام، گردو)، اسفناج، کلم پیچ، سویا و سیب زمینی یافت می شود. در میوه‏ هایی مانند هلو و مارچوبه هم این ویتامین وجود دارد. ویتامین A هم برای سلامت جنسی شما ضروری است و کمبود آن می تواند موجب کاهش قدرت باروری شود. این ویتامین در آقایان باعث ساختن اسپرماتوزوئید می شود و در خانم ها هم روی تولید هورمون های جنسی که به باروری کمک می کنند، موثر است. جگر، شیر، پنیر، خامه و کره منابع غنی این ویتامین هستند. این ماده مغذی در سبزی ها و میوه های زرد رنگی مانند هویج، کدو، سیب زمینی، هلو، زردآلو و طالبی، در سبزی ها و میوه های قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی و همین طور در سبزی هایی با برگ سبز تیره به مقدار زیاد وجود دارد؛ البته پیش‌سازش که در بدن به این ویتامین قابل تبدیل است‎.‎ مهار علایم یائسگی با غذا علائم آزارنده ای نظیر گرگرفتگی، تغییرات خلق و خو، افزایش وزن و… از مشکلات اساسی دوره یائسگی هستند. اما بسیاری از این علائم با خوردن برخی غذاهای خاص قابل کنترل است‎.‎‏ مصرف قهوه، چای، الکل، نوشابه و ادویه های خود را کاهش دهید. برخی زنان مصرف این مواد غذایی را عامل شروع و تشدیدکننده گرگرفتگی دانسته اند. شکر تصفیه شده همچنین باعث تشدید علائم گرگرفتگی در زنان می شود. بنابراین بهتر است از مصرف شربت ذرت و سایر شکرهای موجود در غذاها و محصولات فرآوری شده پرهیز کنید‎.‎ برای کاهش علائم گرگرفتگی همچنین توصیه می شود مصرف آب را به حداقل 8 لیوان در روز افزایش دهید. سعی کنید غذاهای حاوی فیتواستروژن ها را بیشتر مصرف کنید. فیتواستروژن ها همان استروژن های گیاهی هستند که با اتصال به گیرنده استروژن واقعی در بدن می تواند اثرات مشابه استروژن بر بدن بگذارند. غذاهای حاوی فیتواستروژن که به این منظور توصیه می شوند شامل لوبیاها، حبوبات، جلبک های دریایی، سیب زمینی شیرین، سیب ها، سیب زمینی ها و هویج ها هستند. البته توجه ویژه به سویا در این باره ضروری است. سویا یکی از غنی ترین منابع فیتواستروژن ها است که مصرف آن در رژیم غذایی تاثیر چشمگیری در تخفیف علائم دارد‎. ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 13:21:04 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144116/ تاثیر رژیم غذایی بر ریسک ابتلا به سرطان سینه http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144016/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، با وجودیکه این یافته ها مقدماتی هستند اما دانشمندان امیدوارند روزی موجب بهبود درمان و پیشگیری سرطان سینه شوند. «کاترین کوک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویک فورست کارولینای شمالی، در این باره می گوید: «امکان تغییر در میکروبیوم سینه از طریق رژیم غذایی می تواند شیوه جدیدی را برای پیشگیری از سرطان سینه یا حداقل کاهش این ریسک ارائه دهد.» در این مطالعه، محققان میمون های ماده را به مدت ۲.۵ سال با رژیم غذایی غربی پرچرب یا رژیم غذایی مدیترانه ای گیاهی تغذیه کردند. آنها اذعان کردند که این مدت تقریبا معادل هشت سال در انسان است. محققان دریافتند میمون های که با رژیم غذایی مدیترانه ای تغذیه شده بودند در مقایسه با میمون های دارای رژیم غذایی غربی، دارای ترکیب متفاوتی از باکتری ها در بافت سینه شان بودند و «لاکتوباسیلوس» غده پستان آنان حدودا ۱۰ برابر بیشتر بود. برخی شواهد نشان می دهند وجود باکتری لاکتوباسیلوس می تواند مانع از رشد تومور سرطان سینه شود. میمون های دارای رژیم غذایی مدیترانه ای