پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سبک زندگی :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle Thu, 16 Mar 2017 19:00:34 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Thu, 16 Mar 2017 19:00:34 GMT سبک زندگی 60 شال و روسری های بهار 96 اینجاست http://www.setarehnews.ir/fa/doc/gallery/99293/3/ به گزارش ستاره ها به نقل از برترین ها؛ بهار را با شکوفه و جوانه ها می شناسیم... با خنکی و سبکی و باران و آفتاب مطبوع و نسیم ملایم... تعجبی ندارد که بهار همیشه الهامبخش طراحان مد و فشن بوده است و هر چند سال یک بار طرح های پر گل و رنگارنگ در دنیای فشن دوباره مد می شوند و دیزاینرها از کت و شلوار گرفته تا کیف و کفش از طرح گل و بته و شکوفه استفاده می کنند.   شاید معروفترین برندی که از طرح های شلوغ گلدار استفاده می کند برند دولچه و گابانا باشد، ولی طراحان دیگر نیز در کلکسیون های جدید رنگ های شاد و طرح های زیبایی پیاده کرده اند و شال و روسری یکی از بوم های موردعلاقه طراحان برای پیاده کردن طرح های زیباست. در اینجا جدیدترین شال و روسری های برندهای برتر دنیا برای کلکسیون های بهار 2017 شان را مشاهده می کنید.   روسری های کلکسیون بهار 2017 کریستین دیور                                                                       روسری های کلکسیون بهار 2017 گوچی                                                                                                             شال و روسری های کلکسیون بهار 2017 فندی                                                              شال و روسری های کلکسیون بهار 2017 الکساندر مک‌کوئین                                       ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 09:08:31 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/gallery/99293/3/ 9 توصیه برای داشتن قامت بهتر http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99354/ قوز نکنید: به گزارش ستاره ها  به نقل از روزنامه سپید، قوز کردن به فشار روی ستون فقرات شما می‌افزاید. قوز کردن فشار یا کششی را روی استخوان‌ها، عضله‌ها و مفاصلی به وجود می‌آورد که برای سر جا نگه‌داشتن ستون فقرات موردنیاز هستند؛ اما وضعیت نامناسب بدن تنها برای پشت شما بد نیست. قوز کردن همیشگی به اندام‌های درون بدن شما نیز فشار می‌آورد و فعالیت را برای ریه‌ها و روده‌های شما سخت‌تر می‌کند. با گذشت زمان، قوز کردن باعث می‌شود که هضم غذا برای شما سخت‌تر شود و به هنگام تنفس هوای کافی را وارد بدن خود نکنید.   صاف و راست بایستید: یک شیوه بسیار عالی برای جلوگیری از مشکلات مربوط به وضعیت قرارگیری بدن این است که صاف و راست بایستید. وقتی‌که صاف و راست می‌ایستید احساس و ظاهر بهتری خواهید داشت و لاغرتر به نظرخواهید رسید. برای اینکه صاف و راست بایستید فرض کنید که پشتتان را به یک دیوار چسبانده‌اید تا قد شما را اندازه بگیرند. در این حالت باید سر خود را صاف نگه‌دارید و چانه خود را تو دهید و گوش‌های شما باید در میانه شانه‌های شما قرار بگیرند. شانه‌های خود را عقب دهید، زانوهای خود را صاف نگه‌دارید و شکم خود را تو دهید. آن‌قدر خودتان را راست کنید که گویی سرتان به سوی آسمان کشیده  می‌شود. پشت میز فرو نروید: وقتی‌که پشت میز می‌نشینید قوز کردن برای شما راحت می‌شود و حتی ممکن است که به عقب خم شوید و اندکی بدن خود را بچرخانید. وقتی‌که پشت میز می‌نشینید چنین حالتی را باید قدغن کنید. به جای چنین حالت بدنی پشت خود را به صندلی تکیه دهید و یک حوله لوله شده کوچک یا یک کوسن مخصوص کمر پشت قسمت میانی کمر قرار دهید تا انحنای طبیعی ستون فقرات شما حفظ شود. زانوهای خود را با یک زاویه قائم خم کنید و در همان ارتفاع یا اندکی بالاتر از سطح مفصل‌های لگن خود نگه‌دارید و پاهای خود را صاف روی کف قرار دهید. مراقب درد مزمن ستون فقرات ناشی از تایپ کردن روی تلفن همراه (texneck) باشید: آیا در تمام طول روز گوشی هوشمند شما در دستانتان است؟ یک دقیقه از وقت خود را به کش دادن گردن خود اختصاص دهید. وقتی‌که سر خود را به سمت پایین کج می‌کنید تا پیام‌های دریافتی را بخوانید به ستون فقرات شما فشار وارد می‌شود. در طول یک روز یا یک سال این فشار وارده بر ستون فقرات شما افزایش می‌یابد. برای جلوگیری از چنین مشکلی توصیه می‌شود که به‌جای پایین آوردن سرخود تلفن همراه خود را بالا بیاورید و چشم‌های خود را حرکت دهید. به هنگام رانندگی لم ندهید: در طول یک رانندگی طولانی مدت لم دادن یک حالت راحتی بخش برای راننده است، اما چنین کاری می‌تواند به حالت مناسب بدن لطمه بزند. به جای لم دادن توصیه می‌شود که صندلی خود را به فرمان نزدیک کنید. سعی کنید که پاهای خود را به هم قفل نکنید و زانوهای خود را اندکی خم کنید. زانوهای شما باید هم‌سطح با باسن شما یا اندکی بالاتر از آن‌ها باشند. فراموش نکنید که پشت خود یک بالشتک یا یک حوله لوله‌شده به عنوان تکیه‌گاه قرار دهید. برای مهمانی‌ها یا گردش طولانی‌مدت از کفش‌های پاشنه‌بلند استفاده نکنید: استفاده مکرر و طولانی‌مدت از چنین کفش‌هایی برای وضعیت قرارگیری بدن شما مناسب نیست. پوشیدن کفش‌های پاشنه‌بلند و کفش‌های ژیمناستیک باعث می‌شود که بنیان ستون فقرات شما به سمت