پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle/health Sun, 25 Jun 2017 22:07:26 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Sun, 25 Jun 2017 22:07:26 GMT سلامت 60 16 یک میوه و این همه خاصیت؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104756/ به گزارش ستاره ها به نقل از فردانیوز؛ لیمو از آن دسته از مرکباتی است که سرشار از ویتامین C بوده و به زیبایی شما کمک می‌کند و همچنین جوش روی پوستتان را برطرف کرده و به آن درخشندگی و شادابی می‌بخشد. یکی از مهم‌ترین مزایای بهداشتی نوشیدن آب این میوه این است که سرعت از دست دادن وزن را افزایش می‌دهد. پس می‌توان از آن برای از دست دادن وزن استفاده کرد. با این تفاسیر لقب میوه سحر آمیز کاملا برازنده آن است.     آبلیموی ترش، گرم و ارتباط آن با دفع سموم از بدن   اگر شما آبلیموی ترش و گرم را به عنوان نوشیدنی صبحانه میل کنید، این نوشیدنی سیستم گوارشی بدنتان را پشتبانی می‌کند و باعث می‌شود فرایند دفع مواد زائد از بدن آسانتر شود. همچنین این نوشیدنی سحر آمیز کار کرد روده‌ها را تضمین کرده و از ابتلای شخص مصرف کننده به اسهال و یبوست جلوگیری می‌کند.          ارزش غذایی آبلیمو   یک لیتر آبلیمو کمتر از ۲۵ کالری دارد. این آبمیوه طبیعی غنی از مواد مغذی مانند کلسیم، پتاسیم، ویتامین C و فیبر پکتین است و نیز مقدار قابل توجه‌ای عنصر آهن و ویتامین A دارد. این نوشیدنی طبیعی خواص دارویی و ضد باکتریایی دارد.   لیمو از جمله میوه‌هایی است که سیستم ایمنی‌تان را ارتقاع می‌دهد و از شما در برابر هجوم عفونت‌ها محافظت می‌کند. این میوه جادویی می‌تواند خونتان را تصفیه کند. لیمو با خاصیت ضد عفونی کننده‌ای که دارد برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی با توجه به پتاسیم بالا بسیار موثر است. با این تفاسیر سعی کنید به همراه صبحانه بسته به میزان توانایی خود مقداری آبلیمو مصرف کنید تا از مزایای بهداشتی منحصر به فرد آن بهرمند شوید. در ادامه شما را به دیگر مزایای این میوه در دسترس بیشتر آشنا می‌کنیم.         مزایای بهداشتی نوشیدن آبلیموی ترش و گرم   ۱. لیمو یک منبع عالی و غنی از ویتامین C  است و مواد مغذی ضروری دیگر نیز دارد که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.    ۲. لیمو حاوی فیبری به نام پکتین است که برای سلامت روده بسیار مفید است و همچنین به عنوان یک ضد باکتری قوی عمل می‌کند.   ۳. آبلیمو سطح PH در بدن را در حالت تعادل حفظ می‌کند.   ۴. مصرف آبلیموی گرم در اوایل صبح باعث دفع سموم از بدن می‌شود.   بیشتر بخوانید: به این ۶ دلیل شب‌ها در کنار تخت خود لیمو قرار دهید       ۵. نوشیدن لیموی ترش گرم به هضم غذا کمک کرده و تولید ماده زرد رنگ درون کیسه صفری را افزایش می‌دهد.   ۶. این میوه یک منبع عالی از اسید سیتریک، پتاسیم، کلسیم، فسفر و منیزیم است.   ۷. آب این میوه سحرآمیز باکتری‌های که باعث بیماری و عفونت در بدن می‌شوند را نابود کرده و از تکثیرشان جلوگیری می‌کند.     ۸. لیمو ترش با داشتن اسید اوریک در ترکیبش سبب می‌شود تا التهاب مفاصل و زانو کاهش یابد.         ۹. آبلیمو باعث درمان سوختگی می‌شود.   ۱۰. از آنجا که لیمو در ترکیبش سرشار از پتاسیم است باعث تقویت مغز شده و سلول‌های عصبی را نیز تقویت می‌کند.   ۱۱. در مواقعی‌ای که آنزیم‌های کبد بسیار رقیق می‌شوند آبلیمو با فراهم آوردن انرژی به آنها کبد کمک می‌کند.   ۱۲. این نوشیدنی کمک می‌کند تا سطح کلسیم و اکسیژن در کبد متعادل شود. همچنین یک لیوان آبلیموی گرم می‌تواند سوزش سر دل شما را برطرف کند.   بیشتر بخوانید: خواص بی‌نظیر لیمو را بشناسید     ۱۳. مصرف آبلیمو از ایجاد چین و چروک و آکنه روی پوست جلوگیری می‌کند.   ۱۴. نوشیدن آبلیمو برای سلامت چشمتان بسیار مفید است و همچنین از بروز مشکلات چشمی جلوگیری می‌کند.   ۱۵. آبلیمو مایع دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد.   ۱۶. آبلیمو به شما کمک می‌کند که پس از یک جلسه تمرین سنگین نمک بدنتان را دفع کنید.         یک نکته مهم: استفاده از آبلیموی ترش در حالت گرم به شما این امکان را می‌دهد که اثرات پاکسازی و بهبود آن را احساس کنید البته این حس با مصرف مداوم در دراز مدت امکان‌پذیر است.   هشدار: درست است که خواص درمانی آبلیمو بسیار زیاد است، اما توجه داشته باشید آبلیمو با خاصیت اسیدی‌ای که دارد قاتل مینای دندان به حساب می‌آید، از این رو توصیه می‌شود که این نوشیدنی را با آب گرم رقیق کرده و سپس میل کنید و بعد از مصرف آن هم حتما دهانتان را خوب بشویید تا اثر اسید روی دندانتان باقی نماند. ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 04:17:23 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104756/ خوراکی‌هایی که پوستتان را پیر می کند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104832/ به گزارش ستاره ها به نقل از عصر ایران، هنگامی که موضوع پیشگیری از پیری پوست مطرح می شود، هم خبر خوب و هم خبر بد وجود دارند. خبر بد این است که راهی برای توقف روند طبیعی پیری وجود ندارد. همه ما در نهایت با پدیدار شدن چین و چروک ها روی پوست خود مواجه می شویم. خبر خوب این است که می توانیم تا حدودی روی پیری زودرس که به واسطه عوامل محیطی و سبک زندگی شکل می گیرد، کنترل داشته باشیم. به گزارش"اینسایدر"، محافظت از پوست در برابر خورشید همچنان در صدر اقدام هایی قرار دارد که از پیری زودرس پیشگیری می کنند. پرتو فرابنفش که از خورشید سرچشمه می گیرد ممکن است مسئول 80 درصد از نشانه های قابل مشاهده پیری در پوست باشد و از این رو، نباید استفاده از ضد آفتاب ها را نادیده بگیرید. اما الگوی کلی غذا خوردن نیز می تواند بر ظاهر پوست تاثیرگذار باشد. مصرف گاه به گاه یک غذای کم ارزش مانند چیپس یا فست فود موجب شکل گیری چین و چروک و لکه روی پوست شما نمی شود، اما اگر قرار باشد هر روز ترکیبی از غذاهای کم ارزش را مصرف کنید، داستان متفاوت خواهد بود. مجموع آثار آن چه روزانه مصرف می کنید بر پیری پوست تاثیرگذار خواهد بود. در ادامه با برخی خوراکی ها که باید در این زمینه مورد توجه قرار بگیرند، بیشتر آشنا می شویم. خوراکی هایی با محتوای بالای قند و کربوهیدارت های پالایش شده آبنبات و نوشابه های گازدار در این دسته قرار می گیرند و همچنین می توان به کربوهیدارت های پالایش شده مانند آرد سفید، پاستا، برنج، شیرینی، محصولات پخته شده و مواد غذایی مشابه که پس از مصرف به سرعت به قند تجزیه می شوند، اشاره کرد. رژیم های غذایی با محتوای قند بالا می توانند به الاستین و کلاژن صدمه بزنند که دو پروتئین کلیدی حامی ساختار پوست هستند. این شرایط می تواند به ایجاد چین و چروک در پوست منجر شود. قند و کربوهیدارت های پالایش شده می توانند به شکل گیری التهاب مزمن در بدن نیز منجر شوند. در برخی موارد التهاب حالتی خوب محسوب می شود زیرا روشی است که بدن برای بهبود بیماری یا آسیب دیدگی استفاده می کند. اما التهاب مزمن با شرایطی مانند چاقی، بیماری قلبی، و دیابت پیوند خورده است و همچنین برای سلامت پوست نیز خوب نیست. غذاهای التهاب آفرین مواد مغذی مورد نیاز برای تولید سلول های جدید و خوب را تامین نمی کنند. شما روند کندتر بهبودی را تجربه خواهید کرد و همچنین ممکن است با انعطاف پذیری کمتر در سلول های پوست خود به واسطه روند کندتر تولید سلول های جدید مواجه شوید. به خاطر داشته باشید که قند تنها در شیرینی ها و نوشابه های گازدار وجود ندارد و در انواع مختلف غذاها، سس ها، غلات صبحانه، شکلات ها و بسیاری جاهای دیگر که شاید انتظارش را نداشته باشید نیز یافت می شود. خوراکی هایی با محتوای چربی ترانس و چربی اشباع بالا پژوهش ها نشان داده اند که مصرف غذاهایی که سرشار از چربی ترانس و چربی اشباع هستند می توانند شکل گیری چین و چروک روی پوست را افزایش دهند. گوشت قرمز، لبنیات، و گوشت های فرآوری شده، مانند سوسیس، از جمله منابع شناخته شده برای چربی اشباع هستند. این در شرایطی است که گوشت های فرآوری شده می توانند منجر به شکل گیری التهاب مزمن نیز شوند. در حال حاضر، توصیه می شود که حدود 10 درصد از کالری دریافتی روزانه از چربی اشباع تامین شود که در صورت دریافت 2,000 کالری از رژیم غذایی روزانه چیزی حدود 22 گرم می شود. از سوی دیگر، شرایط برای چربی ترانس جدی‌تر است. چربی ترانس برای سلامت قلب به شدت خطرناک است و سازمان غذا و داروی آمریکا اخیرا استفاده از آن در چرخه تامین غذا را ممنوع کرده است. بر همین اساس، تولیدکنندگان مواد غذایی از ابتدای سال 2018 اجازه استفاده از چربی ترانس در تولید محصولات خود را ندارند. اگر در فهرست مواد تشکیل دهنده یک محصول با روغن های هیدروژنه و نیمه هیدروژنه مواجه شدید، آگاه باشید که با چربی های ترانس سر و کار دارید. الکل ترک الکل می تواند بخشی از طرح مراقبت از پوست ضد پیری باشد زیرا مصرف نوشیدنی های الکلی می تواند با گذشت زمان به پوست آسیب وارد کند. همچنین، با مصرف الکل ممکن است آب کمتری مصرف کنید که به نوبه خود در پیری پوست تاثیرگذار است و روند آن را تسریع می کند. بدون تردید، غذاهایی که به آنها اشاره شد از شهرت بدی در پیری پوست برخوردار هستند، اما این که به عنوان مثال، به جای قند یا گوشت های فرآوری شده چه چیزی مصرف می کنید نیز اهمیت دارد. یک رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات و چربی های سالم که در ماهی، مغزهای خوراکی، دانه ها و آووکادو یافت می شوند می تواند انتخابی عاقلانه باشد. این نوع الگوی غذا خوردن مواد مغذی مورد نیاز پوست برای حفظ سلامت و ظاهر خود را تامین می کند و همچنین، سلامت دیگر بخش های بدن را نیز بهبود می بخشد که در نهایت یک بازی برد-برد محسوب می شود.   ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 12:12:52 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104832/ کمبود خواب، چگونه باعث بیماری می شود؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104844/ به گزارش ستاره ها به نقل از وب‌سایت دکتر کرمانی:  چه کسی از خواب راحت شبانه بدش می آید؟ اما دست یابی به چنین خوابی، برای بسیاری از ما دشوار است. کار، استرس، تغییر شیفت ها و داشتن فرزندی کم سن و سال همگی می توانند روی مقدار و کیفیت خوابتان تاثیر بگذارند. اینکه چقد توانسته ایم خوب بخوابیم، می تواند به صورت مستقیم روی سلامتمان تاثیر بگذارد. تحقیقات نشان داده در سراسر جهان از هر 10 فرد بالغ، 8 نفر در صورت یک شب درست نخوابیدن ممکن است تاثیرات منفی آن را تجربه کنند  و تنها از هر 10 فرد بالغ، یک نفر برای مشکلات خوابش به پزشک مراجعه می کند. همچنین 31 درصد با استفاده از داروها تلاش می کنند مشکل را حل کنند. به گفته دکتر لیزا آرتیس، تنها یک شب درست نخوابیدن می تواند روی خلق و خو، میزان توجه و توانایی شناختی تاثیرات منفی بگذارد. هر ساعت از دست دادن خواب هنگام شب با از دست دادن موقت یک امتیاز از IQ در ارتباط است.     کم خوابی مزمن می تواند تاثیرات و آسیب های منفی جدی روی سلامت ذهنی و فیزیکی داشته باشد.     بنابراین اگر نتوانیم درست سرمان را روی بالش بگذاریم و خوابی عمیق و آرام داشته باشیم، چه اتفاقاتی ممکن است برایمان رخ دهد؟ 1- سرطان پستان بر اساس تحقیقی که در ژورنال تحقیقات سرطان منتشر شد، خانم هایی که به صورت شیفتی کار می کنند نسبت به دیگر خانم ها بیشتر در خطر ابتلا به سرطان پستان قرار دارند. محققان می گویند خوابیدن در مکانی تاریک برای مدت طلانی، می تواند باعث افزایش هورمون ملاتونین شود که رشد تومورهای سینه را مسدود می کند. در مقابل تومورهایی که در معرض سطح کمی از ملاتونین قرار بگیرند بسیار فعال تر هستند. 2- کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن اگر علاوه بر صبح ها شب ها نیز بیدار بمانید این کارتان باعث افزایش هورمون کورتیزول در خون می شود. در چنین حالتی سیستم ایمنی بدن سرکوب می شود و بیشتر در معرض سرفه و سرماخوردگی قرار می گیرید. اگر هر شب تنها 5 ساعت بخوابید، می تواند به صورت مستقیم، روی سطح کورتیزول تاثیر داشه باشد و باعث استرس روانی بالایی شود. 3- دیابت و بیماری های قلبی به اندازه کافی خوابیدن می تواند مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهد که یکی از فاکتورهای خطرناک ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی است. کم خوابی می تواند باعث افزایش CRP شود که با استرس و التهاب پخش می شود. تحقیقات نشان داده افرادی که معمولا کمتر از پنج ساعت در طول شب می خوابند، بیشتر در خطر ابتلا به دیابت قرار دارند. به نظر می رسد عدم توانایی در خواب عمیق باعث تغییر روش برخورد بدن با گلوکز می شود که در نتیجه دیابت نوع 2 بروز می کند. 4- افزایش وزن آیا کمبود خواب واقعا می تواند باعث افزایش وزن شود؟ بر اساس تحقیقات بین خواب و چاقی رابطه وجود دارد اما فقط در کسانی که کمتر از 5 ساعت در طول شب می خوابند، حدود 2 کیلوگرم از وزن اضافی را می توان به کم خوابی نسبت داد. اما برای اصلاح وزن خود بهتر است روزانه 20 دقیقه پیاده روی را وارد برنامه خود کنید. در یک تحقیق که به تازگی منتشر شده معلوم شد خوابیدن در اتاقی که نور چراغ های بیرون یا نور وسائل الکترونیکی در آن وجود دارد، می تواند برای تولید ملاتونین توسط بدن مشکل ایجاد کند در نتیجه علاوه بر خواب به سوخت و ساز بدن نیز آسیب وارد می شود. خوابیدن در محیطی کم نور و تاریک ملاتونین را افزایش می دهد و تبدیل انرژی به خون را تنظیم می کند. نکاتی برای خواب بهتر: این مقدار خواب نیست که اهمیت دارد، بلکه کیفیتش است. از این نکات برای خوابی بهتر هنگام شب استفاده کنید:       اگر مجبور شدید شب از خواب بیدار شوید، به جای روشن کردن یک لامپ پر نور یک مدل کم نور را روشن کنید. با این کار جلوی سیگنال هایی که به مغز ارسال می شود تا بگوید صبح است گرفته می شود و خیلی راحت تر می توانید دوباره بخوابید.     اگر شب سرکار هستید، ایده خوبی نیست که درست پس از رسیدن به خانه بخوابید، چون ساعت بدنتان تنها اجازه 5 ساعت خواب را به شما می دهد. خواب را تا میانه روز به تاخیر بیندازید تا بتوانید خواب بهتری داشته باشید.     نگرانی ها را با خود به رخت خواب نبرید، نور براق آیپدتان ( یا دیگر وسائل اینچنینی ) می تواند روند طبیعی به خواب رفتنتان را مختل کند. سعی کنید چند ساعت قبل از خواب، خود را درگیر هیچ چیز استرس آوری نکنید.     مطمئن شوید که اتاق خوابتان فضایی مناسب برای خواب دارد: خنک، تاریک و ساکت. قبل از خواب نور خانه را کم کنید و از خوردن غذاهایی که می توانند روی خوابتان تاثیر منفی بگذارند پرهیز کنید. ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 17:10:41 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104844/ مصرف این موادغذایی کودک از کودک شما نابغه می‌سازد http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104781/ به گزارش ستاره ها به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان کودکان و بزرگسالان را تشویق می‌کنند که مصرف غذا‌های حاوی لوتئین را برای بهبود قدرت عملکرد مغز افزایش دهند. غذا‌های حاوی لوتئین می‌تواند عملکرد کودک را در مدرسه بهبود بخشد که این ماده در رنگدانه سبزیجات برگ سبز، زرده تخم مرغ، کیوی و کلم بروکلی یافت می‌شود.   یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، کودکان صرف نظر از IQ یا علل شخصیتی با مصرف بروکلی عملکرد تحصیلی بهتری داشتند و امتحان‌ها را با نمرات بهتری گذارنده اند. علاوه بر بهبود عملکرد مغز مصرف غذاهای حاوی لوتئین برای سلامت چشم‌ها نیز مفید است و در درمان بیمارانی که در خطر از دست دادن بینایی هستند تاثیر مثبت ویژه‌ای دارد. در مطالعه انجام شده محققان ابتدا فعالیت مغز، چشم و سطح لوتئین را در ۵۰ کودک ۸ تا ۱۰ ساله اندازه گیری کردند و از آن‌ها خواسته شد تا یک فعالیت شناختی انجام دهند. در نتیجه تحقیقات دیده شد که کودکان با سطح بالای لوتئین عملکرد چشمی بهتری دارند و در انجام کار شناختی نیاز به دقت کمتری داشتند. مظالعه‌ای نیز در کودکان هشت و نه ساله انجام شد و تناسب اندام، IQ، وضعیت اجتماعی، اقتصادی، شاخص توده بدنی و میزان لوتئین در بدن کودکان مورد بررسی قرار گرفت. استاد محقق، نعمان خان سرپرست این کار تحقیقاتی گفت: در مطالعات خود دریافتیم اگر سطح لوتئین کاهش پیداکند توانایی مغزی یک کودک کمتر می‌شود. وی افزود: در ایالات متحده و بسیاری از نقاط جهان، کودکان و بزرگسالان اغلب هر روز میوه‌ و سبزیجات استفاده نمی‌کنند، محققان اغلب بر چگونگی تاثیر رژیم غذایی در چاقی کودکان تأکید می‌کنند، اما کمتر مطالعه‌ای صورت گرفته که تاثیر رژیم غذایی در موفقیت تحصیلی کودک را مورد بررسی قرار دهد. علاوه بر این در مطالعه نشان داده شده که لوتئین در عملکرد مغز افراد در سنین بزرگسالی نیز موثر بوده و افرادی که سطح لوتئین در بدن آن‌ها بالاتر است قادر به یادگیری مهارت‌ها و اطلاعاتی هستند که چند سال پیش یاد گرفته اند. ترکیب موجود در سبزیجات برگ سبز به افزایش "هوش کریستالی" (هوش کریستالی نوع دیگری از هوش است که هدف آن سنجش توانایی انسان‌ها در بکارگیری دانش‌های قبلی است) کمک می‌کند. محققان آمریکایی اظهار کردند که نتیجه این مطالعه نشان دهنده تاثیر مثبت این ماد غذایی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر است. ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 06:36:38 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104781/ با فواید شگفت انگیز روغن بادام زمینی آشنا شوید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104833/ به گزارش ستاره ها به نقل از سایت دکتر کرمانی، روغن بادام زمینی همانطور که از نامش برمی آید، یک نوع روغن گیاهی است که معمولا در پخت و پز استفاده می شود و از بادام زمینی گرفته شده است. روغن بادام زمینی انواع مختلفی دارد از جمله تصفیه شده، غیر تصفیه شده، سرخ شده و پرس سرد. این تفاوت در میزان مواد مغذی و مزایای این روغن ها تغییراتی ایجاد کرده است. افراد معمولا به این دلیل از روغن بادام زمینی در پخت و پز استفاده می کنند که طعمی جالب و متفاوت به غذا می دهد، مخصوصا اگر نوع سرخ شده آن را مورد استفاده قرار دهید، البته از دیگر دلایل استفاده این روغن آن است که از روغن های دیگر سالم تر است. بیشترین مزایای روغن بادام زمینی برای سلامت، از اسید چرب های مختلفی که دارد می آید از جمله اسید اولئیک، اسید استئاریک، اسید پالمیتیک و اسید لینولئیک. سطح نامتعادل اسید چرب ها می تواند برای سلامت خطرناک باشد، اما روغن بادام زمینی مقدار مناسبی از این اسیدها را در خود دارد که می تواند از راه های متفاوتی به تقویت سلامت کمک کند. بعلاوه ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات ارگانیک دیگری که در روغن بادام زمینی وجود دارد نیز، برای سلامتمان مفید هستند. بیایید نگاهی دقیق تر به مزایایِ این روغن سالم و خوش طعم برای سلامت داشته باشیم: سطح کلسترول: برخلاف بسیاری از روغن های گیاهی، روغن بادام زمینی هیچ گونه کلسترولی ندارد که یکی از عوامل مهم برای بیماری های قلبی عروقی مانند آترواسکلروز است و اساسا باعث مسدود شدن رگ ها می شود. از آنجا که روغن پخت و پز به طرق مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، حذف کلسترول های مضر از برنامه غذایی به از بین بردن انواع مختلفی از بیماری ها می انجامد. روغن بادام زمینی نه تنها کلسترول پایینی دارد بلکه می تواند به کاهش کلسترول فعلی تان نیز کمک کند، چون حاوی استرول گیاهی است. این فیتو استرولها در واقع با جذب کلسترول های بد در معده و روده مقابله می کنند که می تواند سطح کلسترول را 10 تا 15 درصد کاهش دهد. سلامت قلب: همانطور که در بالا گفته شد، روغن بادام زمینی خطر ابتلا