پایگاه خبری ستاره ها - پربيننده ترين عناوين سبک زندگی :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle Wed, 22 May 2019 22:52:48 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Wed, 22 May 2019 22:52:48 GMT سبک زندگی 60 11 دلیل احساس گرسنگی مداوم http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159696/ به گزارش ستاره ها به نقل از عصر ایران، آیا برای شما نیز پیش آمده است که بعضی روزها بدون در نظر گرفتن این که چقدر غذا می خورید، احساس سیری و رضایت کامل در شما شکل نگرفته باشد؟ به گزارش "کر2"، چندین محرک برای گرسنگی وجود دارند که از مواردی آشکار مانند غذا خوردن ناکافی تا مواردی پیچیده‌تر را شامل می شوند. در ادامه با برخی دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی بیشتر آشنا می شویم. خستگی غذا خوردن و تامین سوخت مورد نیاز بدن سطوح انرژی شما را تقویت می کند. اما اگر با احساس گرسنگی مواجه هستید، گاهی اوقات آنچه به واقع نیاز دارید نه غذا بلکه خواب بیشتر است. خواب عاملی کلیدی در کنترل هورمون های اشتها یعنی گرلین و لپتین است. خواب کافی به تنظیم گرلین کمک می کند که هورمون محرک اشتهای انسان است. این به معنای آن است که کمبود خواب می تواند به سطوح بالاتر گرلین منجر شده و گرسنگی و هوس های غذایی مداوم را موجب شود که شرایط خوبی برای کاهش چربی های اضافه بدن نیست. افزون بر این، کمبود خواب سطوح لپتین را کاهش می دهد که هورمون احساس سیری است. انجام ورزش بدون تامین سوخت کافی گاهی اوقات افراد بدون این که تغییرات لازم در رژیم غذایی خود ایجاد کرده تا سوخت مورد نیاز انجام ورزش تامین شود، شدت تمرینات ورزشی خود را افزایش می دهند. اگرچه مطالعات مختلف نشان داده اند که انجام ورزش برای سرکوب اشتها مفید است، اما شواهدی نیز وجود دارند که از افزایش اشتها به واسطه ورزش شدید و بلند مدت حکایت دارند. ورزش شدید می تواند سوخت و ساز بدن شما را تسریع کند، از این رو، در صورت عدم تامین سوخت مورد نیاز بدن ممکن است هرچه بیشتر با احساس گرسنگی مواجه شوید. اگر این دلیل احساس گرسنگی شما است، مصرف غذاهای تقویت کننده سیری مانند میوه ها و سبزی های سرشار از فیبر را مد نظر قرار دهید. مصرف کم پروتئین، چربی یا فیبر اگر بدن ترکیبی درست از درشت مغذی ها یعنی پروتئین، چربی و فیبر را دریافت نکند، ممکن است با احساس گرسنگی مواجه شوید. پروتئین در مقایسه با چربی ها و کربوهیدارت ها سیر کننده‌ترین درشت مغذی محسوب می شود. مصرف پروتئین بیشتر سطوح هورمون سیری GLP-1 و پپتید YY (کاهنده اشتها) را افزایش می دهد، در شرایطی که سطوح هورمون گرسنگی گرلین را کاهش می دهد. به همین ترتیب، غذاهای سرشار از فیبر با فعال کردن گیرنده های نشاسته در معده به کاهش گرسنگی کمک می کنند. این گیرنده ها سیگنال هایی را به مغز ارسال می کنند که به مصرف مقدار کافی از غذا اشاره دارند. همچنین، غذاهای سرشار از فیبر در مقایسه با غذاهای کم فیبر، سرعت تخلیه معده را کند می کنند و به زمان بیشتری برای گوارش نیاز دارند، از این رو احساس سیری برای مدت طولانی‌تری حفظ می شود. مصرف بیش از حد کربوهیدرات های تصفیه شده افزون بر کمبودهایی که ممکن است در رژیم غذایی شما وجود داشته باشند، مصرف بیش از حد غذاهایی که احساس سیری را در شما ایجاد نمی کنند، به ویژه کربوهیدرات های تصفیه شده، مانند نان ها سفید و پاستا می تواند موجب احساس گرسنگی شود. از آنجایی که کربوهیدرات های تصفیه شده فاقد فیبر تقویت کننده سیری هستند، بدن به سرعت آنها را گوارش می کند. اگر به میزان زیاد کربوهیدرات های تصفیه شده مصرف می کنید، این می تواند دلیل احساس گرسنگی مکرر شما باشد. افزون بر این، مصرف فراوان کربوهیدرات های تصفیه شده می تواند موجب افزایش ناگهانی و سریع قند خون و سپس افت سریع و ناگهانی آن شود که این شرایط می تواند گرسنگی را تحریک کند. نوشیدن کالری ها جایگزینی میان وعده ها یا حتی وعده های غذایی اصلی با اسموتی ها و شیک ها دیر زمانی است که روشی محبوب بین مردم محسوب می شود. اما اگر در تلاش برای مقابله با احساس گرسنگی خود هستید، بدون در نظر گرفتن این که چه میزان کالری مصرف می کنید، این ممکن است بهترین رویکرد برای شما نباشد. غذاهای مایع و جامد در بدن متفاوت از یکدیگر گوارش می شوند. اسموتی ها، شیک ها، نوشابه ها و نوشیدنی های کافئین‌دار محبوب شما بسیار سریع‌تر از غذاهای جامد از معده عبور می کنند، از این رو، نسبت به فردی که غذای جامد مصرف می کند، سریع‌تر با احساس گرسنگی مواجه خواهید شد. نوشیدنی ها ممکن است گزینه ای راحت‌تر برای تهیه بوده و در زمان غذا خوردن صرفه جویی کنند، اما اگر قصد دارید احساس سیری و رضایت کامل را تجربه کنید، بهتر است غذای خود را بجوید. تشنگی احساس گرسنگی ممکن است به معنای نیاز به مصرف یک نوشیدنی باشد. گاهی اوقات، احساس تشنگی می تواند