پایگاه خبری ستاره ها - آخرين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://www.setarehnews.ir/lifestyle/health Mon, 28 May 2018 10:46:14 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 /skins/default/fa/normal5/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری ستاره ها http://www.setarehnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری ستاره ها آزاد است. Mon, 28 May 2018 10:46:14 GMT سلامت 60 ارتباط ابتلا به اگزمای شدید و افزایش ریسک بیماری قلبی http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131476/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، به گفته محققان این ریسک خیلی اندک است چراکه بالغ بر ۱۰ درصد افراد بزرگسال دچار این بیماری می شوند. اگزما یکی از انواع مختلف تورم پوستی است که نشانه آن خشکی پوست و خارش است. از آنجائیکه این تحقیق یک مطالعه مشاهده ای بوده است محققان نمی توانند اثبات کنند که اگزما عامل افزایش ریسک بیماری قلبی است. اما به گفته آنها، از آنجائیکه شمار زیادی از افراد در این مطالعه شرکت داشته اند این رابطه قوی به نظر می رسد. در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۳۸۵ هزار فرد بزرگسال مبتلا به اگزما (با میانگین سنی ۴۳ سال) را بررسی کردند. هریک از این افراد با بیش از ۵ فرد همسن و هم جنس خود که مبتلا به اگزما نبودند مقایسه شدند. بیماران براساس شدت بیماری به سه گروه خفیف، متوسط یا شدید گروه بندی شده و به مدت میانگین حدود ۵ سال تحت نظر بودند. به گفته محققان، افراد مبتلا به اگزما حاد و شدید ۲۰ درصد در معرض ریسک بالا سکته و ۴۰ تا ۵۰ درصد در معرض ریسک حمله قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار داشتند. این گروه همچنین ۷۰ درصد بیشتر در معرض ریسک بالا نارسایی قلبی بودند. محققان تاکید می کنند باید شیوه های پیشگیری از بیماری قلبی-عروقی در بین بیماران مبتلا به اگزما شدید در نظر گرفته شود. ]]> سبک زندگی Mon, 28 May 2018 06:02:28 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131476/ ضرورت آشنایی با شیوه های حفظ سلامت چشم ها http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131454/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، تا سن ۶۵ سالگی اکثر افراد دچار برخی بیماری های مرتبط با چشم و بینایی می شوند. اما درمان زودهنگام بسیاری از این مشکلات می تواند روند کاهش بینایی را کاهش داده یا متوقف نماید و یا حتی بینایی عادی را برگرداند. متخصصان چشم پزشکی برای حفظ سلامت چشم و قوه بینایی، موارد زیر را توصیه می کنند. - معاینه چشم: تا سن ۴۰ سالگی معاینه کامل از سلامت چشم داشته باشید چراکه علائم اولیه بیماری یا تغییر در بینایی در این زمان و بدون هیچ علامتی آغاز می شود. - آگاهی از ریسک خطر: آگاهی از سابقه خوادگی ابتلا به بیماری های چشمی مهم است چراکه برخی بیماری های چشمی ارثی هستند. به عنوان مقال اگر یکی از نزدیکان شما مبتلا به دژنراسیون ماکولا بوده، احتمال ابتلا شما به این بیماری ۵۰ درصد است. سابقه خانوادگی بیماری آب سیاه هم ریسک ابتلا به این بیماری را ۴ تا ۹ برابر افزایش می دهد. تغذیه سالم و مناسب: رژیم غذایی کم چرب و سرشار از میوه، سبزیجات و غلات کامل به حفظ بینایی کمک می کنند. مواد خوراکی مناسب برای حفظ سلامت چشم عبارتند از مرکبات، روغن های گیاهی، مغزیجات آجیلی، سبزیجات پربرگ سبز تیره، و ماهی های آب های سرد نظیر خال مخالی، سالمون و