هم دارای اسید صفراوی بیشتری در متابولیت های بافت سینه شان بودند که از نظر محققان می تواند ریسک سرطان سینه را کاهش دهد. رژیم غذایی مدیترانه ای بر مصرف مواد خوراکی گیاهی نظیر میوه و سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و مغزیجات آجیلی تاکید دارد. همچنین مصرف گوشت قرمز و لبنیات در آن کمتر است. به گفته محققان، فهم تاثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم ها می تواند برای حفاظت از زنان در مقابل سرطان سینه استفاده شود. ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 05:32:21 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144016/ علت ورم دست در حوادث/ زمان طلایی درمان را جدی بگیرید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144099/ به گزارش ستاره ها به نقل از فارس، روشنک مرادی در آستانه برگزاری بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن جراحی ارتوپدی ایران اظهار داشت: صدمات دست طیف وسیعی را شامل می‌شود و همیشه موضوع دررفتگی و شکستگی مطرح نیست ولی به طور کلی آنچه در این میان حائز اهمیت محسوب می‌شود، درمان به موقع صدمه وارد شده به دست است. دبیر بیست و ششمین کنگره سالانه انجمن جراحان ارتوپدی ایران افزود: حوادث دست انواع کوچک و بزرگ داشته و می‌تواند گرفتن دست به لباس و کشیدن تاندون یا له شدن زیر دستگاه پرس باشد که در هر کدام از این حوادث باید به سلامت دست اهمیت داد چرا که دست دارای حرکات بسیار ظریف بوده و هر اختلال و صدمه می تواند سبب مشکل در این زمینه شود. فوق تخصص جراحی دست‌ ادامه داد: درمان آسیب وارده به دست شامل بازگشت کامل حرکات و قدرت به دست است و در ۷۰ درصد موارد درمان همیشه کافی نیست و باید به صد در صد این سلامت برسیم. متخصص ارتوپدی گفت: گاهی افراد زمانی که دستشان در حوادث آسیب میبیند یا خود درمانی کرده و یا دیر به پزشک مراجعه می‌کنند و این مسئله سبب می‌شود که امکان رسیدن به درمان ۱۰۰ درصدی را از دست بدهیم وی با اشاره به اینکه دست شاید جزء کوچکی از بدن باشد ولی درمان آن بسیار حائز اهمیت است گفت: افراد نباید به هیچ وجه ورم ایجاد شده در دست را به دلیل آسیب بی اهمیت جلوه دهند و در اسرع وقت باید به پزشک مراجعه کنند.   ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 12:11:56 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144099/ رنگدانه‌ای برای تقویت سلامت انسان http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144065/ به گزارش عصر ایران به نقل از "کر2"، لیکوپن با طیف گسترده ای از فواید سلامت، مانند بهبود سلامت قلب، محافظت در برابر آفتاب سوختگی و برخی انواع سرطان پیوند خورده است. از ویژگی های آنتی اکسیدانی قوی سود می برد لیکوپن، آنتی اکسیدانی قوی در خانواده کاروتنوئید است. آنتی اکسیدان ها از بدن انسان در برابر آسیب ناشی از فعالیت ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد محافظت می کنند. زمانی که سطوح رادیکال های آزاد از سطوح آنتی اکسیدان ها پیشی می گیرد، آنها می توانند موجب استرس اکسیداتیو در بدن انسان شوند. این شرایط با برخی بیماری های مزمن مانند سرطان، دیابت، بیماری قلبی و آلزایمر پیوند خورده است. نتایج یک پژوهش نشان داد که ویژگی های آنتی اکسیدانی لیکوپن می تواند به حفظ تعادل سطوح رادیکال های آزاد کمک کند، و در برابر برخی از این بیماری ها اثر محافظتی داشته باشد. افزون بر این، آزمایش ها و مطالعات با حضور سوژه های