با احساس گرسنگی اشتباه گرفته شود. اگر همواره گرسنه هستید، نوشیدن یک یا دو لیوان آب ممکن است به برطرف شدن مشکل کمک کند زیرا در واقع تشنه هستید. در طول روز به میزان فراوان آب بنوشید، تا از مصرف بی مورد غذا پیشگیری شود. همچنین، با مصرف مواد غذایی آبرسان می توانید احساس تشنگی و گرسنگی را به طور همزمان برطرف کنید. برخی داروها گاهی اوقات افزایش احساس گرسنگی می تواند از عوارض جانبی برخی داروها باشد. رایج‌ترین داروهای افزایش دهنده اشتها شامل داروهای ضد روان‌پریشی، مانند کلوزاپین و الانزاپین، داروهای ضد افسردگی، داروهای تثبیت کننده خلق و خو، کورتیکواستروئیدها و داروهای ضد تشنج می شوند. افزون بر این، برخی داروهای دیابت مانند انسولین و تیازولیدینون ها به واسطه افزایش اشتها و گرسنگی شناخته شده هستند. اگر فکر می کنید احساس گرسنگی دائمی شما با داروهای مصرفیتان در ارتباط است با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است جایگزین بهتری برای تامین نیازهای شما وجود داشته باشد. برخی بیماری ها افزایش گرسنگی می تواند نشانه ای از برخی بیماری ها نیز باشد. گرسنگی مداوم نشانه ای کلاسیک از دیابت است. این شرایط به واسطه سطوح بالای قند خون رخ می دهد و به طور معمول با علائم دیگر مانند تشنگی شدید، کاهش وزن، و خستگی همراه است. گرسنگی ممکن است نشانه ای از پرکاری تیروئید، افسردگی، و سندرم پیش از قاعدگی نیز باشد. در صورت مواجهه با احساس گرسنگی پایدار برای بررسی دقیق شرایط به پزشک مراجعه کنید. استرس استرس به عنوان یک محرک گرسنگی چنان شایع است که گاهی اوقات از اصطلاح غذا خوردن استرسی استفاده می کنیم. استرس کوتاه مدت در واقع می تواند موجب از بین رفتن اشتهای فرد شود زیرا بدن اپی‌نفرین ترشح کرده و وارد حالت جنگ یا گریز می شود. اما استرس پایدار حتی اگر سطوح آن کم باشد می تواند اثری متضاد ایجاد کند. غدد آدرنال هورمونی به نام کورتیزول ترشح می کنند و این هورمون اشتها را افزایش می دهد. استرس موجب افزایش گرسنگی برای برخی غذاهای خاص، به ویژه نمونه های سرشار از چربی و شکر می شود. این مواد غذایی می توانند به تسکین واکنش استرسی بدن کمک کنند، اما همچنان بهتر است با از بین بردن عوامل استرس‌زا سطح استرس بدن خود را کاهش دهید. غذا خوردن بی فکر گاهی اوقات غذا خوردن ممکن است ارتباط چندانی با کاهش احساس گرسنگی نداشته باشد. ممکن است بی حوصلگی، وسوسه خوردن غذایی خاص یا حضور در جمع شما را به این کار تحریک کرده باشد. همچنین، ممکن است با هوس های غذایی موقعیتی مانند هوس خوردن پاپ کوردن حین تماشای فیلم مواجه شوید یا بسیار سریع غذا خورده و به بدن اجازه ندهید که متوجه رفع احساس گرسنگی خود شود. آرام‌تر غذا خوردن و جویدن خوب هر لقمه غذا به بدن و مغز زمان بیشتری برای ترشح هورمون احساس سیری می دهد و معده پیام پر شدن خود را برای مغز ارسال می کند. محدودیت های غذایی غذا خوردن ناکافی دلیلی آشکار برای گرسنگی است. اما گاهی اوقات ممکن است متوجه نباشید که به میزان کافی سوخت در اختیار بدن خود قرار نمی دهید. به عنوان مثال، ممکن است فواصل زمانی بین وعده های غذایی بیش از حد طولانی باشند یا در آغاز روز وعده های غذایی کم کالری مصرف کنید. این شرایط می تواند هوس های غذایی جدی، به ویژه برای غذاهای کم ارزش را به همراه داشته باشد. کنار گذاشتن کامل غذاهای حاوی شکر یا نمک نیز ایده خوبی نیست. عامل کلیدی گوش دادن به بدن، دنبال کردن یک روتین غذایی سالم و انتخاب متفکرانه غذاها است.   ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 14:25:30 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159696/ خواص روغن جوجوبا برای پوست و مو و زیبایی http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159702/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرآنلاین، جوجوبا نوعی گیاه دائمی است که در شمال آمریکا کاشته می‌شود و علاوه بر امکان رشد در شرایط آب و هوایی سخت و بیابانی، میوه‌ای مهره مانند با خواص تسکین‌دهنده دارد. از میوه گیاه جوجوبا می‌توان روغنی به دست آورد که علاوه بر امکان ترکیب آن با دیگر روغن‌های اساسی، می‌تواند به طور مستقل نیز مورد استفاده قرار بگیرد. در سراسر دنیا از روغن جوجوبا به عنوان تقویت‌کننده برای پوست و مو استفاده می‌شود. در ادامه به برخی از خواص چشمگیر این روغن پرفایده اشاره می‌کنیم. خواص روغن جوجوبا برای پوست و مو ۱. مرطوب کننده این روغن برای حفظ رطوبت و جلوگیری از خشکی پوست و مو بسیار مفید است. استفاده از روغن جوجوبا به حفاظت از پوست در مقابل آکنه و عفونت کمک می‌کند. ۲. خواص آنتی‌باکتریال روغن جوجوبا دارای ترکیبات ضدمیکروبی و ضدقارچ است. البته با وجود این که تحقیقات آزمایشگاهی از بین بردن تمام میکروب‌ها را تایید نمی‌کند اما روغن جوجوبا در نابود کردن بسیاری از باکتری‌ها و قارچ‌های مضر