ماهی کاد. عدم استعمال سیگار: سیگار کشیدن ریسک بیماری های چشمی نظیر آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را افزایش می دهد. همچنین ریسک بیماری های قلبی-عروقی را هم که می توانند به چشم آسیب برسانند را افزایش می دهد. دود دست دوم سیگار هم منجر به تشدید خشکی چشم می شود. استفاده از عینک آفتابی: قرارگیری در معرض نور فرابنفش خورشید هم ریسک بیماری های چشمی نظیر اب مروارید، زواید گوشتی روی چشم و سرطان را افزایش می دهد. از اینرو همیشه در فضای باز و زیر نور خورشید از عینک آفتابی و همچنین کلاه لبه دار استفاده نمایید. ]]> سبک زندگی Mon, 28 May 2018 04:13:48 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131454/ ضرورت پیروی از رژیم غذایی کم چرب برای بازماندگان سرطان سینه http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131446/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر «روآن چلبووسکی»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان هوپ کالیفرنیا، در این باره می گوید: «مطالعه ما اثبات می کند زنانی که بعد از سن یائسگی مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده می شوند و دارای رژیم غذایی کم چرب هستند عمر طولانی تری دارند.» به گفته این تیم تحقیق، زنانی که دارای رژیم غذایی کم چرب هستند کمتر در معرض ریسک ابتلا به انواع تهاجمی تر سرطان سینه قرار دارند. حال محققان به بررسی حدود ۴۹ هزار زن بعد از سن یائسگی که از رژیم غذایی عادی خودشان یا رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات و غلات کامل پیروی می کردند پرداختند. در طول ۸.۵ سال مطالعه رژیم غذایی، ۱۷۶۴ زن مبتلا به سرطان سینه شدند. شرایط این زنان به طورمیانگین تا ۱۱.۵ سال بعد از تشخیص تحت نظر بود. در مجموع مشخص شد نرخ بقاء زنانی که از رژیم غذایی کم چرب پیروی می کردند در مقایسه با زنانی که رژیم غذایی عادی و رایج را داشتند ۲۲ درصد بیشتر بود. به گفته محققان، در بررسی مرگ بیماران مبتلا به سرطان سینه هم مشخص شد که ۶۸ زن از گروه رژیم غذایی کم چرب فوت کردند درحالیکه در گروه رژیم غذایی عادی، ۱۲۰ نفر جان شان را از دست داده بودند. محققان تاکید می کنند رژیم غذایی تاثیر مستقیم بر طول عمر دارد. رژیم غذایی سالم تر موجب افزایش طول عمر هم در بازماندگان سرطان و هم جمعیت عمومی می شود. ]]> سبک زندگی Mon, 28 May 2018 03:20:02 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131446/ خطر بازگشت بیماری گواتر با مصرف نمک‌ های تقلبی دریا http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131431/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر زهرا عبداللهی، با بیان اینکه عرضه نمک‌ های تقلبی بدون ید با عنوان «نمک دریا» موجب بازگشت بیماری گواتر در کشور خواهد شد، گفت: نمک ‌های غیراستاندارد توسط افراد سودجو به‌ صورت زیرپله ‌ای، زیرزمینی و قاچاقی تهیه می ‌شوند و با تبلیغات گمراه کننده و هزینه ای گران تر عرضه می شوند. وی با اشاره به اینکه به‌ طور قطع با این متخلفان برخورد قانونی می‌ شود اظهار کرد: نمک دریا مورد تایید وزارت بهداشت نیست و آنالیز این نوع نمک‌ ها در آزمایشگاه مشخص کرده که علاوه بر نداشتن ید، درجه ناخالصی زیادی دارند و آلوده به فلزات سنگین مانند سرب، آرسنیک و کادیوم هستند. عبداللهی گفت: تبلیغات گسترده استفاده از نمک‌ های تقلبی، برنامه کشوری مبارزه با اختلالات تیرویید را تهدید می‌ کند، چراکه علاوه بر مکان های غیرمجاز، این نمک ها در عطاری ها نیز به فروش می رسد و مردم نیز با این تصور که نمک های دریا خاصیت درمانی دارد، آنها را مصرف می کنند، درحالیکه نمک های دریا مصرف خوراکی ندارد.  