به آترواسکلروز را کاهش می دهد که در نتیجه از سکته قلبی و مغزی در امان می مانید. روغن بادام زمینی همچنین حاوی اسید چرب های غیر اشباع مانند اسید اولئیک است که باعث افزایش کلسترول خوب به نام HDL در خون می شود. این کلسترول پر خاصیت، به از بین بردن و کاهش کلسترول بد ( LDL ) کمک می کند که در نتیجه خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی را کاهش می دهد. پیشگیری از سرطان: روغن بادام زمینی همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول از جمله رزوراترول است. این ترکیب با از کار انداختن رادیکال های آزادی کار می کند که محصولات جانبی خطرناک متابولیسم سلولی هستند و باعث بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان در بدن می شوند. تحقیقات نشان داده استفاده از روغن گیاهی سرشار از رزوراترول مانند روغن بادام زمینی، می تواند به لطف آنتی اکسیدان های قوی، خطر گسترش سرطان را کاهش دهد. فشار خون: رزوراترول یک تاثیر مهم دیگر نیز روی بدن دارد. با هورمون های مختلف در بدن تعامل می کند که روی رگ های خونی تاثیر دارند مانند آنژیوتانسین که باعث تنگ شدن عروق و شریان ها می شود. با خنثی ساختن تاثیر آن هورمون، رزوراترول به کاهش فشار خون کمک می کند که باعث کاهش فشار روی سیستم قلبی و عروقی می شود. تقویت شناختی: بیماری آلزایمر، یکی از فراگیرترین و تراژیک ترین مشکلاتی است که افراد با بالا رفتن سنشان دچار آن می شوند. اما رزوراترول که آنتی اکسیدانی چند کاره است نشان داده که می تواند شروع بیماری های شناختی مانند آلزایمر را متوقف یا به تعویق بیندازد. رادیکال های آزاد مسئول شکستن مسیر عصبی در مغز هستند، بنابراین آنتی اکسیدان هایی مانند رزوراترول می توانند جلوی این فرآیند را به خوبی بگیرند. سلامت پوست: روغن بادام زمینی، مانند بسیاری از دیگر روغن های گیاهی سرشار از ویتامین E است. ویتامین E به ویژه در تثبیت و سلامت پوست نقش مهمی ایفا می کند. پوست را از آسیب رادیکال های آزاد که باعث چروک، لکه و دیگر مشکلات پوستی می شوند محافظت می کند. ویتامین E موجود در روغن بادام زمینی، ظاهر پوست را جوان و سالم نگه می دارد. سیستم ایمنی: آخرین مزیت سطح بالای رزوراترول در روغن بادام زمینی، بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن است. عفونت های ویروسی و قارچی بسیار به این آنتی اکسیدان حساس هستند. بنابراین اضافه کردن روغن بادام زمینی به برنامه غذایی تان می تواند شما را از این جهت نیز ایمن نگه دارد. سلول های سفید بدن تحریک می شوند تا تمام عوامل خارجی تهدید کننده را از بین ببرند. سخن آخر: با وجود اینکه اسید چرب های موجود در روغن بادام زمینی مفید هستند، اما تنها مقدار متعادل آنها می تواند مفید باشند. به هر حال هر روغنی کالری بالایی دارد. بنابراین هنگام پخت و پز با این روغن نیز مانند دیگر روغن ها، اندازه را رعایت کنید تا باعث اضافه وزنتان نشود.   ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 13:01:58 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104833/ بهترین زمان نگهداری خوراکی‌ها در یخچال و فریزر http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104835/ به گزارش ستاره ها، هفته‌نامه سلامت در ادامه نوشت: «این روزها یخچال و فریزر جزو وسایل پر مصرف و جدایی‌ناپذیر هر خانواده‌ای محسوب می‌شوند، زیرا علاوه بر حفظ تازگی مواد غذایی مانع از فاسد شدن آنها می‌شوند. اولین تجربه ساخت یخچال به قرن هفدهم میلادی برمی‌گردد اما تا پیش از سال ۱۸۵۰ چندان کارایی نداشت. در آن زمان جیمز‌ هاریسون که در چاپخانه فعالیت داشت، متوجه تاثیر خنک‌کنندگی اِتِر شد.   او با فشرده‌سازی این گاز نخستین یخچال را اختراع و در کافه‌ای در استرالیا امتحان کرد اما این طرح قابل‌اجرا نبود زیرا تولید یخ‌ گران تمام می‌شد. البته اختراع یخچال بارها توسط افراد دیگری ادامه یافت تا این که در سال ۱۹۲۲ بالتاز ون پلاتن به این موفقیت دست یافت؛ به‌ طوری که امروز به راحتی می‌توان انواع خوراکی‌ها را بدون نیاز به خرید روزانه در منزل داشت؛ مشروط بر این که مدت نگهداری مطلوبشان را بدانیم. در واقع هر نوع خوراکی مدت زمان نگهداری مخصوص به خود دارد و پس از آن ممکن است کیفیت مطلوبش را از دست بدهد و از ارزش غذایی‌اش کاسته شود. لبنیات شیر، خامه، ماست: ۳ تا ۵ روز (پس از باز شدن بسته‌بندی) در یخچال پنیر: ۳ تا ۴ هفته در یخچال/ ۳ ماه در فریزر دوغ: یک هفته در یخچال کشک: ۳ تا ۴ روز در یخچال میوه‌ها میوه‌های قرمز: ۲ روز در یخچال / ۱۲ ماه در فریزر طالبی: ۴ روز در یخچال انگور و آلو: ۵ روز در یخچال هلو و زردآلو: ۱ هفته در یخچال / ۱۲ ماه (خردشده) در فریزر آبمیوه‌ها: ۱ هفته در یخچال سیب: ۲ ماه در یخچال سبزی‌ها اوبیا سبز: ۵ روز در یخچال/ ۱۲ ماه در فریزر قارچ و کلم بروکلی: ۵ روز در یخچال گل‌کلم و کلم بروکسل: ۶ روز در یخچال فلفل، پیازچه، تربچه، شلغم، کاهو، گوجه‌فرنگی، کدو