حیوانی نشان داده اند که لیکوپن ممکن است از بدن انسان در برابر آسیب ناشی از آفت کش ها، علف کش ها، مونوسدیم گلوتامات، و برخی انواع قارچ محافظت کند. ممکن است در برابر برخی انواع سرطان از انسان محافظت کند ویژگی های آنتی اکسیدانی قوی لیکوپن ممکن است به پیشگیری یا کاهش پیشرفت برخی انواع سرطان کمک کند. به عنوان مثال، مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که این ماده مغذی ممکن است سرعت رشد سرطان های پستان و پروستات را با محدود کردن رشد تومور کاهش دهد. مطالعات با حضور سوژه های حیوانی نیز نشان داده اند که لیکوپن ممکن است از رشد سلول های سرطانی در کلیه ها پیشگیری کند. در انسان، مطالعات مشاهداتی کاهش 32 تا 50 درصدی خطر سرطان های ریه و پروستات به واسطه مصرف زیاد کاروتنوئیدها، از جمله لیکوپن، را نشان داده اند. مطالعه ای که طی یک بازه زمانی 23 ساله با حضور بیش از 46 هزار مرد انجام شد، پیوند بین لیکوپن و سرطان پروستات را با جزئیات بیشتری نشان داد. مردانی که دست کم دو وعده سس گوجه فرنکی سرشار از لیکوپن در هفته مصرف می کردند، در مقایسه با مردانی که کمتر از یک وعده سس گوجه فرنگی در ماه مصرف می کردند، 30 درصد احتمال کمتری داشت به سرطان پروستات مبتلا شوند. با این وجود، یک بررسی جدید که 26 مطالعه را شامل می شد، نتایج ملایم‌تری را نشان داده است. در این بررسی، پژوهشگران مصرف لیکوپن را با کاهش 9 درصدی احتمال ابتلا به سرطان پروستات پیوند دادند. به نظر می رسد مصرف 9 تا 21 میلی گرم لیکوپن در روز بیشترین فایده را دارد. ممکن است سلامت قلب را بهبود ببخشد لیکوپن ممکن است به کاهش حطر ابتلا به بیماری قلبی یا مرگ زودرس ناشی از آن کمک کند. این تا حدودی به واسطه کاهش عوامل خطرآفرین برای بیماری قلبی است. به طور خاص، لیکوپن ممکن است آسیب ناشی از رادیکال های آزاد، سطوح کلسترول کلی و بد (LDL) را کاهش دهد و کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همچنین، سطوح بالای لیکوپن در خون ممکن است طول عمر افراد مبتلا به سندرم متابولیک، ترکیبی از مشکلات سلامت که می تواند به بیماری قلبی منجر شود، را افزایش دهد. طی یک مطالعه 10 ساله، پژوهشگران دریافتند خطر مرگ زودرس برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک که دارای بیشترین میزان لیکوپن در خون خود بودند، 39 درصد کمتر است. در مطالعه ای دیگر، رژیم های غذایی سرشار از لیکوپن با 17 تا 26 درصد خطر کمتر برای بیماری قلبی مرتبط بودند. مطالعه ای جدید نیز سطوح بالای لیکوپن خون را با 31 درصد خطر کمتر برای سکته مغزی پیوند داد. به نظر می رسد آثار محافظتی لیکوپن به طور خاص برای افرادی با سطوح آنتی اکسیدان پایین در خون یا سطوح بالای استرس اکسیداتیو مفید است که از آن جمله می توان به افراد مسن، افراد سیگاری و افراد مبتلا به دیابت یا بیماری قلبی اشاره کرد. ممکن است در برابر آفتاب سوختگی از انسان محافظت کند لیکوپن محافظت در برابر آثار مخرب خورشید را نشان داده است. در یک مطالعه کوچک 12 هفته ای، شرکت کنندگان در پیش و پس از مصرف 16 میلی گرم لیکوپن از رب گوجه فرنگی یا دارونما در برابر پرتوهای فرابنفش قرار گرفتند. افرادی که در گروه مصرف کننده رب گوجه فرنگی قرار داشتند واکنش های پوستی خفیف‌تری در مواجهه با پرتو فرابنفش داشتند. در یک مطالعه 12 هفته ای دیگر، مصرف روزانه 8 تا 16 میلی گرم لیکوپن، چه از غذا یا مکمل، کمک به کاهش شدت قرمزی پوست پس از مواجهه با پرتوهای فرابنفش به میزان 40 تا 50 درصد