کاملا کارساز است. ۳. آنتی‌اکسیدان روغن جوجوبا حاوی ویتامین E بوده و برای سلامت پوست به عنوان یک آنتی‌اکسیدان مفید است. اگر زیاد در معرض تابش نور خورشید یا آلودگی شهری قرار دارید، استفاده از این روغن می‌تواند به حفظ سلامت مو و پوستتان کمک کند. ۴. بهبود زخم‌ها این روغن به دلیل ترکیبات خاصی که دارد به ترمیم زخم‌ها کمک می‌کند. علاوه بر این استفاده کافی از روغن جوجوبا به از بین بردن جای جوش و آکنه کمک می‌کند. ترکیبات روغن جوجوبا مشابه چربی‌های بدن است و در صورت استفاده برای صورت، باعث بسته شدن منافذ پوست و ایجاد جوش نمی‌شود. ۵. کاهش التهاب روغن جوجوبا دارای خواص ضدالتهابی و تسکین‌دهنده است و برای کاهش اثرات بیماری پسوریازیس، اگزما و حساسیت و خشکی ناشی از آن بسیار موثر است. ۶. کاهش اثرات آفتاب‌سوختگی یکی از ترکیبات کرم‌های ضدآفتاب مرغوب و مناسب، روغن جوجوباست. یکی از تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده نشان می‌دهد ویتامین E موجود در این روغن وقتی با یک آنتی‌اکسیدان دیگر ترکیب می‌شود، به حفظ سلامت پوست در مقابل اشعه‌های مضر آفتاب کمک می‌کند. از طرفی در صورتی که دچار آفتاب‌سوختگی شدید، با استفاده از این روغن می‌توانید اثرات سوختگی را کاهش دهید. ۷. کمک به تقویت و رشد مو روغن جوجوبا به درخشندگی مو، رشد، تقویت پوست سر، درمان چربی سر و حفظ رنگ مو کمک می‌کند. ۸. از بین بردن سیاهی دور چشم جوجوبا به دلیل اثرات ضدالتهابی که دارد برای درمان مشکلات پوستی زیادی مفید است. مطالعات زیادی نشان می‌دهد که این روغن برای کاهش لکه‌های سیاه پوستی موثر است. ۹. بهبود ترک پا خاصیت چرب‌کنندگی روغن جوجوبا به از بین بردن ترک پا کمک می‌کند. اگر روزانه به مدت یک ساعت روغن جوجوبا را به پاشنه پا زده و جوراب بپوشید، بعد از چند روز شاهد اثرات مثبت آن خواهید بود. ۱۰. کاهش خطوط و چین و چروک اطراف چشم یکی از خواص روغن جوجوبا افزایش انعطاف پذیری و کشسانی پوست است. خاصیت آنتی‌اکسیدانی روغن جوجوبا می‌تواند اثرات بالارفتن سن بر پوست اطراف چشم را کاهش داده و تا حدودی خطوط «پا کلاغی» و چروک‌های آن را از بین ببرد. عوارض جانبی روغن جوجوبا به طور کلی استفاده از روغن جوجوبا بی‌خطر و فاقد اثرات جانبی است اما ممکن است در برخی موارد فرد نسبت به ترکیبات آن حساسیت داشته باشد و دچار خارش‌های پوستی شود. از خوردن این روغن خودداری کنید چرا که ممکن است باعث بروز صدمات قلبی و مشکلات گوارشی شود. این روغن را نمی‌توان در منزل تهیه کرد اما می‌توان از ترکیب آن با روغن بادام شیرین، روغن ویتامین E و گلاب، محلول‌هایی موثر برای پوست و مو تهیه کرد. توجه داشته باشید که هرچه روغنی که استفاده می‌کنید درصد خلوص بیشتری داشته باشد، اثرات درمانی و بهداشتی آن سریع‌تر خواهد بود. ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 15:07:30 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159702/ عواقب ضعیف شدن تیرآهن‌های بدن http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159604/ به گزارش ستاره ها؛ دکتر «محمد باقر اولیا» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، پوکی استخوان را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های متابولیک استخوان عنوان و اظهار کرد: در ادبیات پزشکی این بیماری با عنوان «استئوپروزیس osteoporosis » شناخته می‌شود و به معنی تخلخل استخوان است. وی افزود: هرچند پوکی استخوان تعبیر نسبتاً شایعی در بین بیماران محسوب می‌شود اما فراوانی این بیماری بر خلاف آنچه تصور می‌شود، بر اساس ظهور علائم بالینی درد یا صدا دادن مفاصل نیست. این فوق تخصص روماتولوژی، بیماری پوکی استخوان را جزو معدود بیماری‌های سیستمی بدن خواند و گفت: در حالت کلی، این بیماری بر اساس تظاهرات بالینی همچون درد، صدا دادن مفاصل یا بدن تشخیص داده نمی‌شود، بلکه تشخیص پوکی استخوان بر اساس یافته‌های تصویربرداری یا دانسیتومتری استخوان‌های بدن است. وی، بیشترین زمینه پوکی استخوان را ناشی از زمینه‌های ژنتیکی، سو تغذیه‌های بلندمدت و بی‌حرکتی، عنوان و تصریح کرد: شایع‌ترین علامت بالینی پوکی استخوان «بدون علامت بودن» بیماری است و صرفاً بر اساس زمینه‌های مستعد کننده بیماری و غربالگری آن، تشخیص داده می‌شود. وی با بیان اینکه تمام زنان با سنین بیش از ۶۵ سال بدون فاکتورهای خطر اضافی و تمام زنان با سنین بیش از ۴۰ و ۵۰ سال با فاکتورهای خطر همراه، شایع‌ترین گزینه‌های مناسب برای غربالگری این بیماری محسوب می‌شوند، تصریح کرد: بیشترین چالش پوکی استخوان مربوط به زنان به ویژه در سنین بعد از یائسگی است اما نباید از بیماری پوکی استخوان که یک بیماری خاموش محسوب می‌شود، غافل ماند چرا که ممکن است حتی مردان میانسال را نیز مبتلا کند. اولیا در ادامه با بیان اینکه علی‌رغم توصیه‌های بین‌المللی برای غربالگری پوکی استخوان