پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle/health Sun, 18 Feb 2018 10:34:41 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Sun, 18 Feb 2018 10:34:41 GMT سلامت 60 مصرف ماست خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/123947/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، کارشناسان تغذیه عنوان می کنند ماست که از طریق تخمیر باکتریایی شیر تولید می شود، می تواند منبع مواد مغذی مهمی نظیر پروتئین باشد. فشارخون بالا فاکتور پرخطر اصلی بیماری قلبی-عروقی است. آزمایشات بالینی قبلی تاثیرات مفید مصرف لبنیات را بر سلامت قلبی-عروقی اثبات کرده اند. «جاستین بوندیا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بوستون، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف بلندمدت ماست ریسک مشکلات قلبی-عروقی را کاهش می دهد که ناشی از تاثیرات سودمند محصولات لبنی تخمیرشده است.» وی در ادامه تاکید می کند: «نتایج ما دیدگاه جدیدی را در مورد تاثیر مصرف ماست بر سلامت قلب نشان می دهد.» این مطالعه شامل بیش از ۵۵ هزار زن (۳۰ تا ۵۵ سال) مبتلا به فشارخون بالا و ۱۸ هزار مرد (۴۰ تا ۷۵ سال) بود. تحقیقات نشان داد مصرف بیشتر ماست با کاهش ۳۰ درصدی ریسک حمله قلبی در بین زنان و کاهش ۱۹ درصدی این ریسک در مردان مرتبط بود. به گفته محققان، در هر دو گروه زنان و مردان شرکت کنندگانی که بیش از دو وعده ماست در هفته مصرف کرده بودند حدود ۲۰ درصد کمتر با ریسک بیماری قلبی عروق کرونر یا سکته در طول مدت مطالعه مواجه بودند. ]]> سبک زندگی Sat, 17 Feb 2018 05:19:47 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/123947/ ۸ فایده شگفت انگیز تخم مرغ برای سلامتی http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/123988/ به گزارش ستاره ها به نقل از فردانیوز؛ تخم‌مرغ با توجه به ساختاری که دارد، در بین غذاهای مفید و مغذی قرار می‌گیرد. بی‌شک می‌توان از این ماده غذایی به عنوان یک غذای کامل نام برد ما با مصرف تخم مرغ تقریبا می‌توانید بیشتر نیازهای بدن به مواد مغذی را تا حد زیادی برطرف کنیم. همان طور که می‌دانید تخم مرغ به حدی مفید و مغذی است که جنین درون آن برای رشد نیازی به هیچ گونه مواد غذایی دیگر ندارد و با استفاده از موادی که درون تخم مرغ است به یک جوجه کامل تبدیل می‌شود. این موضوع ما را بر آن داشته است که شما را با ۸ مزیت بهداشتی و شگفت انگیز تخم مرغ برای سلامتی بدن که توسط دانشمندان تایید شده، آشنا کنیم.   تخم مرغ غذایی فوق‌العاده مغذی تخم مرغ‌ها نیز مثل برخی از غذاهایی که می‌شناسیم در صدر مغذی‌ترین مواد غذایی قرار دارد. همان طور که گفته شد؛ تخم مرغ تمام نیاز یک سلول را برای تبدیل شدن به یک جوجه کامل فراهم می‌کند. یک تخم مرغ آب پز شده دارای انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین؛ A ویتامین B۵ ویتامین B۱۲ ویتامین B۲ و همچنین به مقدار قابل توجه‌ای آهن، فسفر و سلنیوم است. این ماده غذایی شگفت انگیز همچنین دارای مقادیر قابل توجه‌ای ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B۶، کلسیم و روی است. جالب است، بدانید یک عدد تخم مرغ تقریبا آب پز شده بزرگ، دارای ۶ گرم پروتئین و ۵ گرم چربی سالم و ۷۷ کالری انرژی است. اگر بتوانید تخم مرغ دارای امگا۳ را مصرف کنید، بی‌شک با منابع سرشاری از ویتامین A و E روبه‌رو خواهید شد. از آنجایی که تقریبا اکثر مواد مغذی در تخم مرغ یافت می‌شود، می‌توان آن را جزء یکی از پر ارزش‌ترین غذاها نامگذاری کرد. از این رو سعی کنید، این ماده غذایی با ارزش را در سبد غذایی خود لحاظ کنید.     