جلو سوق داده شود و درنتیجه قوس ستون فقرات بیشتر می‌شود. افزایش قوس ستون فقرات باعث می‌شود که استخوان‌های ستون فقرات دست‌خوش تغییر شوند و فشاری روی عصب‌ها وارد شود که کمردرد را به بار می‌آورد. علاوه بر این، کفش‌های پاشنه‌بلند وزن بیشتری را روی زانوهای شما وارد می‌کنند. توصیه می‌شود که برای استفاده روزانه خود کفشی را انتخاب کنید که پاشنه‌اش کوتاه و حجیم است. به شیوه مناسب بخوابید: حتی زمانی که چرت می‌زنید هم باید مراقب شیوه خوابیدن خود باشید. توصیه می‌شود که از تشک‌های نرم و گود افتاده خودداری کنید. تشک سفتی را انتخاب کنید که به حفظ شکل طبیعی ستون فقرات شما کمک می‌کند. اگر به پهلو می‌خوابید زانوهای خود را اندکی خم کنید و آن‌ها را بغل نکنید. بالشی را زیر سر خود قرار دهید تا سرتان هم‌سطح با ستون فقرات شما باشد. افرادی که به پشت می‌خوابند نباید از بالش‌های خیلی کلفت استفاده کنند، بلکه باید بالش‌های کوچکی را انتخاب و زیر گردن خود قرار دهند. با ورزش عضلات شکمی را قوی کنید: چربی بیش‌ازاندازه در اطراف شکم شما فشار روی ستون فقرات را افزایش می‌دهد. برای فراهم آوردن یک تکیه‌گاه قوی برای ستون فقرات خود به عضله‌های قوی نیاز دارید. یک برنامه تمرین بدنی باعث می‌شود که بدن و ستون فقرات شما شکلی عالی داشته باشند. ورزش‌های بدون فشار (non-impacexercises) مانند تای چی در حفظ وضعیت مناسب قرارگیری بدن موثر هستند. مشکلات خود را بررسی کنید: به‌احتمال‌زیاد خودتان می‌دانید که قوز می‌کنید یا نمی‌کنید. اگر از چنین چیزی مطمئن نیستید، می‌توانید از یک روش سریع استفاده کنید. پشت یک دیوار بایستید. پاهای خود را به‌اندازه ۱۵ سانتی‌متر از هم باز کنید. باسن شما باید دیوار را لمس کند. کمر و گردن شما باید ۵ سانتی‌متر از دیوار فاصله داشته باشد. اگر کمر و گردن شما چنین فاصله‌ای را با دیوار نداشت با پزشک خود صحبت کنید تا برای بهبود وضعیت قرارگیری بدن شما راه‌هایی را توصیه کند.   ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 19:50:25 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99354/ سیر تازه یا موسیر، کدام خاصیت بیشتری دارد؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99322/ به گزارش ستاره ها به نقل از سلامت آنلاین، خاصیت سیر زیاد است اما اثرات مفید سیر کوهی، قوی تر از سیر باغی است. سیر کوهی همان موسیر است که در مقایسه با سیر تازه پلویی یا باغی، بوی کمتر و فواید بیشتری دارد.   سیر مناطق کویری با آب و هوای گرم و خشک یا نیمه خشک همچون همدان یا تهران، بوی بیشتر و تند و تیزتری دارد اما سیر نواحی شمال کشور که رطوبت هوا در آنجا بیشتر است تندی کمتری دارد. لازم است بدانید هر چه سیر بودارتر باشد پرخاصیت‌تر است؛ اما برای اینکه از منافع و خواص سیر بهره مند شوید و بوی آن کمتر شما و دیگران را آزار دهد، از موسیر استفاده کنید. موسیر کلیه خواص سیر را در میزان بیشتر داراست. سیر به دلیل دارا بودن ترکیبات گوگردی، ضدعفونی کننده (میکروب زدا) و افزایش دهنده ایمنی بدن بوده و به دلیل داشتن پتاسیم بالا، تنظیم کننده فشار خون است. ویتامین های گروه B آن آرامبخش اعصاب است و نتایج پژوهشی هم نشان می‌دهد که سیر می تواند پیشگیری کننده از غلظت خون باشد و به عقیده محققان، این سبزی از بافت‌های کبد در برابر ترکیبات سمی و سرطان زا محافظت می کند. سیر خنثی کننده نیترات موجود در برخی موادغذایی بخصوص سوسیس و کالباس است. مطالعات نشان داده مصرف مکمل ها یا همان قرص سیر به جای استفاده از خود سیر موثرتر است؛ به این دلیل که مقدار قابل توجهی از آلیسین (ماده موثره سیر) هنگام جویدن یا پختن، از سیر خارج می شود. در بررسی های آزمایشگاهی انجام شده اثرات درمانی سیر خشک شده در مقایسه با روغن سیر کارامدتر گزارش شده است. برای کاهش بوی بد دهان ناشی از خوردن سیر، راه هایی از جمله جویدن سبزی‌های معطر مانند نعنا، ریحان، میخک، چای خشک و قهوه وجود دارد، اما باید بدانید گاز بدبوی ناشی از ترکیبات گوگردی سیر، پس از هضم، با ورود به خون و سیستم تنفسی، علاوه بر ایجاد بوی بد دهان باعث ایجاد بوی نامطبوع تنفس و حتی پوست بدن می شود. برخی افراد معتقدند با قورت دادن حبه سیر می توان از شر بوی بد آن رهایی یافت اما باید گفت هضم سیر درسته کمی مشکل‌ است و اگرچه در نهایت هضم می‌شود، و در این صورت شاید بوی بد آن از محفظه دهان استشمام نشود، اما از طریق ریه ها آزاد شده و تنفس و عرق بدن را بدبو خواهد کرد. ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 19:05:14 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99322/ بهترین روش ها برای پیشگیری از افتادگی پوست http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99353/ به گزارش ستاره ها به نقل از سایت دکتر کرمانی، می خواهید بیشتر بدانید؟ دکتر جاستین هکستال متخصص پوست در این مقاله به شایع ترین سوالات درباره پیشگیری و درمان شل شدگی و افتادگی پوست پاسخ خواهد داد. با گذشت زمان به ناچار حجم صورتمان را از دست می دهیم. دلیلش از دست دادن غشاء میانی پوست، چربی، عضله و تغییرات استخوانی است. فاکتورهای خارجی مانند در معرض نور خورشید قرار گرفتن، آلاینده ها، استرس و غیره می توانند این فرآیند را سرعت ببخشند. اجرای یک برنامه غذایی سالم سرشار از آنتی اکسیدان، ترک کردن سیگار، ترک کردن الکل، کاهش استرس و استفاده از یک ضد آفتاب تاثیر گذار می توانند تا حدود زیادی تاثیر این عوامل خارجی را کاهش دهند. تحقیقات بسیاری نشان داده اند که این عوامل خارجی بیشتر از ژنتیک روی پیری پوست تاثیر می گذارند. بهترین مراقبت از پوست برای شل شدگی پوست چیست؟ و آیا چیزی هست که باید از آن اجتناب کنیم؟ همیشه به دنبال کرم های پوستی باشید که دارای مواد فعال باشند که بتوانند پوست را از آسیب های بیرونی در امان نگه دارد. همیشه از ضد آفتاب استفاده کنید حتی در زمستان. به خاطر داشته باشید با اینکه اشعه های UBV در زمستان کمتر است اما سطح UVA همچنان بالا است. UVA طول موج بلندتری است که می تواند از شیشه نیز عبور کند. UVA در بلند مدت باعث شکست در کلاژن و الاستین می شود. بنابراین این بسیار ضروری است که مطمئن شوید ضد آفتابتان نه تنها در برابر UBV بلکه در برابر UVA نیز از پوستتان محافظت کند. حتی گفته می شود نورهایی که از صفحه های نمایش نیز تابیده می شود برای پوست ضرر دارند و باید خود را در برابرشان ایمن نگه داشت. برخی از ضد آفتاب ها حاوی آنتی اکسیدان نیز هستند که می توانند پوست را در برابر رادیکال های آزاد محافظت کنند. آخرین لوازم آرایشی بهداشتی برای لیفت کردن پوست چیست؟ من به حفظ سلامت پوست با یک رژیم مراقبت از پوست خوب معتقدم، یک برنامه غذایی سالم و انجام مداخلات غیر جراحی مانند میکرونیدلینگ می تواند بسیار کمک کننده باشد. میکرونیدلینگ با کلاژن هایی که از نظر مکانیکی دچار مشکل شده اند کار می کند و در نتیجه ساخت کلاژن های جدید را تحریک می کند. سبک زندگی برای پیشگیری از افتادگی پوست و محکم نگه داشتنش چقدر مهم است؟ اول از همه سیگار کشیدن را متوقف کنید، سیگار کشیدن درست مانند درمعرض نور آفتاب قرار گرفتن باعث آسیب رادیکال های آزاد می شود. این آسیب باعث افزایش آنزیم هایی نظیر MMP-1 می شود که باعث شکسته شدن کلاژن و الاستین می شود. شواهد رو به افزایشی وجود دارد که آلاینده ها – مخصوصا هنگام قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش – باعث پیری پوست می شوند. آنتی اکسیدان های خوراکی و موضعی می توانند به محافظت در برابر رادیکال های آزاد کمک کنند. یک برنامه غذایی سرشار از میوه و سبزیجات می تواند آنتی اکسیدان طبیعی بدنمان را تامین کند. برای مثال فلفل های زرد و نارنجی حاوی کاروتینوئید ها هستند که آنتی اکسیدان هایی قوی اند. گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که پوست را در برابر نور آفتاب محافظت می کند. یک برنامه غذایی سالم، مقداری ورزش و ضد آفتاب به محافظت از پوست کمک می کنند و در نهایت پیری آن را به حداقل می رسانند.   ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 15:02:17 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99353/ متولدین این ماهها با هم تفاهم ندارند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99384/ به گزارش ستاره ها به نقل از برترین ها؛ اگر چه برخی از متولدین ماههای سال خصوصیات اخلاقی مشابهی دارند و در کنار یکدیگر شاد و خوشبخت هستند، برخی دیگر به سختی می توانند در کنار یکدیگر زندگی آرامی داشته باشند. اگر شما هم دوست دارید بدانید که طالع بینی، متولدین کدام ماه را به عنوان شریک زندگی به شما پیشنهاد نمی دهد، با ما همراه باشید.     فروردین و اردیبهشت     آنچه در رابطه متولدین فرودین و اردیبهشت به چشم می آید لجبازی است، به همین دلیل است که آنها زوج های موفقی نخواهند بود. آنها شخصیتی کاملا متفاوت از یکدیگر دارند. فروردینی افراد شجاح و جسوری هستند که ماجراجویی را ترجیح می دهند در حالی که اردیبهشتی ها به دنبال ثبات اند. آنها دوست دارند آرام یک جا بنشینند و اطراف را تماشا کنند که اصلا با روحیه فعال و خستگی ناپذیر فروردینی ها جور در نمی آید. شاید این دو بتوانند همکاران خوبی برای هم باشند اما رابطه آنها به عنوان یک زوج مدت زیادی دوام نخواهد آورد.         اردیبهشت و آذر     اردیبهشتی ها علاوه بر آن که نمی توانند با فروردینی ها جور در آیند، با متولدین آذر هم به مشکل بر می خورند. آذری ها دوست دارند که مدام به بیرون از خانه و میهمانی بروند و از لحظه لحظه زندگی شان لذت ببرند در حالی که اردیبهشتی ها خانه و فضای آرام آن را ترجیح می دهند.     اردیبهشتی ها عاشق ثبات اند، آنها دوست دارند که از جایگاه شان در رابطه ای که در آن به سر می برند، آگاه باشند، در حالی که آذری ها عاشق بازی کردن اند. اگر چه آنها در کوتاه مدت و در زمان های خوشگذرانی با هم شاد خواهند بود اما آتش عشق شان مدت زیادی دوام نخواهد داشت. بهترین انتخاب برای اردیبهشتی ها متولدین ماههای تیر، اسفند و دی، که آنها نیز به دنبال امنیت و آرامش اند، هستند.     خرداد و اسفند     خردادی های عاشق گشت و گذار، خوشگذرانی و ماجراجویی اند، به همین دلیل به فردی پر انرژی چون خودشان احتیاج دارند تا پابه پایشان برود. بدترین انتخاب برای آنها متولدین ماه اسفند است، زیرا آنها افراد کمال گرایی هستند و تمام زندگی شان روی برنامه است. به همین دلیل دوست ندارند که ناگهان تغییری در برنامه هایشان ایجاد شود، کاری که خردادی ها در آن تبحر خاصی دارند. بنابراین بهتر است که متولدین خرداد از برقراری ارتباط عاطفی با اسفندی دوری کنند زیرا ممکن است بی آنکه بدانند، فرد مقابل شان از آنها ناراحت و ترک شان کند. بهترین انتخاب برای خردادی ها متولدین ماه مهر، بهمن و فروردین است.     