از سنین بعد از ۶۵ سال به عنوان بهترین زمان برای غربالگری یاد می‌شود، گفت: بهترین زمان برای این نوع غربالگری، زمانی است که بدن حداکثر توده استخوانی خود را به دست آورده باشد که این سن معمولاً ۴۰ تا ۴۵ سالگی خواهد بود چرا که اگر در زمان حداکثر تراکم استخوان ممکن، تشخیص بیماری صورت بگیرد بهترین زمان برای پیشگیری ثانویه یا درمان مؤثرتر خواهد بود. به گفته‌ی وی، وضعیت پوکی استخوان و بدون علامت بودن، این بیماری را به ساختمانی تشبیه کرده که به جای تیرآهن‌های قوی از تیرآهن‌های ضعیف و غیراستاندارد در آن استفاده شده و هرچند که عموماً هیچ تأثیری در نمای ظاهری ساختمان ندارد ولی در شرایطی که ساختمان در معرض زلزله قرار می‌گیرد، ساختمان به سادگی فرو می‌ریزد و تفاوت‌ها به چشم می‌آیند. این متخصص روماتولوژی با بیان اینکه فرد دچار پوکی استخوان بالقوه با کمترین ضربه یا افتادن، دچار شکستگی استخوان می‌شود، گفت: شایع‌ترین محل‌های شکستگی نیز استخوان‌های ران، ساعد، مچ پا و مهره‌ها هستند. وی افزود: البته در افراد مسن ممکن است که اولین شکستگی ناشی از پوکی استخوان به دنبال بلند کردن جسم سنگین یا حتی سرفه و عطسه باشد که منجر به دردهای شدید در پهلوها یا ستون فقرات یا شکم خواهد شد، از طرفی ممکن است تظاهر بالینی پوکی استخوان کوتاهی قد ناشی از شکستگی‌های خفیف ستون فقرات و کاهش ارتفاع مهره‌ها یا خمیدگی ستون فقرات باشد. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تاکید کرد: هیچکدام از علائم ریش‌ریش شدن ناخن‌ها، شکننده بودن آن‌ها، نازک بودن موها، استعداد به ریزش و تنک بودن موها نشانه‌ی قابل قبولی برای پوکی استخوان نیست. وی گفت: هرچند در افرادی که وزن خیلی پایینی دارند یا بسیار لاغر هستند، شانس پدیده پوکی استخوان بیشتر است اما افرادی که به دلایل پزشکی یا خودسرانه داروهای کورتیکواستروئید (کورتون‌ها) را به مقادیر بیش از مقادیر فیزیولوژیک مثلاً بیش از یک قرص ۵ میلی پردنیزولون در روز و بیش از سه ماه مصرف می‌کنند، شانس بیشتری برای پوکی استخوان دارند. اولیا، بسیاری از بیماری‌های التهابی و مزمن داخلی یا بیماری‌هایی که با سو جذب مواد غذایی همراه هستند را نیز فاکتورهای خطر پوکی استخوان به حساب آورد، اضافه کرد: تشخیص پوکی استخوان به هیچ عنوان بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی مانند سطح کلسیم یا سطح ویتامین D خون نیست، هر چند که در مواردی نیز کمبودهای طولانی سطح ویتامین دی و دریافت ناکافی مواد لبنی می‌تواند در ایجاد و توسعه پوکی استخوان در بلندمدت نقش‌آفرینی کند. ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 03:33:46 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159604/ دانستنی های مهم درباره خرید صندل های تابستانی http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159686/ به گزارش ستاره ها به نقل از زندگی آنلاین، با فرا رسیدن گرمای تابستان باز هم علاقه برای خرید کفش های خنک و سبک تابستانی افزایش پیدا می کند اما بهتر است بدانید تابستان فصلی است که پاهای شما بیش از اوقات دیگر سال دچار آسیب و بیماری می شوند. با پوشیدن صندل ها، پاها در معرض محیط آزاد و خشن بیرون قرار می گیرند و نور شدید آفتاب، ضربه ها و زخم ها بریدگی و بسیاری موارد دیگر به طور مداوم آن ها را تهدید می کنند. یک صندل مناسب باید از کف پا، انگشتان، پاشنه و رویه پای شما محافظت کند. بهتر است جلوی صندل نیز پوششی وجود داشته باشد تا از وارد شدن هر نوع ضربه به انگشتان جلوگیری شود. صندل باید به میزان کافی بندهای محافظ داشته باشد تا بتواند تعادل پا را حفظ کرده و از جلو و عقب رفتن زیاد پا در آن جلوگیری کند. جنس بندهای به کار رفته در صندل باید طوری باشد که سبب فشار آمدن به پا و ایجاد تاول در پشت پا یا انگشتان نشود. گاهی اوقات فشار زیاد بندهای به کار رفته در صندل می ‌تواند به سیاه شدن ناخن و حتی افتادن آن منجر شود. مناسب بودن سایز صندل معمولا بسیاری از صندل ها و کفش های تابستانی محافظت کمی از انگشتان می کنند و بخش کوچکی از پا را می پوشانند بعضی از آن ها آنقدر بد ساخته شده اند که حین راه رفتن کفش به راحتی از پا خارج می شوند و شما مجبور می شوید با جمع کردن انگشتان پای خود را درون کفش نگه دارید این کار در طولانی مدت باعث کشیده شدن بیش از اندازه عضلات پا و انگشتان می شود. تاندون هایی که عضلات را به یکدیگر متصل می کنند در این حالت دردناک می شوند و تورم در بافت های حساس پا به وجود می آید. انگشتان پا در بعضی کفش های تابستانی به شکل غیرمعمولی به یک سمت خم می شوند که بعد از یک یا دو ماه عوارض آن به شکل پینه هایی کوچک و بزرگ مشاهده می شود. سعی کنید از اندازه بودن سایز صندل های خود اطمینان حاصل کنید. بزرگ تر بودن سایز صندل، موجب لغزش پا درون صندل و پیچ خوردگی پا می شود. چه پاشنه ای را انتخاب