مسمایی، خیار و تره فرنگی: ۱ هفته در یخچال کلم برگ و کرفس: ۲ هفته در یخچال چغندر: ۳ هفته در یخچال پیاز: ۳ تا ۴ هفته در یخچال هویج: ۳ ماه در یخچال/ ۸ ماه در فریزر سبزی برگی پخته: ۳ تا ۴ روز در یخچال/ ۴ تا ۶ ماه در فریزر نخودفرنگی: ۶ ماه در فریزر گوشت، ماهی و تخم‌مرغ تخم‌مرغ خام: ۳ هفته در یخچال تخم‌مرغ آب‌پز: ۱ هفته در یخچال گوشت گوسفند: ۳ تا ۵ روز در یخچال ۴ تا ۶ ماه در فریزر گوشت گوساله: ۳ تا ۵ روز در یخچال/ ۸ ماه در فریزر گوشت چرخ‌کرده: ۵ تا ۶ روز در یخچال/ ۳ ماه در فریزر ماهی و میگو: ۱ تا ۲ روز در یخچال/ ۳ تا ۴ ماه در فریزر گوشت پخته: ۳ تا ۴ روز در یخچال مرغ و ماکیان: ۱ تا ۲ روز در یخچال / ۴ ماه در فریزر گوشت دودی: ۵ تا ۶ روز در یخچال نان و شیرینی نان باگت: ۳ روز در یخچال/ ۱ هفته در فریزر نان سبوس‌دار: ۱ تا ۲ روز در یخچال/ ۱ ماه در فریزر کیک اسفنجی: ۳ روز در یخچال/ ۳ تا ۴ ماه در فریزر شیرینی تر: ۳ تا ۴ روز در یخچال/ ۲ ماه در فریزر تارت: ۲ روز در یخچال/ ۲ ماه در فریزر سایر خوراکی‌ها سس کچاپ، خیارشور: ۱ سال (از تاریخ تولید) در یخچال سس مایونز: ۲ ماه (از تاریخ تولید) در یخچال کره: ۳ هفته (پس از باز شدن بسته‌بندی) در یخچال/ ۴ ماه (در بسته‌بندی اصلی) در فریزر کنسرو بازشده: ۲ روز در یخچال مایونز و دسرهای خانگی بر پایه تخم‌مرغ: یک روز در یخچال سوپ و آش: ۵ تا ۶ روز در یخچال چیدمان مناسب خوراکی‌ها ضرورت چیدمان مواد غذایی در طبقات مختلف یخچال به این دلیل است که هر قسمت، سطح مختلفی از برودت را دارد که ممکن است برای بعضی از خوراکی‌ها مناسب نباشد. باید دانست که هر طبقه چه درجه برودتی دارد و مناسب چه خوراکی‌هایی است. جایخی: ۱۲- تا ۲ درجه سانتی‌گراد/ مناسب برای مواد غذایی منجمد طبقه بالایی: ۰ تا ۲ درجه سانتی‌گراد/ مناسب برای غذاهای پخته، ماست، پنیر تازه، دسرهای شیری، خامه تازه، کنسرو بازشده و تخم‌مرغ طبقه میانی: ۳ تا ۵ درجه سانتی‌گراد/ مناسب برای سوپ و آش، کمپوت، نان و شیرینی تازه، سس‌های خانگی طبقه پایینی و جامیوه‌ای: ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد/ مناسب برای انواع پنیرها، کره، شیر، سبزی‌ها و میوه‌ها در یخچال: ۷ تا ۸ درجه سانتی‌گراد/ مناسب برای سس‌های آماده، نوشیدنی‌ها یادتان باشد که... در صورتی که بسته‌بندی مواد غذایی آسیب‌دیده، برآمده یا غیرعادی باشد یا خوراکی بوی نامطبوع و ذرات کپک هر چند جزیی داشته باشد باید از مصرفش اجتناب کرد. همه خوراکی‌ها باید در ظروف دربسته یا پاکت فریزر بسته‌بندی شوند. پس از باز کردن بسته‌بندی خوراکی‌های تازه مانند ژامبون و پنیر، آنها را در ظرف یا پاکت مناسب بچینید. همچنین باقیمانده کمپوت و کنسرو نیز باید از قوطی خارج شده و در ظرف دیگری نگهداری شود. بین مواد غذایی در یخچال و فریزر فاصله قرار دهید تا هوا میانشان جریان داشته باشد. پیش از چیدن تخم‌مرغ در یخچال نباید آنها را شست. یک یا دو بار در ماه یخچال را با آب و صابون بشویید و در صورت نیاز با مواد ضدعفونی‌کننده تمیز کنید. قبل از چیدن بسته‌بندی‌ها در فریزر، ابتدا آنها را در یخچال بگذارید تا خنک شوند. به این ترتیب فرایند انجماد بهتر انجام می‌گیرد. برای انجماد بهتر، مواد غذایی را در فویل آلومینیومی و پاکت فریزر مخصوص بچینید و هوای میان آن را کاملا خارج کنید. همچنین فضایی بین بسته‌بندی‌ها بگذارید تا اگر مایعی از آن بیرون آمد، روی دیگر مواد غذایی نریزد. در هر بسته بیش از ۴ تا ۶ تکه خوراکی نگذارید و روی بسته را نیز تاریخ بزنید تا بیش از حد مطلوب در فریزر نماند. البته مواد غذایی که زودتر بسته‌بندی شده‌اند را زودتر مصرف کنید. پاکت‌های وکیوم بدون منفذ نسبت به پاکت‌های معمولی برتری دارند زیرا با چیدن مواد غذایی و خارج کردن هوا، در پاکت کاملا بسته می‌شود.   ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 16:05:17 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104835/ فایده روغن زیتون تصفیه نشده در مقابله با آلزایمر http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104794/ به گزارش ستاره ها به نقل از مهر، روغن زیتون فوق خام و تصفیه نشده دارای فواید زیادی برای سلامت است، و حال محققان بر این باورند روغن زیتون ممکن است به از بین رفتن برخی تاثیرات بیماری آلزایمر کمک کند. در مطالعه جدید، محققان دانشگاه تمپل پنسیلوانیا دریافتند روغن زیتون به عنوان بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای، از حافظه و توانایی یادگیری حفاظت می کند. دکتر دومنیکو پراتیکو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: ما دریافتیم روغن زیتون موجب کاهش التهاب مغز می شود، اما مهم تر این است که موجب فعال سازی فرآیندی موسوم به «اتوفاژی» می شود. اتوفاژی، فرایند عادی بدن است که با نابودی سلول ها مقابله می کند. این تحقیق، بر روی نوع خاصی از موش ها انجام شد که با اقدامات مهندسی مبتلا به مشخصات آلزایمر نظیر اختلال حافظه شده بودند. یافته ها نشان داد موش های که خوراک سرشار از روغن زیتون خورده بودند به شکل قابل توجهی در تست های حافظه و یادگیری بهتر عمل کردند. بعلاوه روغن زیتون منجر به تغییرات ظاهری نظیر اضافه وزن نشده بود. ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 07:53:43 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104794/ شیردادن به نوزاد موجب کاهش ریسک سکته مادر می شود http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104795/ به گزارش ستاره ها به نقل از مهر، محققان دریافتند در بین حدود ۲۹۰ هزار زن در چین، آنهایی که به نوزادشان شیر داده بودند ۱۰ درصد کمتر دچار حمله قلبی یا سکته در سنین بالاتر زندگی شده بودند. میانگین مدت شیردهی در این زنان ۱۲ ماه بود. تمامی این زنان در ابتدای مطالعه هیچ مشکل قلبی نداشتند و میانگین سنی شان ۵۱ سال بود. سان پیترز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد انگلستان، در این باره می گوید: «یک نظریه در مورد دلیل تاثیر شیردهی به نوزاد و کاهش ریسک حمله قلبی این است که شیردادن به تنظیم مجدد متابولیسم زنان بعد از بارداری کمک می کند.» این مطالعه تاکید می کند زنانی که به نوزادشان برای مدت طولانی شیر می دهند با احتمال کمتر ابتلا به فشارخون بالا و دیابت مواجه هستند. برخی از محققان نیز عنوان می کنند که در طول شیردهی هورمون « اُکسی توسین» آزاد می شود. این هورمون موجب آرام شدن عروق خونی می شود و می تواند یکی از علل وجود این ارتباط باشد. ]]> سبک زندگی Sat, 24 Jun 2017 09:04:54 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104795/ 10 ماده غذایی که باید پس از 40 سالگی مصرف کنید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104924/ به گزارش ستاره ها به نقل از عصر ایران، در شرایطی که سرطان و بیماری قلبی تا چند سال پیش ممکن بود برای شما نگرانی بزرگی محسوب نشوند، اما با عبور از مرز 40 سالگی خطر ابتلا به این بیماری ها نیز افزایش می یابد. به گزارش "پریونشن"، خطر دیابت و سکته مغزی نیز با عبور از مرز 50 سالگی و 60 سالگی افزایش می یابند. از سوی دیگر، بیماری های خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس، بیماری کرون، بیماری سلیاک، و ام اس، اگرچه همواره کشنده نیستند، اما می توانند مردم، به ویژه زنان، را از میانه عمر تحت تاثیر قرار دهند. آهنگ کندتر سوخت و ساز و تغییرات هورمونی عوامل کلیدی برای بسیاری از این خطرات سلامت محسوب می شوند. اگر پس از عبور از 40 سالگی همچنان رژیم غذایی که در دهه دوم یا سوم زندگی برای شما کارآمد بوده است را دنبال کنید، احتمالا با مشکل مواجه خواهید شد. کارشناسان افزودن مقدار زیادی از مواد غذایی که در ادامه به آنها اشاره می شود به رژیم غذایی را عاملی در کمک به پیشگیری از مشکلات سلامت می دانند که احتمال مواجهه با آنها پس از 40 سالگی افزایش می یابد. تمشک افت سلامت روده و مشکلات مرتبط با گوارش نادرست با انواع بیماری های خودایمنی مرتبط با التهاب که زنان را از اواسط عمر خود تحت تاثیر قرار می دهند، پیوند خورده است. کمبود فیبر غذایی بخشی از مشکل محسوب می شود. میزان مصرف توصیه شده روزانه فیبر 20 تا 30 گرم است. در میان میوه ها، تمشک از نظر محتوای فیبر یک گزینه عالی محسوب می شود. یک فنجان تمشک حاوی هشت گرم فیبر است. عدس حبوبات سرشار از فیبر هستند. در این میان، هنگامی که موضوع میزان محتوای فیبر مطرح می شود، عدس و لپه از بهترین گزینه ها محسوب می شوند. کنسرو کدو تنبل مطالعه انجام شده توسط موسسه ملی سرطان آمریکا کارتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن را با نرخ های پایین‌تر ابتلا به بسیاری از سرطان ها و به طور ویژه سرطان پستان پیوند داده است. بر همین اساس، مواد غذایی سرشار از این آنتی اکسیدان های قدرتمند باید به رژیم غذایی شما افزوده شوند. هرگونه سبزی قرمز، زرد، بنفش یا نارنجی و همچنین سبزیجات سبز برگ تیره منبع خوبی برای کاروتنوئیدها محسوب می شوند. اما هویج های نارنجی و کنسرو کدو تنبل را باید فوق ستاره های بتاکاروتن در نظر گرفت. گوجه فرنگی پخته در کنار بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان قدرتمند دیگر به نام لیکوپن نیز مبارزی قوی در برابر سرطان به نظر می رسد. میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ - گوجه فرنگی، هندوانه، پاپایا، فلفل دلمه ای قرمز - منابع خوبی برای لیکوپن هستند. گوجه فرنگی پخته می تواند کمک بیشتری به بدن در جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان مفید کند. غلات جوانه زده نمونه های جوانه زده غلات که حاوی سبوس، جوانه و اندوسپرم هستند، یکی از معدود منابع غذایی برای توکوترینول ها، نوعی از ویتامین E که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر را کاهش دهد، محسوب می شوند. گردو مصرف اسیدهای چرب خوب می تواند