تیر و بهمن     متولدین ماه تیر مانند آب آرام و صبورند، به همین دلیل است که با بهمنی ها جور در نمی آیند. آنها به دنبال توجه و عشق می گردند در حالی که بهمنی ها افرادی مستقل و بی پروایند.     این زوج در کنار هم مدام جرو بحث خواهند داشت، زیرا تیری ها افرادی سنتی با طرز فکر ثابت و قراردادی، به خصوص در مورد مسائل عاطفی، هستند در حالی که بهمنی ها روحی آزاد دارند و ترجیح می دهند در مورد مسائل عاطفی که دست و پای آنها را می بندد، صحبت نکنند. در این شرایط متولدین ماه تیر می خواهند که مدام شریک زندگی شان را، چه در ملا عام و چه در خلوت خانه، تصحیح کنند و درست و غلط را یادش دهند. بنابراین بهتر است که متولدین ماه تیر به دنبال افرادی که در ماههای اردیبهشت، آبان و شهریور یه دنیا آمده اند، باشند. تنها در این صورت عشق و امنیت را احساس خواهند کرد.         مرداد و دی     مردادی ها کمال گرا هستند به همین دلیل نمی توانند با متولدین ماه دی زندگی موفقی داشته باشند. آنها به دنبال یک زندگی لاکچری می گردند، در حالی که متولد ماه دی محتاط کارند. اگر مردادی ها زمان زیادی را با متولدین دی بگذرانند حوصله شان سر خواهد رفت زیرا که آنها به شدت خلاقند و دوست دارند که مدام چیزهای جدید را تجربه کنند و این در حالی است که متولدین دی ثبات را می پرستند     بهترین انتخاب برای مردادی ها متولدین آذر، فروردین، خرداد که عاشق رهایی، ماجراجویی و رویدادهای اجتماعی هستند، می باشد.     شهریور و مهر     متاسفانه، شهریوری ها انتخاب خوبی برای متولدین ماه مهر نیستند. آنها افرادی منطقی و آرامند که تحمل بی برنامه گی را ندارند، در حالی که متولدین ماه مهر به دنبال هیجان و گشت وگذار می گردند. به عنوان مثال در یک روز برفی، شهریوری ها در خانه می مانند، حال که مهری ها هر چه سریع تر به بیرون از خانه زده و دوست دارند نهایت استفاده را از این روزها بکنند. بنابراین بهتر است که متولدین شهریور به دنبال افرادی باشند که به خواسته های آنها احترام می گذارند. متولدین اردیبهشت، دی و تیر از بهترین انتخاب های آنها خواهند بود.         مهر و تیر     متولدین ماه مهر نه با شهریوری ها و نه با تیری ها سازگاری ندارد. مهری ها افرادی پر جنب و جوش و اجتماعی هستند که به دنبال یک پایه برای خوشگذرانی هایشان می گردند، درحالی که تیری ها زاویه دیدی کاملا متفاوت دارند. آنها به دنبال آرامش و امنیت اند،  به همین خاطر زوج خوبی برای یکدیگر نخواهند بود و قطار زندگی شان به سرعت از ریل خارج می شود. متولدین ماه تیر فکر می کنند که متولدین ماهری ها قدردانشان نیستند و به رابطه عاطفی شان نیز توجه زیادی نشان نمی دهند. پس بهتر است که متولدین مهر برای پیدا کردن نیمه گمشده شان به دنبال بهمن، خرداد و آذری ها که با روحیه اجتماعی شان سازگارند، باشند.     آبان و فروردین      آبانی ها یکی از جذاب ترین و در عین حال مرموزترین افراد هستند، به همین دلیل انتخاب خوبی برای فروردینی ها نخواهند بود. آنها دوست دارند که بر همه چیز، به خصوص رابطه عاطفی شان، کنترل داشته باشند و این در حالی است که فروردینی ها افراد مستقلی هستند که از مبحوس بودن بیزارند. همین موضوع حسادت طرف مقابل را بر می انگیزند و باعث درگیری و در نتیجه جدایی می شود.  اگر چه غرور و یک دندگی گاهی خوب است اما اگر دو طرف رابطه این خصوصیات را داشته باشند، در حل اختلاف نظرهایشان به مشکل بر می خورند. بهترین شریک زندگی برای آبانی ها، متولدین تیر، دی و اسفند هستند.         آذر و شهریور     زندگی آذری ها بدون ماجراجویی و هیجان پیش نمی رود، به همین دلیل شریک زندگی شان نیز باید فردی پر انرژی باشد تا بتواند پا به پای آنها پیش رود. از طرفی شهریوری ها افرادی محتاط اند که امنیت و نظم دو پایه زندگی شان است. به همین دلیل این دو انتخاب خوبی برای هم نخواهند بود.     زندگی با شهریوری ها، زندگی در طبیعت است و چون این با خصوصیات آذری ها به هیچ عنوان جور در نمی آید، آذری ها را آزار خواهد داد به طوری که در جاهای دیگری به دنبال شریکی ایده آل برای خود می گردند. رابطه متولدین این ماه با یکدیگر پر از اشک و آه خواهد بود. بنابراین بهتر است که آذری ها با فروردین، بهمن و مردادی ها رابطه عاطفی خود را اغاز کنند. ]]> سبک زندگی Thu, 16 Mar 2017 07:10:08 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99384/ افزایش وزن و چاقی در عید/ مراقب سلامت خوراکی ها باشید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99259/ به گزارش ستاره ها به نقل از مهر؛ دکتر زهرا عبدالهی ، با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز و مصرف تنقلات  این ایام در دید و بازدیدها، افزود: باید  افراد این موضو ع را مد نظر قرار دهند که فلسفه عید بهانه‌ای برای دیدار دوستان و اقوام است نه خوردن بیش از نیاز که باعث افزایش وزن می شود. وی ادامه داد: در این ایام که مصرف شیرینی و آجیل مرسوم است باید مواظب اضافه وزن و چاقی بود. به همین دلیل بهتر است در وعده های غذایی مصرف مواد نشاسته ای مثل نان، برنج ، ماکارونی، غذاهای چرب و