را نشان داد. در این مطالعه، مکمل هایی که ترکیبی از لیکوپن و کاروتنوئیدهای دیگر را ارائه می کردند، نسبت به آنهایی که تنها لیکوپن داشتند، در برابر آسیب پرتو فرابنفش کارایی بیشتری ارائه کردند. گفته شده است که محافظت لیکوپن در برابر آسیب پرتو فرابنفش محدود است و نمی توان آن را جایگزین خوبی برای محصولات ضد آفتاب در نظر گرفت. فواید بالقوه دیگر لیکوپن ممکن است فواید سلامت دیگری را نیز ارائه کند که از بهترین نمونه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد: ممکن است به بینایی شما کمک کند: لیکوپن ممکن است از تشکیل آب مروارید پیشگیری کرده یا آن را به تاخیر اندازد و خطر انحطاط ماکولا، شرایطی که موجب نابینایی در افراد مسن می شود، را کاهش دهد. ممکن است درد را کاهش دهد: لیکوپن ممکن است به کاهش درد نوروپاتیک کمک کند، که این نوع درد به واسطه آسیب عصبی و بافتی شکل می گیرد. ممکن است از مغز شما محافظت کند: ویژگی های آنتی اکسیدانی لیکوپن ممکن است به پیشگیری از حملات صرع و از دست رفتن حافظه ناشی از بیماری های مرتبط با افزایش سن، مانند بیماری آلزایمر کمک کند. ممکن است به شکل گیری استخوان هایی قوی‌تر کمک کند: فعالیت آنتی اکسیدانی لیکوپن ممکن است آهنگ مرگ سلول های استخوانی را کند سازد، ساختار استخوانی را تقویت کرده و به حفظ استخوان هایی سالم و قوی کمک کند. تاکنون، این فواید تنها در آزمایش ها و پژوهش هایی با حضور سوژه های حیوانی مشاهده شده اند. مطالعات بیشتر در انسان ها پیش از نتیجه گیری قطعی نیاز است. بهترین منابع غذایی تمام مواد غذایی طبیعی سرشار از رنگ صورتی تا قرمز به طور کلی حاوی مقداری لیکوپن هستند. گوجه فرنگی یکی از بهترین منابع برای این ماده مغذی است و هر چه گوجه فرنگی رسیده‌تر باشد، حاوی لیکوپن بیشتری نیز است. اما این ماده مغذی در منابع غذایی دیگر نیز یافت می شود. در فهرست زیر مواد غذایی با بیشترین میزان لیکوپن در هر 100 گرم ارائه شده اند: گوجه فرنگی خشک شده زیر نور خورشید: 45.9 میلی گرم پوره گوجه فرنگی: 21.8 میلی گرم گواوا: 5.2 میلی گرم هندوانه: 4.5 میلی گرم گوجه فرنگی تازه: 3 میلی گرم گوجه فرنگی کنسروی: 2.7 میلی گرم پاپایا: 1.8 میلی گرم گریپ فروت صورتی: 1.1 میلی گرم فلفل قرمز شیرین پخته: 0.5 میلی گرم در حال حاضر مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای لیکوپن ارائه نشده است، اما با توجه به مطالعات اخیر، مصرف بین 8 تا 21 میلی گرم در روز به نظر بیشترین فایده را دارد. مکمل های لیکوپن لیکوپن در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود، اما آن را می توان به شکل مکمل نیز دریافت کرد. با این وجود، مصرف این ماده در قالب مکمل ممکن است موجب تداخل با برخی داروها، از جمله رقیق کننده های خون و داروهای کاهنده فشار خون شود. مطالعه ای کوچک نشان داد که مصرف روزانه دو میلی گرم مکمل لیکوپن طی دوران بارداری می تواند خطر زایمان زودرس یا وزن کم نوزاد هنگام تولد را افزایش دهد. برخی پژوهش ها به این نکته اشاره داشته اند که آثار مفید این ماده مغذی ممکن است زمانی که از مواد غذایی به جای مکمل ها دریافت می شود، قوی‌تر باشد. خطرات بالقوه لیکوپن به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود، به ویژه زمانی که از منابع غذایی دریافت شود. در برخی موارد نادر، مصرف مقدار بسیار زیاد غذاهای سرشار از لیکوپن به یک تغییر رنگ پوست به نام لیکوپنودرمیا منجر شده است. اما مصرف این میزان لیکوپن به تنهایی از طریق