خطر ابتلا به بیماری دیابت را با افزایش سن در انسان کاهش دهد. اسیدهای چرب غیر اشباع چند پیوندی که در گردو یافت می شوند ممکن است به محافظت از شما در برابر این بیماری کمک کنند. مغزهای خوراکی و دانه های دیگر نیز منابع خوبی برای این اسیدهای چرب سالم هستند. روغن زیتون روغن های گیاهی یک منبع خوب دیگر برای اسیدهای چرب غیر اشباع چند پیوندی هستند. در شرایطی که روغن سویا و روغن آفتابگردان منابع خوبی برای این اسیدهای چرب هستند، اما روغن زیتون بهترین گزینه در این زمینه است. آووکادو مصرف چربی های سالم یکی از بهترین روش ها برای کنترل اشتها است و آووکادو منبع خوبی برای این درشت مغذی سرکوب کننده گرسنگی محسوب می شود. ماهی سالمون نتایج یک پژوهش نشان داد که دنبال کردن یک رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر مرگ به واسطه بیماری قلبی را تا 37 درصد کاهش دهد. ماهی یک از اجزا اصلی رژیم مدیترانه ای است و در شرایطی که بیشتر انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند، اما ماهی های چرب مانند سالمون بیشترین فایده را برای سلامت قلب ارائه می کنند. از دیگر ماهی های چرب می توان به ساردین، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و قزل آلای دریاچه ای اشاره کرد. کلم کیل هنگامی که موضوع مواد مغذی سالم مطرح می شود، گزینه های کمی قدرت برابری با کلم کیل را دارند. کلم کیل سرشار از اسید آلفا لیپوئیک (ALA) است. این آنتی اکسیدان به بدن در تبدیل گلوکز به انرژی و زیر کنترل نگه داشتن سطوح قند خون کمک می کند. پژوهش های صورت گرفته ALA را با نرخ های پایین‌تر ابتلا به دیابت، سکته مغزی، آب سیاه (گلوکوم) و بیماری های دیگر پیوند داده اند.   ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 10:36:48 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104924/ مصرف انگور و پیشگیری از پوسیدگی دندان http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104926/ به گزارش ستاره ها؛ روزنامه خراسان نوشت: جدیدترین مطالعات نشان داده است، مصرف انگور بیش از هر ماده دیگری از دندان در برابر پوسیدگی محافظت می‌کند. دانشمندان باوردارند، از دانه‌های میوه‌های آبدار می توان به عنوان یک راهکار جدید برای مقابله با پوسیدگی دندان استفاده کرد و در بین آنها مفید بودن هسته دانه‌های انگور آزمایش و ثابت شده است. برای تهیه روغن هسته انگور از نوع با هسته آن استفاده می شود.از آن جا که برای تهیه مقدار کمی از این روغن به هسته زیادی نیاز است، قیمت تمام شده این محصول زیاد است ودر بازار مشتری زیادی ندارد اما اگر خواص آن را بدانیم حتما با مدیریت صحیح این روغن را در سبد خرید قرار می دهیم . به گفته دکتر عزیزی، متخصص تغذیه وعضو هیئت علمی دانشگاه، می توان از این روغن برای تهیه غذای سرخ کردنی و سالاد استفاده کرد البته هر چه این روغن حرارت کمتری ببیند بیشتر خواص خود را حفظ می کند.   هسته انگور سرشارازآنتی اکسیدان ازجمله اسید فنول‌ها، توکوفرول و پروآنتوسیانیدین است. این آنتی اکسیدان‌ها از بدن در برابررادیکال‌های آزاد محافظت می کند و باعث تقویت بافت‌ها وارگان‌ها می‌شود. خواص آنتی اکسیدانی، ویتامین‌های C و E و بتاکاروتن موجود درهسته انگوربه مدت 33 روز در بدن فعال می‌شود و با عناصر مضر و آسیب رسان مقابله می‌کند. اسید لینولئیک موجود در آن، برای بازسازی پوست لازم است و تاثیر نرم کننده ای روی پوست و مو دارد. از این روغن می توان به عنوان منقبض کننده و تقویت کننده پوست استفاده کرد.مصرف این روغن برای رفع سیاهی دور چشم نیز مفید است. از طرفی هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست؛ بنابراین این قابلیت را دارد که از سرطان‌های پوست، پروستات و سینه پیشگیری کند. دانشمندان همین خاصیت هسته انگور را دلیلی برای تقویت دندان و مقابله با پوسیدگی می‌دانند.     به گزارش web md، هسته انگور برای درمان بیماری های مختلف کاربرد دارد؛ از جمله این بیماری ها می توان به گردش خون ضعیف و کلسترول بالا ، بیماری های چشمی مربوط به دیابت، ضعف بینایی در شب و دژنراسیون ماکولا و حتی آلزایمر اشاره کرد. شواهد نشان می دهد عصاره دانه انگور ممکن است رشد سرطان سینه ، معده،روده بزرگ، پروستات وریه را کاهش دهد و از سلول های کبدی در برابر شیمی درمانی محافظت کند. هسته انگور به طور موثری با التهاب ها و عفونت های بدن مقابله می کند. به همین دلیل برای افرادی که دچار مشکلاتی مانند آرتریت، درماتیت، مشکلات پوستی، سینوزیت، گاستریت، (ورم معده) و عفونت ادراری هستند، مفید است. ترکیبات موجود در هسته انگور باعث تمیزی روده ها می شود. توصیه می کنیم اگر داروی خاصی مصرف می کنید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، قبل از تهیه و مصرف هر نوع مکملی با پزشک مشورت کنید.   ]]> سبک زندگی Sun, 25 Jun 2017 13:04:20 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/104926/