سرخ شده و پر روغن کمتر و سالاد و سبزی بیشتر مصرف شود. عبدالهی افزود: با توجه به اینکه دورهمی های این ایام با مصرف شیرینی، آجیل و انواع میوه همراه است، باید  هنگام خرید این  تنقلات به نکاتی توجه کرد. هنگام خرید آجیل باید دقت کرد که مغز دانه ها نباید آفت زدگی داشته باشد. با توجه به درصد بالای روغن در این مواد ، نباید طعم تند پیدا کرده باشد در غیر این صورت  این امر  نشانه فساد روغن است. آجیل ها نباید دارای رنگ غیرطبیعی باشد، چرا که برخی از افراد سودجو به هنگام بودادن برخی از مغزها از رنگ های غیرمجاز صنعتی و یا شیمیایی استفاده می کنند که مصرف این رنگ ها سرطان زا است. همچنین  نباید این اقلام در خارج از فروشگاه در معرض گردوغبار قرار بگیرند. در واقع این اقلام باید در شرایط خشک و خنک قرار داشته باشند. بعضا دیده می‌شود مغزها در ویترین مغازه ها در معرض تابش نورمستقیم خورشید می‌باشند که این امر می‌تواند باعث فساد مغزها گردد. وی در مورد خرید  شیرینی، گفت: سعی کنید از شیرینی های کوچک، کم شیرین و بدون رنگ های مصنوعی و شیمیایی خریداری نمایند. بعضی از فروشندگان ادعا می‌کنند که این رنگها خوراکی است اگرچه ممکن است این رنگ ها خوراکی باشند ولی مصرف آنها در قنادی ها غیرمجاز است رنگ های خوراکی فقط در کارخانجات تولید مواد غذایی و با نظارت مسئولین فنی ومطابق با پروانه ساخت هر محصول غذائی باید استفاده شوند تا برای انسان مضر نباشد. از مراکزی شیرینی تهیه نمائید که مطمئن باشید مواد اولیه سالم و بهداشتی استفاده می‌کنند . خرید انواع شکلات، تافی، آبنبات، سوهان و سایر شیرینی های پرچرب و شیرین را محدود کنید. عبدالهی در ادامه در مورد خرید میوه نیز افزود: اندازه میوه نقشی در میزان مواد مغذی آن ندارد بلکه حمل و نقل، نگهداری و شیوه مصرف میوه می‌تواند باعث کاهش انواع ویتامین‌ها خصوصا ویتامین C شود. برای مثال از پوست کندن و خردکردن میوه برای مدت زمان طولانی خودداری کنید چرا که این امر علاوه بر کاهش برخی ویتامین خصوصا ویتامین C باعث جذب آلودگی های محیطی خواهد شد. همچنین میوه های خشک هم اگر در شرایط بهداشتی تهیه شده باشد منابع خوب ویتامین، انرژی و فیبر هستند ولی توجه داشته باشید که میوه های خشک ویتامین کم تر و انرژی بیشتری نسبت به میوه های تازه دارند. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مغز دانه ها حاوی موادمغذی همچون روی، ویتامین E، ویتامین های گروه B، آهن، منیزیم است و به اندازه کافی برای سلامت ما مفید است، تاکید کرد: وجود نمک زیاد در آجیل می‌تواند باعث افزایش فشارخون شما شود پس بهتر است از آجیل کمک نمک یا مغز دانه های بی نمک  استفاده کنید .سعی کنید از شیرینی های کوچک و کم شیرین استفاده کنید. مجبور نیستید طی هر دیدار از تمام مواد غذائی موجود در منزل میزبان استفاده کنید. درصورت امکان فاصله های بین چند دیدار را پیاده روی  کنید .از تعارف کردن زیاد و اصرار برای خوردن به میهمان خودداری و هرگز همپای هر میهمان شما هم شیرینی و آجیل مصرف نکنید .به تغذیه سالمندان و کودکان توجه بیشتری کنید تا از پرخوری آنها جلوگیری شود. عبدالهی اظهار داشت: درصورت نبود زمان کافی برای پخت و پز غذا در ایام عید به جهت دید و بازدیدهای زیاد و مصرف آجیل و شیرینی و میوه در طی روز سعی کنید وعده ناهار و شام بسیار سبک مانند استفاده از نان و پنیر وسبزی، نان و پنیر و خیارو گوجه فرنگی، فرنی، سوپ های ساده و... استفاده کنید و از مصرف غذاهای آماده و پرچرب و فست فودها خودداری نمائید. بلافاصله پس از صرف شام نخوابید و یا قبل از خواب آجیل زیاد مصرف نکنید. وی توصیه کرد: در این ایام میزان مصرف آب بسیار کاهش پیدا می کند . در  این ایام به دلیل اینکه افراد بیشتر زمان خود صرف دید و بازدید اقوام و دوستان  می‌کنند، به طور معمول کمتر آب مصرف می‌نمایند. کمبود مصرف آب می‌تواند اختلالات مهمی در سلامت ما ایجاد کند از جمله آن که موجب بروز یبوست و ناراحتی‌های گوارشی ناشی از آن شود.بنابراین به میزان مصرف اب  در این توجه کنید. عبدالهی در پایان خاطر نشان کرد: افراد دیابتی باید از مصرف شیرینی جات خودداری کنند و  افراد دچار چربی خون بالا باید از مصرف زیاد شیرینی جات و آجیل پرهیز کنند. ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 05:07:17 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99259/ نقش ویتامین B در مقابله با آلودگی هوا http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99316/ به گزارش ستاره ها به نقل از ایسنا، متخصصان آمریکایی دریافتند مصرف دوز بالایی از این مکمل‌ها ممکن است آسیب‌های ناشی از ذرات معلق موجود در هوا را کاملا تعدیل کند.   متخصصان با بیان اینکه این جنبه از تاثیرات ناشی از مصرف ویتامین‌های گروه B صحت دارد در عین حال بر محدودیت‌های پروژه تحقیقاتی‌شان تاکید کردند. به گفته آنها همچنین لازم است مطالعات بیشتری به خصوص در شهرهای بسیار آلوده همچون پکن یا مکزیکوسیتی انجام شود. در حالیکه تاثیرات آلودگی هوا بر سلامتی یکی از نگرانی‌های فزاینده مردم سراسر جهان است ساز و کار دقیق چگونگی تاثیرگذاری منفی آلودگی هوا بر افراد و بیمار کردن آنان کاملا مشخص نیست. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیش از ۹۰ درصد جمعیت جهان در مناطقی زندگی می‌کنند که آلودگی هوا از دستورالعمل‌های این سازمان فراتر رفته است. یکی از آلاینده‌هایی که بیشترین خطر را دارند ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون هستند که از خودروهای دیزلی و سوزاندن چوب وارد هوا می‌شوند. در این بررسی که روی نمونه‌های انسانی انجام شد یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی این موضوع را مطالعه کردند که آیا خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون می‌تواند با مصرف مکمل‌های ویتامین B از بین برود؟ به گزارش شبکه خبری بی بی سی، محققان دریافتند مصرف چهار هفته مکمل ویتامین B تاثیرات ناشی از ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون را بین ۲۸ تا ۷۶ درصد روی ژن‌ها کاهش می‌دهد.   ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 12:04:00 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99316/ کدام روش پخت ماهی هضم بهتری دارد؟ http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99319/ به گزارش ستاره ها به نقل از جام جم آنلاین، دکتر سیدرضا رضایی دریاکناری، پزشک و متخصص طب سنتی درخصوص این که برای تهیه سبزی پلو بهتر است بیشتر از چه سبزی‌هایی استفاده کنیم، ‌به جام‌جم می‌گوید: هر قومی در هر استانی برای تهیه سبزی پلو از سبزی‌های محلی آن منطقه که بیشتر با مزاج اهالی آن ناحیه سازگارتر است، استفاده می‌کند و بر این اساس نمی‌توان گفت، سبزی پلوی آذری‌ها، جنوبی‌ها یا شمالی‌ها باید از نظر نوع سبزی یا طعم و مزه و رنگ و بو با یکدیگر برابری کند. ماهی با پلوی سفید یا سبزی پلو بسیاری از اقوام ایرانی عادت دارند، ماهی را با پلوی سفید بخورند. دکتر رضایی در پاسخ این سوال که بهتر است ماهی با سبزی پلو خورده شود یا پلوی سفید،‌ می‌گوید چون ماهی و برنج سفید طبع سردی دارند،‌ بهتر است همراه با انواعی از سبزی‌های پلویی که مزاج گرم‌تر و مواد مغذی بیشتری دارد، بخصوص سیر پلویی که طبع بسیار گرمی دارد مصرف شود تا از میزان سردی این غذا کاسته شود. بهتر است ماهی با مصلح آن که روغن ارده است و طبع گرمی دارد، سرخ شود و سردمزاجان برای در امان ماندن از علائم سردی ماهی بهتر است پس از مصرف این آبزی از مصلحات آن همچون خرما، گردو، عسل، روغن بادام شیرین یا کنجد استفاده کنند یا هنگام مصرف ماهی آن را با ادویه با طبع گرم نظیر زنجبیل و آویشن بخورند. کدام ماهی گوشت باکیفیت‌تری دارد؟ ماهی‌ای که از نظر جثه و اندازه متوسط باشد و در رودخانه پرورش یافته باشد به دلیل فعالیت بیشتری که داشته، فضولات و مواد زاید کمتری دارد و گوشت آن باکیفیت‌تر و لطیف‌تر است. دکتر سیدمهدی میرغضنفری، پزشک و متخصص فیزیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش ضمن اشاره به این موضوع در گفت‌وگو با جام‌جم می‌افزاید: حرکت سریع و فلس زیاد از نشانه‌های ماهی خوب است و خاطرنشان می‌کند، ماهی‌های نزدیک به سواحل دریا نیز از کیفیت خوبی برخور دارند و حتی گاهی گفته می‌شود، بهتر و لذیذتر از ماهی رودخانه‌اند. البته در صورتی که آب دریا تمیز و عاری از هر گونه آلودگی شیمیایی و میکروبی باشد. به گفته وی، ماهی‌های با رنگ سفید نسبت به ماهی‌های با رنگ زرد و سیاه مرغوب‌ترند و انواعی که بوی زهم می‌دهند، گوشت خیلی مرغوبی ندارند و می‌توانند در بدن تولید اخلاط و مواد نامرغوبی کنند و هضم سختی داشته باشند. این پژوهشگر طب سنتی تصریح می‌کند: بهترین بخش بدن ماهی قسمت‌های نزدیک به دم یا باله ماهی است، زیرا این قسمت‌ها حرکت بیشتری دارند و رطوبت و بلغم کمتری تولید می‌کنند و لطیف‌تر هستند.دکتر میرغضنفری درخصوص ماهی‌های نمک سود و دودی می‌گوید، چون مزاج این نوع ماهی‌های فرآوری شده رو به گرمی و خشکی می‌رود، از بدترین نوع غذاها هستند زیرا هضم بسیار سختی دارند و با ایجاد اخلاط غیرطبیعی در بدن می‌توانند پوست را تیره و خون را غلیظ کنند و سبب رشد موهای زاید و ایجاد توده‌هایی در بدن شوند و در طولانی مدت بدخیمی ایجاد کنند. کدام روش پخت ماهی هضم بهتری دارد؟ به دلیل سرد و غلیظ بودن گوشت ماهی، معده باید سالم و قوی باشد تا بتواند ماهی را بخوبی هضم کند. لازم است بدانید، معده ضعیف و سرد برای هضم این آبزی دچار مشکل می‌شود. دکتر میرغضنفری با اشاره به این که کباب کردن ماهی روی آتش بهترین روش پخت آن است و باعث می‌شود رطوبت و اخلاط زائدگوشت ماهی به صورت مواد سفید از آن خارج شود که قابل رویت است، می‌گوید طبع ماهی کبابی به اعتدال نزدیک‌تر و هضم آن بسیار راحت‌تر است. این عضو هیات علمی دانشگاه، ضمن اشاره به این که اگر ماهی در روغن سرخ شود، رطوبت آن خارج نمی‌شود و گوشتش سفت و هضم آن بسیار سخت خواهد شد، می‌گوید: ماهی‌هایی که به صورت بخارپز پخته می‌شوند، از سرخ کرده بهترند ولی باز به دلیل این‌که رطوبت آنها به طور موثر و کافی خارج نمی‌شود، هضم سختی دارند. این متخصص در باره ماهی‌هایی که به صورت شکم‌پر آماده و استفاده می‌شوند، اظهار می‌کند: برای رفع سردی ماهی بهتر است درون شکم ماهی را با سبزی محلی با طبع گرم، مغز گردو، رب انار، آب نارنج و مقداری نمک و ادویه پر کنید. وی با اشاره به این که مصرف ماهی برای اکثر افراد تشنه‌کننده است، می‌گوید: بهتر است برای رفع این مشکل، ماهی را همراه با مقدار کمی سرکه، آبغوره، آبلیمو یا رب انار مصرف کنید و از نمک آن بکاهید. علت طعم و بوی بد برخی ماهی‌ها چیست ؟ دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش درخصوص این که چرا گوشت برخی ماهی‌ها بخصوص انواع پرورشی با وجود پخت مناسب، طعم و بوی نامطلوبی دارد، به جام‌جم می‌گوید: اغلب ماهی‌های چرب بوی زهم می‌دهند و اگر این بو ناشی از بوی گیاهان و خزه‌های دریایی باشد، یک بوی غیرطبیعی محسوب نمی‌شود، اما اگر ماهی پرورشی باشد احتمال دارد به دلیل رعایت نشدن بهداشت در استخرهای پرورش ماهی، محیط زندگی این آبزی آلوده و متعفن شده باشد و به دلیل آن که بافت ماهی چرب و تغذیه آن از آب صورت می‌گیرد، بتدریج گوشت آن بدبو شود. این متخصص در پاسخ این پرسش که آیا می‌توان به کیفیت و سلامت ماهی‌های منجمد اعتماد کرد، می‌گوید: اگر انجماد و نگهداری به صورت اصولی انجام شود، تغییر چندانی در کیفیت و ارزش غذایی ماهی ایجاد نمی‌شود، اما اگر این مراحل درست انجام نشود، کیفیت و ارزش غذایی ماهی دستخوش تغییر می‌شود.   ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 16:08:00 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99319/ 8 ماده غذایی که بلافاصله نفس شما را خوشبو می کنند! http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99276/ اول نگاه به عواملی که باعث ایجاد بوی بد دهان می شوند به گزارش ستاره ها به نقل از سایت سیمرغ، خوردن برخی مواد غذایی هیچ نتیجه مثبتی برای دهان و دندان شما ندارد. دکتر جان سی کومی سی John C. Comisi در مرکز Care with a Difference پیشنهاد می کند که غذاهایی که منجر به ایجاد بوی بد دهان شوند را محدود کنید. " سیر، پیاز، قهوه، الکل، گوشت، آب میوه، نوشابه گازدار تنها تعداد کمی از غذاها و نوشیدنی هایی هستند که با بوی بد دهان ارتباط دارند. بوی دهان اغلب توسط ترکیبات فرار گوگرد ایجاد می شوند که در بسیاری از این آیتم ها وجود داشته یا می تواند بعد از مصرف تولید شود.   دنبال نکردن یک روال مناسب برای بهداشت دهان و دندان که شامل بازدید منظم است هم می تواند در این امر مشکل ساز شود. " به گفته آنا گورلی Ana Gourlay گیاه شناس در مرکز Sunflower Natural Foods که مطالعات پیشرفته ای در زمینه گیاهان دارد می گوید راه های بسیاری برای این که به صورت طبیعی دهانتان را خوشبو کنید وجود دارد که در این مقاله نگاهی دقیق تر به این غذاها و نوشیدنی هایی که به طور طبیعی نفستان را تازه کرده و دهانتان را سالم و خوشبو نگه می دارد، می اندازیم. نوشیدن آب بیشتر از قبل در مورد فواید نوشیدن آب اطلاع دارید. اگر از خاصیت آب رسانی آن به بدن (هیدراته کردن بدن) بگذریم، همه کاری برایمان انجام می دهد از تقویت سلامت مغز گرفته تا بهبود قابلیت ارتجاعی پوست. ولی بهتر است بدانید که به عنوان یک خوشبو کننده طبیعی دهان هم عمل می کند. نوشیدن آب باکتری هایی که باعث ایجاد بوی بد در دهان خشک می شوند را می شوید. دکتر کومیسی Comisi اضافه می کند، مصرف مقادیر کافی آب در طول روز باعث آزاد کردن مواد غذایی روی زبان می شود که باعث مراقبت درست از دهان و دندان شده و باعث کاهش تجمع ذراتی که باعث ایجاد بوی بد دهان هستند و در دهان به دام افتاده اند، می شود. ماست غنی شده با پروبیوتیک مصرف کنید به گفته دکتر کومیسی اغلب ماست ها حاوی پروبیوتیک هستند. بهتر است به دنبال ماست هایی باشید که روی برچسب شان " غنی شده با ویتامین D " و " حاوی باکتری پروبیوتیک " نوشته شده باشد. پروبیوتیک، باکتری های خوبی هستند که می توانند " برای کمک به تغییر توازن قدرت " در دهان " از جمعیت باکتری های بد به باکتری های خوب " کمک کنند. افزایش جمعیت باکتری های خوب به طور طبیعی دهان را خوشبو می کنند. برخی از شرکت ها برای حفظ باکتری های سالم دهان قرص های پروبیوتیک تولید می کنند. شیر مصرف کنید علاوه بر ماست غنی شده، شیر – هر دو نوع چرب و کم چرب – با بوی بد دهان مقابله می کند. محتوای چربی شیر و آب توانایی مقابله با بوی بد دهان را دارند به خصوص هنگامی که عامل ایجاد آن سیر باشد. سر کشیدن چای سبز تحقیقات نشان داده است که چای سبز حاوی پلی فنول است که به طور طبیعی دهان را خوشبو می کنند. به علاوه این که نقش مهمی در جلوگیری از پوسیدگی دندان ایفا می کند و با انواع خاصی از سرطان دهان مقابله می نماید و اگر در حال تلاش برای کاهش وزن هستید مسلما باید یک جای خاص برای چای سبز باز کنید. به دنبال آدامس نعنایی با زایلیتول xylitol باشید به دنبال آدامس هایی باشد که حاوی زایلیتول هستند، زایلیتول به عنوان شیرین کننده دیابتی استفاده می‌شود. زایلیتول بر خلاف دیگر شیرین کننده‌های طبیعی یا مصنوعی، به گونه‌ای فعال برای سلامت دندان‌ها مفید است و حتی مصرف مداوم آن امکان پوسیدگی دندان‌ها را تا یک سوم کاهش می‌دهد و همچنین سبب جذب مجدد مواد معدنی توسط مینای دندان‌ها می‌شود که استحکام دندان‌ها را افزایش می‌دهد. به گفته دکتر کومیسی " این ترکیب یک پوشش لغزنده روی دندان و لثه ایجاد می کند که جلوی جمع شدن باکتری ها را می گیرد. از آدامس نعنایی حاوی زایلیتول حدود 5 دقیقه بعد از مصرف هر وعده غذایی استفاده کنید. با شنیدن اسم این مواد شیمیایی اخم نکنید. بدن ما به طور طبیعی توانایی تولید مقدار معینی زایلیتول را دارد به علاوه این ماده کاهنده قند خون است که پوسیدگی دندان را