تخم مرغ سرشار از کلسترول اما بی تاثیر روی کلسترول خون این جمله کاملا درست است که تخم مرغ‌ها دارای کلسترول بالایی هستند. در واقع یک تخم مرغ حاوی ۲۱۲ میلی گرم کلسترول است که بیش از نیمی از مصرف توصیه شده در ۲۴ ساعت است. بد نیست بدانید که میزان توصیه شده، دریافت کلسترول به صورت روزانه ۳۰۰ میلی گرم است. اما دانستن این نکته خارج از لطف نیست که کلسترول بالای تخم مرغ لزوما باعث افزایش کلسترول در خون نمی‌شود. یکی از کارایی‌های کبد تولید کلسترول روزانه برای بدن است. هنگامی که تخم مرغ مصرف می‌کنیم کلسترول قابل توجه‌ای وارد بدن ما می‌شود. این عمل باعث می‌شود، کبد کلسترول کمتری تولید کند. بنابراین بدن مقدار اضافی کلسترول را نابود می‌کند. البته در ۷۰ درصد مردم خوردن تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون نمی‌شود، اما در ۳۰ درصد دیگر این احتمال وجود دارد با خوردن تخم مرغ سطح کلسترول بد(LDL) آنها افزایش یابد. البته برخی افراد بخاطر اختلات ژنتیکی و حساسیت که از مصرف تخم مرغ دارند، نباید از این ماده غذایی به هیچ عنوان استفاده کنند. برخی از این گونه افراد واکسن‌های آنفولانزایی که به کمک تخم مرغ تهیه می‌شود را نیز نباید استفاده کنند.   افزایش کلسترول خوب (HDL) با مصرف تخم مرغ HDL مخفف لیپوپروتئین با تراکم بالا است. این کلمات مخفف به عنوان کلسترول خوب در بین مردم شناخته شده است. جالب است بدانید افرادی که سطوح بالاتری از HDL را دارند، احتمال ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی و مشکلات مختلف بدنی در آن‌ها کاهش می‌یابد. از این رو یک روش عالی برای بالا بردن سطح HDL خوردن تخم مرغ است. مطالعه‌ای در این باره صورت گرفته است که نشان می‌دهد؛ خوردن دو عدد تخم مرغ در روز به مدت شش هفته می‌تواند سطح HDL در بدن را به میزان ۱۰٪ افزایش دهد. با این تفاسیر سعی کنید با مصرف تخم مرغ همواره سطح کلسترول خوب (HDL) را در بدن بالا نگه دارید تا از بسیاری بیماری‌ها و مشکلات داخلی در امان باشید. تخم مرغ حاوی کولین است که بسیاری از مردم از آن و مزایای آن غافل هستند کولین یک ماده فوق‌العاده برای بدن است که بیشتر مردم از خواص آن بی‌خبر هستند و حتی نمی‌دانند که چگونه کمبود این ماده را در بدن بر طرف کنند. کولین ماده بسیار مهمی است که اغلب با ویتامین B گروه بندی می‌شود. این ماده ارزشمند برای ساخت غشای سلولی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در تولید مولوکول‌های سیگنالینگ در مغز، همراه با سایر توابع دیگر نقش دارد. طبق نظرسنجی‌ای که در ایالات متحده صورت گرفت؛ حدود ۹۰ درصد مردم این کشور کمتر از میزان توصیه شده مواد کولین‌دار مصرف می‌کنند. برای همین منظور محققیقن توصیه می‌کنند که تخم مرغ را در سبد غذایی خود لحاظ کنید؛ چرا که این ماده غذایی بیش از ۱۰۰ میلی گرم از کولین را در خود دارا است که می‌تواند تا حد زیادی نیاز بدن به این ماده موثر را تامین کند.     کاهش سطح کلسترول بد با مصرف تخم مرغ برای اکثر افراد کلسترول LDL به طور کلی به عنوان کلسترول بد شناخته می‌شود. این امر کاملا روشن است که سطح بالایی از LDL در بدن باعث افزایش ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود. این بدان معنی است که هر چقدر سطح کلسترول بد بدن زیاد شود؛ به همان اندازه می‌تواند باعث افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی شود. اما نکته بسیار مهم در مورد کلسترول‌های بد این است که اندازه آن‌ها در بروز مشکلات برای بدن نقش بسیار اساسی را بازی می‌کند که اکثر افراد از آن بی‌خبر هستند. دانشمندان در این رابطه مطالعه‌ای را صورت داده‌اند که نشان می‌دهد؛ ذرات LDL پر چگالی و کوچک، خطر ابتلا به بیماری قلبی را به میزان قابل توجه‌ای نسبت به دیگر ذرات LDL که معمولا بزرگ‌تر و کم چگالی‌تر هستند، بالا می‌برند. از آن‌جایی که سطح کلسترول کم چگالی و بد تخم مرغ نسبت به ذرات LDL با چگالی بیشتر و اندازه کوچکتر، بیشتر است، از این رو نباید نگران سطح کلسترول بد تخم مرغ باشیم. با این تفاسیر اگر داری مشکل این چنینی هستید؛ حتما قبل از مصرف تخم مرغ با پزشک خود مشورت کنید. آنتی اکسیدان‌های موجود در تخم مرغ و مزایای آن‌ها برای سلامتی چشم یکی از عواقب پیری ضعیف شدن چشم‌ها است. در این رابطه تخم مرغ با داشتن آنتی اکسیدن‌هایی مانند لوتئین و زاکسنتین می‌تواند برای سلامت