کنیم به هیچ عنوان نباید ارتفاع پاشنه صندل شما از 4 سانتی متر بیشتر شود. این عدد که با انجام تحقیقات دقیق به دست آمده باعث می شود کمترین فشار به پاها، ران ها و کمر وارد شود کفش های پاشنه بلند به میزان بسیار زیادی فشار بر پاشنه پا را افزایش می دهد که میزان آن تا هفت برابر حد معمول اندازه گیری شده است. همچنین محققان دانشگاه آکسفورد متوجه شدند پوشیدن این کفش ها نیروی زیادی به قسمت های داخلی مفاصل زانو وارد می کند و باعث آسیب رسیدن به آن ها می شود. پوشیدن کفش های پاشنه بلند باعث می شود وزن بدن به طورمساوی روی پاها تقسیم نشود که این موضوع باعث کوتاه تر شدن عضلات ساق پا و ضخیم تر شدن تاندون های آشیل می شود. به خانم ‌ها توصیه می ‌شود صندل ‎هایی را نخرند که پاشنه‌ اش بلندتر از 3 سانتی ‌متر باشد؛ چون هر چه پاشنه صندل بلندتر باشد، فشار به کف پا بیشتر شده و این فشار به پنجه و انگشتان پا منتقل می‌ شود و سبب بیرون زدن انگشتان از ناحیه مشخص صندل شده و موجب آسیب و زخم در انگشتان پا می ‌شود. عوارضی مانند انحراف انگشتان پا، میخچه، تاول و خمیدگی انگشتان و دردهای کمر، زانو و پاشنه پا به دلیل خرید کفش و صندل‌ هایی با پاشنه بلند است. صندل های تخت و بدون پاشنه خانم هایی كه دوست دارند كفش های بسیار راحت به پا كنند، معمولا تابستان ها به سراغ صندل های تخت و بدون پاشنه می روند. این صندل ها نیز در كنار شلوارهای جین و دامن های اسپرت كوتاه بسیار شیک به نظر می رسند. هر ساله انواع مختلفی از این صندل ها تولید می شوند و طرفداران بسیاری دارند. صندل های گلادیاتوری این صندل ها هم به صورت بدون پاشنه و تخت و هم به صورت پاشنه بلند تولید می شوند. طرح و مدل آنها از سبک های رومی باستان گرفته شده است و به همین علت به آنها صندل های گلادیاتوری می گویند. این صندل ها شامل بندهایی هستند كه به صورت افقی در كنار هم قرار می گیرند و چون بسیار منحصر به فرد هستند و البته توجه زیادی را جلب می‌كنند، همواره این شكل از صندل ها طرفداران بیشتری دارند. این شكل از صندل ها بسیار فانتزی هستند در كنار شلوار جین نیز زیباتر می شوند. برخی از خانم ها از این صندل ها به همراه دامن ها و شلوارک های كوتاه استفاده می كنند. صندل های پاشنه دار این شكل از صندل ها بی شک باعث زیباتر به نظر رسیدن پاها می شوند در واقع اگر قصد دارید پاهایتان كشیده و زیبا به نظر برسند، باید از صندل ها و كفش های پاشنه بلند استفاده كنید. این سبک از صندل ها برای لباس های كوتاه مناسب ترند. به فرم پا در کفش توجه کنید نکته مهم این است که پا هنگام حرکت باید در یک حالت ثابت بماند و به اطراف حرکت نکند. بسیاری از کفش های پاشنه بلند خصوصا مدل هایی که اتفاقا قیمت بالا و ظاهر عجیب دارند به هیچ عنوان مناسب راه رفتن راحت طراحی نشده اند . طراحان این کفش ها معمولا تمام توجه خود را صرف زیبایی می کنند و سلامت پاها آخرین نکته ای است که به ذهن آن ها می رسد. جنس مناسب صندل صندل های چرمی جنس مناسب تری می باشند، زیرا علاوه بر این که زیبا و با دوام هستند، مانع از تعریق پا نیز می شوند. مناسب بودن کف صندل کف صندل می بایست خیلی سفت نبوده و به اندازه کافی نرم و انعطاف پذیر باشد. جنس کف می بایست به صورتی باشد که مانع از انتقال حرارت زمین به کف پا و سوزاندن آن در روزهای گرم تابستان گردد. کف هایی از جنس چرم انتخاب مناسبی برای این منظور می باشند. نکاتی برای خرید صندل برای کودکان سعی کنید همیشه برای کودکان صندل‌ های سبک و مقاوم خریداری کنید. هنگام خرید حتما آن ها را به فروشگاه‌ برده و از اندازه مناسب صندل اطمینان حاصل کنید. بیشتر پدر و مادرها برای فرزندان شان یکی دو سایز بزرگ ‌تر خرید می ‌کنند. این کار سبب می ‌شود پای کودک در صندل لغزیده و نتواند به خوبی بدود یا بازی کند، در این صورت احتمال پیچ‌ خوردگی و آسیب‌ به پا وجود دارد. پوشاندن کفش ‌ها و صندل ‌های بزرگ به کودکان باعث بد فرم شدن پاها و اختلالات حرکتی در آن ها می ‌شود. بررسی‎ ها نشان داده است کودکانی که با کفش‌ های بزرگ ‌تر از اندازه پای شان راه می ‌روند بیش از دیگران به عارضه صافی کف پا مبتلا می ‌شوند. باید و نباید‌هایی در مورد خرید صندل هیچگاه به هنگام خرید صندل زیبایی را به راحتی ترجیح ندهید. یک صندل فوق العاده باید هر دو ویژگی را داشته باشد. برای خرید یک صندل، سعی كنید مبلغ زیادی را هزینه نكنید. برای خانم های كوتاه قد، صندل های پاشنه دار مناسب است تا كمی بلندتر به نظر برسند. به هنگام استفاده از صندل‌ سعی كنید به زیبایی و آراستگی پاها و ناخن‌ها‌یتان و رعایت نكات بهداشتی اهمیت بیشتری بدهید تا صندل هایتان جلوه زیباتری پیدا كنند.   ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 12:25:27 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159686/ شیوع بلوغ زودرس در دختران 20 برابر پسران است http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159672/ به گزارش ستاره ها به نقل از ایرنا،دکتر رکسانا کارگر کوتاهی قد و اختلالات روحی و روانی را از عوارض بلوغ زودرس عنوان کرد و افزود: این افراد بیشتر در معرض هورمون های استروژن قرار می گیرند و همچنین قد پیش بینی شده آنان برای زمان بزرگسالی پایین تر از میزان مطلوب است. وی اظهار داشت: هرچه کودکان چاق تر باشند، علائم بلوغ زودتر در آنان ظاهر می شود و به همین دلیل دختران چاق سن بلوغ زودتری نسبت به همسالان خود دارند. کارگر با اشاره به اینکه تغذیه نامناسب عامل مهمی برای چاقی دختران است و آنها را در معرض بلوغ زودرس قرار می دهد، گفت: عوامل محیطی از جمله تماس با نور و مکان زندگی، در سن بلوغ نقش مهمی دارند. وی تاکید کرد که اگر فردی علائم بلوغ زودرس را مشاهده کرد، حتما به متخصص زنان مراجعه کند تا بررسی های لازم برای تشخیص عارضه انجام و سپس اقدامات درمانی صورت گیرد. عضو درمانی پژوهشگاه ابن سینا با اشاره به اینکه بلوغ زودرس بصورت شروع تکامل بلوغی قبل از ٧ سالگی در دختران سفید پوست تعریف می شود، اظهار داشت: ترشح هورمون های مغزی یا هورمونی هایی وابسته به تخمدان ها و غده فوق کلیه در ابتلا به این عارضه نقش دارند. کارگر، ژنتیک را مهمترین عامل سن بلوغ اعلام کرد و گفت: تغذیه در رسیدن به سن بلوغ نقش مهمی دارد. کودکانی که چاق تر هستند زودتر از حد میانگین به سن بلوغ می رسند. متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ لاپاراسکوپی اظهار داشت: افرادی که زندگی شهری دارند یا در ارتفاعات پایین تر زندگی می کنند در مقایسه با افرادی که در مناطق روستایی یا ارتفاعات بالاتر زندگی می کنند، زودتر بالغ می شوند. وی عامل دیگری که در سن بلوغ تاثیر دارد را تماس با نور اعلام کرد و افزود: بررسی ها نشان می دهد دخترانی که نابینا هستند، بلوغ زودتری دارند.   ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 11:15:16 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159672/ نکاتی برای رشد سریع‌ موها http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159614/ به گزارش ستاره ها به نقل از ایسنا، هر رشته مو سه مرحله رشد دارد که به ترتیب  آناژن، کاتاژن و تلوژن نام دارند. آناژن مرحله ای از رشد است که به طور  ایده آل دو تا شش سال طول می‌کشد. مرحله دیگر کاتاژن است که در آن فولیکول‌های مو دوباره تجدید می‌شوند و در نهایت تلوژن آخرین مرحله است که رشد مو در آن متوقف می‌شود. در ادامه ۱۵ نکته به نقل از سایت "ریواردمی" آورده شده که با دنبال کردن آن‌ها به رشد سریع‌تر موهای‌تان دست خواهید یافت: ۱) یک رژیم غذایی سالم را دنبال کنید: یکی از اولین اقداماتی که برای دستیابی به رشد سریع‌تر موها باید ترتیب داد، توجه به پیروی از یک رژیم غذایی سالم است که رشد موها را تحریک کند. مقادیر زیادی از سبزیجات برگ‌دار، دانه‌ها و بذرها، حبوبات، مرغ و ماهی‌های کم‌چرب را به رژیم غذایی‌تان بیفزایید. ۲) موهایتان را اصلاح کنید: هر از چند گاهی موهایتان را مرتب و اصلاح کنید. این امر علاوه بر این که موخوره‌های انتهای موها را از بین می‌برد، رشد موها را نیز تحریک می‌کند. ۳) موهایتان را ماساژ دهید: موهایتان را برای بهبود جریان خون سر و هم‌چنین تحریک رشد آن‌ها ماساژ دهید. ۴) از شامپوهای مناسب موهایتان استفاده کنید: استفاده از شامپوهای تغذیه کننده و تقویت کننده مو به مدت سه بار در هفته به آب‌رسانی و ترمیم موها کمک می‌کند. اما توجه داشته باشید که استفاده روزانه از شامپو خود می‌تواند منجر به ریزش و خشکی موها شود. ۵) موهایتان را به آرامی شانه کنید: شانه زدن مکرر موها احتمال شکستگی آن‌ها را افزایش می‌دهد. گاهی اوقات به جای استفاده از شانه و برس می‌توانید به آرامی و سادگی از انگشت‌هایتان برای مرتب کردن موها استفاده کنید. ۶) استرس را از خود دور نگه دارید: سطوح استرس را در خود به حداقل برسانید. استرس بالا باعث ریزش مو می‌شود به همین دلیل سعی کنید خواب کافی داشته باشید و اغلب اوقات آرامش خود را حفظ کنید. ۷) روبالشی‌های پنبه‌ای را کنار بگذارید: از روبالشی‌های پنبه‌ای و نخی استفاده نکنید و به جای آن‌ها از روبالشی‌های جنس پارچه‌های اطلسی استفاده کنید که بر خلاف روبالشی‌های نخی نرم بوده و اصطکاک را به حداقل می‌رسانند و در نتیجه به هنگام بیدار شدن موهایتان آشفتگی کمتری دارد. ۸) گاهی اوقات از مکمل‌ها برای تغذیه موهایتان استفاده کنید: موها برای رشد به مواد معدنی و ویتامین‌های خاصی نیاز دارند و ممکن است زمان‌هایی باشد که بدن شما این مواد مغذی را به اندازه کافی کسب نمی‌کند تا نیازهای موهایتان را تامین کند که این امر منجر  به ریزش مو و شکستگی آن‌ها می‌شود. در این زمان‌ها می‌توانید از مکمل‌های رشد مو استفاده کنید تا به رشد پایدار و مداوم موها دست یابید. اما فراموش نکنید که پیش از مصرف این مکمل‌ها حتما با پزشک خود مشورت کنید. ۹) به طور منظم از ماسک‌ها و روغن‌های طبیعی مو استفاده کنید: به جای ماسک‌های شیمیایی، ماسک‌های طبیعی را برای موهایتان استفاده کنید. این ماسک‌ها نه تنها برای موهایتان مفیدتر هستند بلکه از لحاظ قیمتی نیز به صرفه‌تر هستند. هم‌چنین فراموش نکنید که برای تغذیه مناسب موهایتان، آن‌ها را حداقل هفته‌ای دو بار روغن بزنید.  ۱۰) از موهایتان در برابر آفتاب محافظت کنید: دقت کنید زمانی که در هوای گرم و مرطوب از فضای خانه خارج می‌شوید، موهایتان را کاملا بپوشانید. ۱۱) استفاده از نرم‌کننده را فراموش نکنید: هر زمان که از شامپو برای موهایتان استفاده کردید، استفاده از نرم‌کننده را برای آن‌ها فراموش نکنید. نرم‌کننده به حفظ رطوبت موها کمک می‌کند. ۱۲) به حفظ آب بدن خود توجه کنید: برای حفظ رطوبت موها، جلوگیری از خشکی و شکنندگی آن‌ها و درخشان ماندن‌شان، آب و مایعات کافی مصرف کنید. ۱۳) به طور منظم ورزش کنید: به طور منظم ورزش کنید. ورزش منظم گردش خون را افزایش داده و در نتیجه رشد موها را تحریک می‌کند. ۱۴) هرگز موهایتان را با حوله نپوشانید: پوشاندن موها با حوله به طور محکم باعث شکستگی موها می‌شود. هم‌چنین الیاف خشک حوله منجر به بسیار سخت‌ مرتب شدن و شانه شدن موها می‌شود. بنابراین حتی اگر می‌خواهید موهایتان را با حوله بپوشانید، دقت کنید که حوله‌ای بسیار نرم انتخاب کنید. ۱۵) بعد از هر بار حمام یک دوش آب سرد اجباری بگیرید: گرفتن یک دوش آب سرد پس از هر بار حمام کردن با جلوگیری از آسیب دیدن موها در برابر گرما و از دست دادن رطوبت، منجر به حفظ سلامت موها و بلند شدن آن‌ها می‌شود. ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 04:35:57 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159614/ ورزشکاران هنگام افطار نان سبوس دار نخورند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159647/ به گزارش ستاره ها؛ دکتر شهرام فرج‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هر چند ورزش حرفه‌ای مغایرتی با روزه‌داری ندارد و بسیاری از فوتبالیست‌های کشورهای مسلمان که در لیگ‌های اروپایی بازی می‌کنند روزه نیز می‌گیرند، اما آن چه که اهمیت دارد این است که ماه مبارک رمضان در چه فصلی از سال باشد، اگر پاییز یا زمستان باشد از نظر زمانبندی برای جذب کربوهیدرات و مایعات کمترین اثر را بر روی عملکرد ورزشکار دارد، اما اگر در تابستان یا اواخر فصل بهار باشد قطعاً عملکرد ورزشکار را تحت تأثیر قرار می‌دهد. وی گفت: اگرچه عنوان می‌شود بهترین زمان برای انجام مسابقه در این ماه ۲ ساعت پس از افطار است اما باید به این موضوع توجه داشته باشیم که اگر قرار است ورزشکار در یک مسابقه حساس و سنگین شرکت کند بعد از مسابقه زمان کافی برای ریکاوری نخواهد داشت. اگر قرار است در این ایام فوتبالیستی در مسابقه‌ای شرکت کند که مسابقه ساعت ۱۲ شب به اتمام برسد و بعد از این ساعت ریکاوری انجام دهد بهتر است مسابقه به زمان دیگری موکول شود یا هر ۱۰ روز یک بار برگزار شود تا ورزشکار از نظر عملکردی دچار مشکل نشود. این متخصص تغذیه ورزشی خاطرنشان کرد: یک بازیکن فوتبال، والیبال یا بسکتبال مرد حداقل باید ۴۰۰ گرم قند در عضلات خود داشته باشد تا بتواند در یک مسابقه حداقل ۵۸ دقیقه فعالیت خوب و بهینه داشته باشد، در غیر این صورت در ۲۵ دقیقه شروع بازی ذخایر قندی وی به اتمام می‌رسد و در ۶۰ دقیقه دچار افت بدنی شدید می‌شود. بنابراین اگر فاصله کمی بین زمان افطار و شروع مسابقات باشد، ورزشکار زمان کافی برای جذب کربوهیدرات نخواهد شد و این مساله سبب افت عملکرد او می‌شود. فرج‌زاده با بیان این که ورزشکاران حرفه‌ای هنگام افطار نان‌های سبوس‌دار، حبوبات و سالاد مصرف نکنند، گفت: نان سبوس‌دار همچون سنگک و نیز سالاد و حبوبات چون نفاخ هستند برای ورزشکاری که قرار است بعد از افطار در مسابقه حساسی شرکت کند، مناسب نیست و جذب کربوهیدرات را به تعویق می‌اندازند. اما نان سفید، برنج به مقدار کم، فیله مرغ، ماست‌های میوه‌ای، سوپ‌هایی که از سبزیجات کمتری استفاده شده باشد، گزینه‌های خوبی برای جذب سریع کربوهیدرات در ورزشکاران هستند. البته نان سنگک همان طور که وعده مناسبی برای زمان افطار نیست اما برای سحر که زمان بیشتری برای جذب کربوهیدرات دارند، وعده مناسبی است. وی اضافه کرد: ورزشکاری که برای حضور در مسابقه‌ای دچار استرس است جذب کربوهیدرات در چنین افرادی به سختی انجام می‌شود. بنابراین توصیه می‌شود این گونه افراد وعده افطار خود را با غذای سبک آغاز کند و تا شروع مسابقه از وعده‌های کوچک استفاده کند. ضمن این که مایعاتی همچون آب سیب به جای آب هندوانه مصرف کند. زیرا آب هندوانه نفاخ است و جذب آن در بدن سخت‌تر از نوشیدنی‌های ورزشی و آب میوه‌هایی مثل آب سیب خواهد بود. این متخصص تغذیه ورزشی از دوغ و نوشیدنی‌های کفیر به عنوان مناسب‌ترین مایعات بعد از مسابقه و هنگام ریکاوری عنوان کرد. ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 08:17:13 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159647/ حفظ تناسب اندام کودکان با پیاده‌روی تا مدرسه http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159638/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری فارس: پژوهشگران می گویند کودکانی که معمولا مسافت میان خانه تا مدرسه را پیاده طی می کنند، کمتر با مشکلاتی مانند اضافه وزن و چاقی دست و پنجه نرم می کنند. در مقابل کودکانی که برای رسیدن به مدرسه معمولا از خدمات حمل و نقل عمومی یا خودروهای شخصی استفاده می کنند معمولا یا اضافه وزن دارند یا چاق هستند. بررسی وضعیت سلامت و وزن بیش از 2000 کودک دانش آموز در شهر لندن نشان می دهد پیاده روی یا دوچرخه سواری تا مدرسه باعث حفظ تناسب اندام و کاهش وزن کودکان می شود. لذا بهتر است والدین با توجه به شرایط مالی و اقتصادی خود مدرسه ای را در محله محل زندگی خود برای تحصیل کودکان انتخاب کنند. تحقیق یادشده که توسط پژوهشگران دانشگاه کمبریج صورت گرفته اولین ارزیابی جامع و گسترده برای ارزیابی تاثیر فعالیت جسمانی بر روی میزان چاقی و اضافه وزن کودکان کم سن و سال است. این تحقیق نشان می دهد وضعیت فیزیکی و تراکم عضلانی کودکانی که به صورت پیاده یا با دوچرخه به مدرسه می روند نیز بهتر از سایر کودکان است. البته باید توجه داشت پیاده روی طولانی مدت کودکان در هوای آلوده به هیچ وجه برای سلامت آنها مفید نیست و این کار باید در مسیرهای بی خطر و به دور از آلودگی انجام شود. ]]> سبک زندگی Tue, 21 May 2019 07:14:35 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159638/ مصرف امگا 3 بر بدن ورزشکاران تاثیر مثبتی دارد http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159708/ به گزارش ستاره ها؛ دکتر وحید ولی‌پور ده‌نو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اسید چرب امگا ۳ نوعی اسید چرب اشباع نشده است که تغذیه با یک رژیم غذایی غنی از آن در فرآیندهای شناختی انسان‌ها نقش موثری دارد. وی ادامه داد: امگا ۳ ژن‌هایی را که برای حفظ عملکرد و شکل‌پذیری سیناپسی در موش‌های صحرایی مهم هستند، تنظیم می‌کند. ولی‌پور ده‌نو اضافه کرد: اسید چرب امگا ۳ باعث کاهش چربی خون شده و خاصیت ضدالتهابی، ضد لخته خون، ضد آریتمی قلبی و گشادکنندگی رگی دارد. این دکتری فیزیولوژی ورزشی افزود: امگا ۳ فعالیت متابولیسم سلول‌ها را تنظیم می‌کند و مصرف امگا ۳ بر بدن ورزشکاران تاثیر مثبتی دارد. برخی از تمرینات ورزشی شدید موجب بروز آسیب بافتی در عضلات اسکلتی و کاهش عملکرد جسمانی ورزشکاران می‌شود که مصرف امگا ۳ به افزایش مقاومت بدن در برابر این اتفاقات منجر می‌شود. روغن کلزا، دانه‌های کتان، ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد، ماهی مارکو، شاه ماهی، ساردین، ماهی تن، ماهی قزل آلا، مار ماهی، ماهی کولی، ماهی فلتان، ماهی ریش دار و ماهی نیزه و همچنین گردو، فندق، بادام، بادام هندی، پسته، روغن گردو یا سویا و تخم مرغ‌های غنی شده با امگا ۳ از جمله مواد غذایی حاوی این ماده هستند. ]]> سبک زندگی Wed, 22 May 2019 03:28:39 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159708/ کاهش زوال عقل با مصرف قرص‌های استاتین http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159746/ به گزارش ستاره ها  به نقل از خبرآنلاین، این محققان پرونده 300 هزار بیمار که دچار ضربه‌مغزی شده بودند را موردمطالعه قراردادند و متوجه شدند که آن‌ها پس از مصرف داروهای استاتین کمتر دچار زوال عقل شده‌اند.{لینک} استاتین‌ها گروهی از داروهای کاهنده کلسترول خون هستند که با مهار آنزیم کاهنده اچ‌ام‌جی-کوآ (HMG-CoA reductase) عمل می‌کنند. اغلب ضربه‌های مغزی به‌سوی بهبود پیش می‌روند اما در افراد مسن این حالت می‌تواند منجر به زوال عقل شود. محققان کانادایی سعی کردند دو عامل کلسترول و التهاب که نتیجه مستقیم روی زوال عقل دارند را موردبررسی قرار دهند و به همین خاطر پرونده 28815 نفر 66 سال به بالا را که ضربه‌مغزی شده بودند، موردمطالعه قراردادند. 61 درصد از این افراد زن بودند و یک‌چهارم از آن‌ها در 90 روز اول پس از ضربه‌مغزی استاتین دریافت کرده بودند. استاتین شامل آتورواستاتین، سریسواستین، فلوواستاتین، لوواستاتین، پیتواستاتین، پرواستاتین، روسوواستاتین و سیم واستاتین بودند. پس از پیگیری 4 ساله یک نفر از 6 نفر یعنی 4727 نفر دچار زوال عقل شده بودند. کسانی که قرص دریافت کرده بودند از هر 100 نفر 37 نفرشان به زوال عقل مبتلا شدند و از هر هزار نفر که قرص مصرف نکرده بودند 43 نفر مبتلابه این بیماری شدند. ]]> سبک زندگی Wed, 22 May 2019 07:38:26 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/159746/