افزایش نمی دهد. فقط مراقب باشید که این ماده خوراکی را در دسترس حیوانات خانگی تان قرار ندهید. با وجود بی ضرر بودن این ماده برای انسان ممکن است برای حیوانات مضر و یا حتی در صورت خوردن کشنده باشد. کمی فلفل دلمه قرمز خام بجوید دکتر کومیسی توضیح می دهد که خوراکی های سرشار از ویتامین C مانند فلفل دلمه قرمز وقتی صحبت از پیشگیری از بوی بد دهان باشد، عملکرد فوق العاده ای دارند. ( بروکلی هم انتخاب خوبی است. ) " خوردن فلفل دلمه قرمز و بروکلی که هر دو حاوی مقادیر بالای ویتامین C هستند باعث کاهش جمعیت باکتری هایی می شود که عامل ایجاد بوی بد در دهان هستند. " خوردن یک سیب در روز اگر شما عاشق سیر هستید، به خوردن یک سیب خام در روز روی بیاورید تا از بوی خوش دهانتان لذت ببرید. سیب خام بوی اجتناب ناپذیری که دهان از سیر گرفته را خنثی می کند. یک مطالعه که در سال 2016 در مجله علوم و صنایع غذایی منتشر شد قدرت سیب خام برای مبارزه با بوی دهان ناشی از مصرف سیر را تایید می کند. وقتی شرکت کنندگان سیر خام مصرف می کردند و پس از آن سیب خام، پخته یا آب سیب مصرف می کردند، افرادی که سیب خام مصرف کرده بودند به طور مشخصی بوی دهانشان در عرض 30 دقیقه کاهش پیدا می کرد. کاهو خام هم همین خاصیت را دارد. دمنوش گیاهی بنوشید برای از بین بردن بوی بد دهان سعی کنید به جای چای از دمنوش های گیاهی مانند آویشن، پونه کوهی، میخک، دارچین و هل بنوشید. گورلی توضیح می دهد " جویدن برگ تازه یا بذر این گیاهان می تواند به خوشبو شدن دهان کمک کند. اگر می خواهید برگ این گیاهان را بجوید باید تازه باشد چون روغن های فراری در آن ها وجود دارد که بعد از خشک شدن از بین می روند. جعفری، ریحان و نعنا نیز گیاهان سودمندی برای رفع بوی بد دهان هستند. دهان شویه چه تاثیری دارد؟ گورلی در مورد دهان شویه های حاوی الکل هشدا می دهد زیرا موجب خشکی لثه شده و احتمال عفونت را بالا می برند. در عوض پیشنهاد می دهد از دهان شویه های طبیعی مانند برگ گیاه چای، میخک، هل، پونه کوهی یا آویشن استفاده کنید که نقش مهمی در دفع بوی بد دهان دارند. اگر به دنبال یک دهان شویه شیمیایی هستید به توصیه دکتر کومیسی از دهان شویه PeriActive که بدون الکل است استفاده کنید. این دهان شویه با ترکیب سه گیاه آقطی ، اکیناسه پورپورا و گیاه آب بشقابی باعث از بین رفتن هر گونه التهاب و باز گرداندن سلامت طبیعی به دهان می شود. به نظر او این دهان شویه برای بیمارانش مفید بوده و تاثیر زیادی در رفع بوی بد دهانشان داشته است. هنگامی که علت بود بد دهان یک مساله جدی است اگر بوی بد دهان به این سادگی از بین نرفت چه ؟ به گفته دکتر کومیسی بوی بد مداوم می تواند به علت مشکلات سلامتی باشد. اگر حتی بعد از مراجعه به دندان پزشک هنوز هم بوی بد دهان آزارتان می دهد ممکن است نیاز به یک برنامه درمانی داشته باشید. بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید تا با معاینات لازم مشکل شما را تشخیص داده و درمان کند.   ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 07:03:50 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99276/ درمان آکنه با چای قرمز http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99318/ به گزارش ستاره ها  به نقل از باشگاه خبرنگاران، آیا می دانستید که بعضی چای ها علاوه بر اینکه برای سلامتی مفید هستند برای شفاف‌سازی پوست نیز کاربرد دارند؟   چای هایی که سرشار از پلی فنول (مولکول‌های آنتی اکسیدان) هستند، می توانند پوست را مرطوب نگه داشته، اثرات مخرب UV را خنثی کرده و التهابات پوست را کاهش دهند. از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آنها چای به کار می رود، نیز می تواند برای پوست مفید باشد. تحقیقات نشان داده است سه نوع چای می‌توانند نقش بسزایی در جوان‌سازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است: چای سبز آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد. "کاتچین" موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و اثرات منفی اشعه UV خورشید را روی پوست می‌زداید. تجمع رادیکال های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلول های سالم پوست را نابود می‌کند. پلی فنول های موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال های آزاد در بدن را اصلاح کنند. علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید. چای بابونه در میان دمنوش ها و چای های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه ها استفاده می شود. چای بابونه حتی برای درمان پوست های جوش دار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال های آزاد ضروری است. چای رویبوس یا چای قرمز چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته های قرمز آفریقای جنوبی استخراج می‌شود، بدون کافئین است. خانم هایی که نمی خواهند کافئین بدنشان زیاد شود، می‌توانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبت‌دهی به پوستشان بهره ببرند. این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئیدهای موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه ها بسیار مفید است.   ]]> سبک زندگی Wed, 15 Mar 2017 14:04:46 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/99318/