چشم‌ها مزایای زیادی داشته باشد. مواد مغذی فراوانی وجود دارند که می‌توانند روی سلامت چشم تاثیرات مثبت داشته باشند، اما لوتئین و زاکسانتین هستند که آنتی اکسیدان‌های قوی در شبکیه چشم ایجاد می‌کنند. مطالعات در این رابطه نشان می‌دهد که ما با مصرف تخم مرغ می‌توانیم به طور قابل توجه درصد ابتلا چشم به انواع بیماری‌ها همچون آب مروارید و دژنراسیون ماکولا که از اختلالات چشمی رایج هستند را کاهش دهد. در واقع زرده تخم مرغ هر دو آنتی اکسیدان را در خود دارا است. جالب است که بدانید تخم مرغ‌ها دارای درصد زیادی ویتامین A هستند که کمبود همین ویتامین در بدن یکی از عوامل مهم و شایع در بروز نابینایی است. سعی کنید با خوردن تخم مرغ از چشمان خود مراقبت بیشتری کنید تا همیشه سالم بمانند.   مصرف تخم مرغ راهی برای کاهش تری گلیسرید در بدن بسیار مهم است که ما چه نوع غذایی را در طول شبانه روز مصرف می‌کنیم؛ چرا که غذاها می‌توانند روی سیستم ایمنی و دیگر ارگان‌های داخلی تاثیرات مستقیم بگذارند. از این رو اهمیت دادن به سبد غذایی جزو اولویت‌های پیش از مصرف آن‌ها است. البته در مورد تخم مرغ جالب است که بدانید نحوه مصرف و نوع پرورش مرغی که تخم را از آن فراوری کرده‌اند، بسیار مهم است. چرا که مواد مغذی دام و طیور با توجه به موادی که مصرف می‌کنند تا رشد کنند، فرق دارد. از این رو سعی کنید از مواد غذایی‌ای استفاده کنید که به صورت ارگانیک به عمل آمده باشند. برخی از تخم مرغ‌ها سرشار از امگا۳ هستند. این ماده قادر است، درصد تری‌گلیسرید در خون را کاهش دهد. تری گلیسریدها یک عامل شناخته شده در ایجاد انواع بیماری‌های قلبی هستند. سعی کنید با مصرف تخم مرغ‌های حاوی اسیدهای چرب امگا۳ به جنگ با تری گلیسریدها بروید تا همواره در سلامت کامل به سر ببرید. تامین پروتئین با کیفیت بالا با تمام اسید آمینه‌های ضروری از آن‌جایی که بدن برای ساخت بافت‌های خود از پروتئین و اسید آمینه‌ها بهره می‌برد، شما باید مقدار مورد نیاز پروتئین و اسید آمینه‌های ضروری را برای بدن فراهم کنید، تخم مرغ با دارا بودن پروتئین با کیفیت بالا و همچنین تمام اسید آمینه‌های ضروری یک منبع عالی برای این کار است. وقتی تخم مرغ را در سبد غذایی خود لحاظ می‌کنید، بی‌شک می‌توانید روی پروتئین و اسید آمینه‌های ضروری آن حساب باز کنید و به صورتی بدن خود را در برابر تامین این مواد ضروری بیمه کنید. از یاد نبرید؛ خوردن پروتئین کافی می‌تواند به کاهش وزن، افزایش توده عضلانی، کاهش فشار خون و بهینه سازی سلامت استخوان کمک زیادی به بدن بکند. از دیگر مزایای استفاده از تخم مرغ این است که شما با مصرف آن می‌توانید از شر انواع بیماری‌های قلبی به ویژه سکته‌های قلبی در امان باشید. یکی دیگر از مزایای مصرف تخم مرغ این است که شما با مصرف این ماده غذایی احساس سیری می‌کنید و این حالت می‌تواند ساعت‌ها ادامه یابد. این امر برای افرادی که پرخوری می‌کنند و همین امر باعث چاقی‌شان شده است، بسیار مناسب است. ]]> سبک زندگی Sat, 17 Feb 2018 08:22:38 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/123988/ عمل پیوند کبد ثمره مصرف بی‌رویه دمنوش‌های لاغری http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124049/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، سیامک مره صدق در واکنش به اعلام خبر ممنوعیت تبلیغات دمنوش‌های لاغری از طریق رسانه‌ها توسط سخنگوی سازمان غذا و دارو، افزود: این موضوع نه تنها در مورد دمنوش‌های لاغری بلکه برای بسیاری دیگر از مواد دارویی گیاهی یا مکمل مصداق دارد و قطعا عرضه این مواد بدون مجوز غیر قانونی است. نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه قوانینی که در رابطه با تبلیغ مواد شبه دارویی وجود دارد به درستی اجرا نمی شود، از سوی دیگر کانال‌های غیرقانونی ماهواره‌ای که در عمل بیانگر تامین منافع مالی دولت‌های ضد انقلاب اسلامی هستند با این قبیل اقدامات در جهتی حرکت می‌کنند که هم به اقتصاد ایران و هم سلامت مردم ضربه