رژیم غذایی دشوار است. تغییر رنگ پوست می تواند پس از دنبال کردن یک رژیم غذایی فاقد لیکوپن معکوس شود. مکمل های لیکوپن ممکن است برای زنان باردار و آنهایی که برخی داروها را مصرف می کنند، مناسب نباشد. ]]> سبک زندگی Tue, 16 Oct 2018 09:25:47 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144065/ سالک بیماری مناطق حاشیه‌ای و فراموش شده http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144082/ به گزارش ستاره ها به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، دکتر غلامرضا اصغری در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران تولید ژل موضعی نانولیپوزومی آمفوتریسینبرای درمان سالک با نام تجاری سینا آمفولیش با اشاره به اینکه توجه چندانی به تولید داروی بیماری‌هایی مانند سالک نشده است، افزود: دلیل این امر نداشتن صرفه اقتصادی برای تولید چنین داروهایی است و چه بسا اقشار ضعیف که بیشتر مبتلایان را تشکیل می‌داده‌اند، توان هزینه‌های بالای آن را ندارند؛ براساس پیشنهاد دست‌اندرکاران تولید این نانو دارو، خرید آن توسط معاونت بهداشتی وزارت بهداشت می‌تواند به این بیماران کمک کند. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه بیشتر مبتلایان به سالک حاشیه‌نشین‌ها هستند، تصریح کرد: افرادی که در حاشیه شهرها و بعضا مخروبه‌ها زندگی می‌کنند، بیشتر در معرض سالک قرار دارند و به دلیل شرایط اقتصادی، چه بسا حتی امکان تهیه پشه بند ساده را نیز ندارند. وی با تقدیر از بکار گرفتن علم روز برای تولید داروی بیمارانی که توان پرداخت هزینه داروهای گران‌قیمت را ندارند، گفت: تحقیق برای یافتن داروهای جدید این بیماران بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. اصغری ادامه داد: بسیاری از بیماری‌ها مانند سالک در حاشیه قرار گرفته‌اند، درحالیکه چنین طرح‌هایی نیاز به توجه بیشتر و تامین منابع مالی دارد. سیستم تجاری معمولا در جایی سرمایه‌گذاری می‌کند که بتواند هزینه تولید را جبران و سودآوری قابل توجهی داشته باشد. از تیم تولید این دارو قدردانی ویژه می کنیم که با به خدمت گرفتن تکنولوژی جدید در این زمینه به بیماران و مردم و اقشار با اقتصاد ضعیف خدمت رسانی می کنند. وی افزود: نانو از علومی محسوب می‌شود که می‌تواند تحول قابل توجهی در تمام زمینه‌ها ایجاد کند. بنابراین باید از مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان که در این حوزه فعالیت دارند، حمایت ویژه کرد. در ادامه محمودرضا جعفری، رئیس هیات مدیره شرکت اکسیر نانوسینا به فرآیند ساخت، آزمایشات بالینی صورت گرفته روی این محصول، اثر بخشی و ایمنی آن اشاره کرده و بر لزوم حمایت سازمان غذا و دارو و مجموعه وزارت بهداشت از این دارو با توجه به ابتلای قشر ضعیف جامعه به بیماری سالک تاکید کرد. وی با ابراز خرسندی از حمایت سازمان غذا و دارو عنوان کرد: بدون حمایت ستاد فناوری نانو و سازمان غذا و دارو امکان رسیدن این محصول مهم به بازار میسر نبود. دبیر ستاد توسعه فناوری نیز با اشاره به توجه ویژه سازمان غذا و دارو به شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از کمیته فناوری نانو، تصریح کرد: تجاری سازی محصولات سلامت محور مبتنی بر فناوری نانو با کمک این کمیته و در همکاری نزدیک با ادارات کل سازمان غذا و دارو را الگویی موفق در میان سایر دستگاه های دولتی و حتی در بین کشورهای پیشرفته است. بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، ۹۰ درصد موارد بیماری سالک