وارد سازند. وی افزود: بی‌تردید دمنوش‌های لاغری و داروهای گیاهی که از طریق کانال‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شوند از نظر طبی مورد تایید نیست و بیشتر از اینکه سلامت‌زا باشند، بیماری‌زا هستند، کما اینکه موارد بسیاری مشاهده شده است که افراد به دلیل مصرف این مواد به نارسایی شدید کبدی دچار شده‌اند تا جایی که پزشکان ناچار شده‌اند برای آنها عمل پیوند کبد انجام دهند. مره‌ صدق تاکید کرد: هم‌اکنون باید در سطح جامعه این فرهنگ نهادینه شود که تنها راه کاهش وزن داشتن رژیم غذایی متعادل درازمدت و افزایش فعالیت بدنی است و روش هایی که به عنوان روش معجزه‌ آسای لاغر شدن فوری تبلیغ می‌شود، بیشتر از اینکه به سلامت فرد کمک کند، زمینه بروز خطرناکترین نارسایی‌ها در ناحیه کبد، کلیه، دستگاه گوارش و ...را فراهم کرده و آینده فرد را با مشکلات جدی و اساسی همراه می‌کند. وی یادآورشد: البته این امری اثبات شده است که نتیجه روش‌های کاهش وزن سریع، لاغری مقطعی سپس افزایش وزن بیشتری را به همراه دارد، کما اینکه فرد بین ۲۰تا ۳۰ کیلو بیشتر از وزن اولیه خود اضافه وزن پیدا خواهد کرد. مره صدق اظهار کرد: مصرف دمنوش‌های لاغری و داروهای گیاهی به غیر از ایجاد نارسایی اندام‌ها برای فرد، از نظر اقتصادی نیز آسیب‌زا است، چرا که اغلب از نرخ گزافی هم برخوردار هستند و به دلیل مضراتی که به همراه دارند نمی‌توان به آنها عنوان دارو اتلاق کرد تاجاییکه می‌توان گفت دمنوش‌های لاغری سموم گران قیمتی هستند. وی بیان کرد: برای برخورد با فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان این نوع محصولات خلاء قانونی وجود ندارد و مشکل به بخش اجرایی کشور برمی‌گردد چرا که تعداد ناظران بر این بخش‌ها محدود است، ضمن اینکه اگر قرار باشد با تمام خرده فروش‌ها برخورد شود باید تعداد زیادی ناظر در این بخش فعال شوند که این امر امکان‌پذیر نیست. این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه اغلب دمنوش‌ها و داروهای گیاهی لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، تاکید کرد: یکی دیگر از دلایل افزایش این نوع محصولات در کشور این است که روی مرزها کنترل دقیقی صورت نمی‌گیرد و دمنوش‌ها و داروهای گیاهی لاغری به راحتی به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در ارائه راهکار برای کاهش مصرف داروهای لاغری در کشور عنوان کرد: مهم‌ترین اقدام برای کاهش مصرف دمنوش‌ها و داروهای گیاهی لاغری آگاهی دادن به مردم است تا در پی وسوسه فروشندگان برای جذب مشتری فریب نخورند، ضمن اینکه این مهم نه تنها در مورد کاهش وزن بلکه در مورد موادی همچون ترک اعتیاد، رشد مو و افزایش قد نیز مصداق دارد که مصرف سموم خطرناک و گاه کشنده‌ای برای آنها تبلیغ می‌شود. ]]> سبک زندگی Sat, 17 Feb 2018 13:17:21 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124049/ خواص معجره‌آسای پودر سنجد در درمان پوکی استخوان http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124023/ به گزارش ستاره ها به نقل از باشگاه خبرنگاران پویا؛ امروزه شیوع و گسترش "پوکی استخوان" و بیماریهایی مانند آرتروز به‌ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن هستند! در طب سنتی ایرانی ـ اسلامی راهکارهای مختلف ساده‌ای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکیهای شگفت‌انگیز و در دسترس همه که تاثیرات معجره‌آسایی را دارد، معرفی می‌کنیم. چرا باید "سنجد" را جدی بگیریم از ائمه اطهار(ع) روایت شده که "سنجد" گوشتش گوشت می‌آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می‌رویاند. از سنجد می‌توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه‌ها را گرم و بواسیر را درمان می‌کند. ادرار اگر قطره‌قطره بیاید، با پودر سنجد روان می‌شود؛ بازوان و ساق‌ها را نیرومند می‌کند. سنجد، عفونت ریه را خشک و آب‌آوری شش‌ها را درمان می‌کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می‌کند. سنجد خاصیت آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می‌‌رود. سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود. سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است و در درمان پوکی استخوان به عنوان چهارمین عامل مرگ و میر در جهان، اثرات معجزه‌آسایی دارد؛ می‌توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده‌اند! در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی‌خطر برای آرتروز‌، روماتیسم و پوکی استخوان است. پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم اگر می‌توانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیا کنید اما اگر آسیا ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیای شما را خراب کند، می توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید. یک قاشق غذا‌خوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کنید. با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است. از دیگر فواید سنجد می‌توان به این موارد اشاره کرد: ـ بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C ، k در بدن است ـ دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی است ـ خاصیت ضد التهابی دارد و التهابات معده و روده را می‌زداید ـ ضد اسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است ـ پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌‌کند ـ ضد تب و درد است ـ بادشکن و ضد نخ است ـ مقوی قلب است ـ سردردهای سرد، سوداوی و بلغمی را تسکین می‌دهد ـ پودر هسته آن، غضروف‌ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می‌توان آنرا با شیر میل کرد ـ از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می‌شود ـ کم کالری و مقوی معده است ـ سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌‌کند و برای رشد مو مفید است ـ پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌‌کند.   ]]> سبک زندگی Sat, 17 Feb 2018 11:06:50 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124023/ اینفوگرافی؛ خوردنی‌هایی که دندان‌ها را زرد می‌کنند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124035/   ]]> سبک زندگی Sat, 17 Feb 2018 12:04:32 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124035/ مصرف غذاهای فرآوری شده ریسک سرطان را افزایش می دهد http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124079/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، محققان هشدار می دهند افزایش پرسرعت مصرف غذاهای فوق فرآوری شده آغازگر افزایش موج سرطان در دهه های آتی خواهد بود. مواد خوراکی فوق فرآوری شده شامل کالاها و اسنک های بسته بندی شده، نوشابه های گازدار، غلات شیرین، غذاهای آماده و محصولات گوشتی فرآوری شده هستند که عمدتاً حاوی مقادیر بالا قند، چربی و نمک و فاقد ویتامین و فیبر هستند. برآوردها نشان می دهد این موع مواد خوراکی بالغ بر ۵۰ درصد کل مصرف انرژی روزانه را در چندین کشور پیشرفته شامل می شوند. تیمی از محققان برزیلی و فرانسوی رابطه احتمالی بین مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و ریسک کلی سرطان و همچنین سرطان های سینه، پروستات و روده (کلورکتال) را بررسی کردند. این داده ها مبتنی بر ۱۰۴,۹۸۰ فرد بزرگسال سالم فرانسوی (۲۲ درصد مرد و ۷۸ درصد زن) با میانگین سنی ۴۳ سال بودند. این شرکت کنندگان به پرسشنامه های آنلاین که برای برآورد مصرف ۳۳۰۰ نوع غذای متفاوت طراحی شده بود پاسخ دادند. بررسی این پاسخ ها و گزارشات پزشکی این افراد در طول مدت ۵ سال نشان داد ۱۰ درصد افزایش در نسبت وجود مواد خوراکی فرآوری شده در رژیم غذایی با افزایش ۱۲ درصدی ریسک کلی سرطان و ۱۱ درصد افزایش ابتلا به سرطان سینه مرتبط است. در این مورد هیچ رابطه قابل توجهی در مورد سرطان های پروستات و کلورکتال یافت نشد. ]]> سبک زندگی Sun, 18 Feb 2018 06:19:53 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/124079/