از ایران، افغانستان، عربستان سعودی، سوریه، برزیل و پرو گزارش می شود. سالانه حدود ۲۰ هزار مورد جدید ابتلا به سالک در کشور گزارش شده، اما تخمین زده می‌شود آمار مبتلایان واقعی ۴ تا ۵ برابر این تعداد باشد. این بیماری در ۱۷ استان کشور گزارش شده است و ابتلا به این بیماری در بین دانش آموزان بیشتر از سایر اقشار جامعه مشاهده می‌شود. درمان‌های رایج سالک استفاده از ترکیبات آنتیموان پنج ظرفیتی آنتیموآن و درمان‌های موضعی تزریق داخل ضایعه‌ای ترکیبات آنتیموان پنج ظرفیتی، کرایوتراپی، ترموتراپی است. استفاده از ترکیبات آنتیموان پنج ظرفیتی تزریقی هنوز هم به عنوان مهم‌ترین راه برای درمان سالک در جهان مطرح است ولی متاسفانه پاسخ به درمان بسیار پائین است و موارد مقاومت دارویی نیز مکرر گزارش شده است و این دارو با قیمت قابل توجه از خارج کشور وارد می‌شود. از مزایای داروی ژل موضعی نانولیپوزومال آمفوتریسین B تحت نام تجاری سینا آمفولیش سهولت استفاده و دسترسی به آن، نداشتن عارضه جدی و پاسخ دهی مناسب بیماری به درمان است. طبق گزارش ارائه شده در این جلسه داروی مذکور تنها درمان موضعی با استفاده از فرآورده نیمه جامد بوده که موضوع صادرات آن بطور جدی در دست پیگیری است.   ]]> عمومی Tue, 16 Oct 2018 10:47:58 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144082/ مواد خوراکی مفید برای دوری از سوزش معده را بشناسید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144181/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، ترش کردن معده یا سوزش معده زمانی بروز می کند که غدد گوارشی در معده اسید زیادی ترشح می‌کنند و وقتی مقدار آنها از حد معمول بیشتر شود، احساس سوزش سردل ایجاد شده که با مصرف غذاهای ادویه‌دار تشدید می‌شود. کارشناسان برای پیشگیری از این حالت مصرف چند مواد خوراکی را توصیه می کنند. موز موز یک پادزهر طبیعی و موثر در مقابله با ترش کردن معده است. این میوه به دلیل میزان بالای پتاسیم به تسکین علائم اسیدی شدن معده کمک می کند. پتاسیم موجود در موز پوشش معده را به تولید مخاطی تحریک کرده که موجب کاهش میزان PH در بدن می شوند. همچنین میزان بالای فیبر این میوه از عود مجدد ترش کردگی معده پیشگیری می کند. آب نارگیل در حالیکه بسیاری از ما از خواص متعدد آب نارگیل آگاهیم اما نمی دانیم که این نوشیدنی به عنوان درمان طبیعی مقابله با اسیدی شدن معده عمل می کند. آب نارگیل به حفظ میزان عادی pH بدن کمک کرده و در نتیجه مانع از اسیدی شدن معده می شود. همچنین این نوشیدنی طبیعی به دفع سموم بدن کمک کرده و در نتیجه عامل تسکین دهنده سریع اسیدی شدن معده است. شیر سرد شیر سرد، مایع طبیعی موثری در پیشگیری از ترشح اسید در معده است. شیر سرد با جذب اسید اضافی موجود در معده، موجب تسکین سوزش معده به دلیل اسیدی شدن می شود. برای مقابله با اسیدی شدن معده، بهتر است شیر سرد بدون هیچ افزودنی نظیر شکر مصرف شود. کشک/ آب دوغ علاوه بر شیر، محصولات لبنی دیگر نظیر دوغ و کشک هم برای تسکین این مشکل مفید هستند.  این محصولات با خنک کردن معده و کاهش سوزش و ناراحتی با احساس سوزش ناشی از اسیدی شدن مقابله می کنند. ملون ملون، به عنوان گونه ای از خربزه، سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر بوده که نقش مهمی در مقابله با علائم اسیدی شدن معده ایفاء می کند. این میوه دارای اثر تسکین دهنده بر سیستم گوارش از طریق کاهش میزان pH در معده است. آب داغ گاهی اوقات راه حل های ساده به عنوان ابزار قدرتمندی برای مقابله با مشکلات گوناگون سلامت عمل می کنند. یکی از این راه حل ها، نوشیدن اب داغ در صورت ترش کردن معده است. آب گرم به عنوان یک عامل سم زدا طبیعی عمل کرده که سموم مختلف را از بدن دفع و به کاهش میزان اسید داخل معده کمک می کند.  ]]> سبک زندگی Wed, 17 Oct 2018 06:57:13 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144181/ چگونه آلودگی صوتی سلامتی را به خطر می‌اندازد؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144152/ به گزارش ستاره ها به نقل از سیناپرس، سطح متوسط سروصدا و آلودگی صوتی ترافیک زیر ۵۳ دسی‌بل، معادل شنیدن صدای یک ماشین ظرف‌شویی در اتاق مجاور است. در طول شب میزان آلودگی صوتی ترافیکی به ۴۵ دسی‌بل می‌رسد. مکان‌های مختلف از سطح آلودگی صوتی متفاوتی برخوردار هستند برای نمونه راه‌آهن‌ها، فرودگاه‌ها و توربین‌های بادی، میانگین آلودگی صوتی بین ۴۴ تا ۵۴ دسی‌بل رادارند. صدای هواپیما در شب کمتر از ۴۰ دسی‌بل است که اثرات سو روی خواب افراد خواهد داشت. تاکنون درباره مضرات و خطرات آلودگی‌های هوا و چگونگی تأثیر آن بر سلامتی انسان‌ها بحث‌های زیادی انجام‌شده است اما کمتر کسی با خطرات و مشکلات ناشی از آلودگی صوتی باخبر است. برای افرادی که به‌سلامتی خود اهمیت می‌دهند شناخت این خطر و اثرات سوء آن بر سلامتی لازم به نظر می‌رسد. پس از آلودگی هوا خطر زیست‌محیطی دیگری که باید از آن ترسید، آلودگی صوتی است. متأسفانه بیشتر ما از زمانی که صبح با آلارم و زنگ ساعت از خواب بیدار می‌شویم تا زمانی که شب‌هنگام دوباره به خواب می‌رویم به‌طور مداوم در معرض آلودگی صوتی قرار داریم. این آلودگی‌های صوتی در همه‌جا وجود دارند و در برخی بخش‌ها مانند مناطق پرترافیک بیشتر هستند. آلودگی‌های صوتی اثرات نامطلوبی بر سلامت افراد دارد که شامل موارد زیر می‌شود: سروصدای زیاد می‌تواند باعث ایجاد افزایش فشارخون و بیماری‌های ناشی از فشارخون بالا همچون بیماری‌های قلبی – عروقی و حملات قلبی شود. آلودگی صوتی در سلامت و شناخت کودکان تأثیر می‌گذارد. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که آلودگی صوتی می‌تواند صدای توربین‌های بادی، صدای زیاد موسیقی در کلوپ‌های بازی یا کلوپ‌های شبانه، باشگاه‌های ورزشی تناسب‌اندام، ورزشگاه‌های بزرگ، کنسرت‌ها و حتی دستگاه‌های موسیقی شخصی که با هدفون شنیده می‌شوند را شامل شود. محققان اعلام کردند که سطح متوسط سروصدا و آلودگی صوتی ترافیک زیر ۵۳ دسی‌بل، معادل شنیدن صدای یک ماشین ظرف‌شویی در اتاق مجاور است. در طول شب میزان این آلودگی صوتی ترافیکی به ۴۵ دسی‌بل می‌رسد. مکان‌های مختلف از سطح آلودگی صوتی متفاوتی برخوردار هستند برای نمونه راه‌آهن‌ها، فرودگاه‌ها و توربین‌های بادی، میانگین آلودگی صوتی بین ۴۴ تا ۵۴ دسی‌بل رادارند. صدای هواپیما در شب کمتر از ۴۰ دسی‌بل است که اثرات سوء روی خواب افراد خواهد داشت. لازم به توضیح است که میزان آسیبی که آلودگی صوتی بر قدرت شنوایی وارد می‌کند به منبع تولید آلودگی بستگی دارد. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که تحمل صدای بلند دلخواه نسبت به دیگر صداها بیشتر است. به‌طورکلی آلودگی‌های صوتی از تنوع بالایی برخوردار هستند. هر منبع دارای مشخصه‌های مختلفی از بلندی و ثبات صدا است که اثرات هر نوع از آلودگی بر سلامت هر فرد با دیگری متفاوت است.   ]]> سبک زندگی Wed, 17 Oct 2018 04:33:26 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/144152/