وی با بیان اینکه رسانه ها و صدا و سیما در امر فرهنگسازی صحیح نقش به سزایی دارند، افزود: در برنامه های آشپزی، تغذیه ای و آموزشی باید تاکید شود که مردم نمک یددار تصفیه شده بسته بندی مصرف کنند و خانواده‌ ها نیز باید نسبت به مصرف نمک یددار تصفیه‌ شده حساس شوند و آن را در ظرف ‌های در بسته نگهداری کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه نظارت بر عطاری ها برعهده وزارت بهداشت نیست، تصریح کرد: این موضوع از طریق دبیرخانه شورای عالی سلامت و کارگروه صیانت از سلامت در حال پیگیری است. وی با بیان اینکه درحال حاضر ایران به‌ عنوان کشور عاری از کمبود ید در منطقه مدیترانه غربی شناخته شده است، ادامه داد: شیوع گواتر در کشور هر ۵‌ سال یک‌ بار بررسی می شود، درحال حاضر ایران در منطقه از نظر شیوع گواتر، عاری از گواتر است و در منطقه به‌ عنوان نمونه معرفی شده است، کشورهای منطقه، ایران را به‌ عنوان الگو قرار داده و حتی برای گذراندن دوره‌ های آموزشی نیز به ایران سفر کرده و برنامه‌ های پیشگیری ایران را الگوبرداری می ‌کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: لازم است مادران باردار پس از زایمان، نوزادان خود را به مراکز غربالگری دولتی بیاورند. عبداللهی افزود: منظور از استفاده از نمک یددار، مصرف زیاد نمک نیست، زیرا اکنون ۳ برابر حد استاندارد در کشور نمک مصرف می‌ شود و کشور با بیماری‌ های قلبی و عروقی و پرفشاری خون روبه‌ رو است، بنابراین مردم باید نمک به مقدار کم اما از نوع استاندارد و یددار استفاده کنند. وی اظهارداشت: آب و خاک ایران از لحاظ داشتن ید فقیر بوده و بنابراین مردم نیز در معرض ابتلا به کمبود ید قرار دارند، باید ید را به مردم برسانیم و اگر این کار را انجام ندهیم با عوارض متعددی از جمله گواتر مواجه خواهیم شد و گواتر ممکن است راه تنفسی را ببندد یا در بلع اختلال ایجاد کند، البته گاهی هم ممکن است علامت خاصی نداشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: هیپوتیرویید (کم‌کاری تیرویید) از دیگر مشکلات کمبود ید در بدن است، این بیماری با علایمی مانند تنبلی، بی‌ حالی، خشکی پوست، یبوست، اضافه‌ وزن و عدم تحمل سرما همراه است. وی با اشاره به اینکه کمبود ید در دوران بارداری موجب ابتلای کودک به عقب‌ماندگی ذهنی و جسمی نوزاد می‌ شود، گفت: کمبود ید در مادران باردار موجب کاهش بهره هوشی کودک شده و در صورت کنترل نشدن آن در نوزادان، توسعه کشور به خطر می افتد، کمبود ید همچنین باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و به‌ دلیل کاهش مقاومت بدن، احتمال ابتلا به بیماری و مرگ و میر کودکان بیشتر می‌ شود. ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 14:06:28 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131431/ برای فرزندتان در دوره دبستان موبایل نخرید http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131414/ به گزارش ستاره ها، دکتر حسن سطوت در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ابزارهای رسانه‌ای به عنوان آسیب‌های نو پدید در جامعه بشری مطرح هستند اظهار کرد: یکی از اصلی ترین مشکلاتی که در اثر استفاده زیاد کودکان از ابزارهای رسانه‌ای ایجاد می‌شود کاهش شدید مهارت‌های ارتباطی بین فردی است که صدمات جدی را به کودکان وارد می‌کند. وی ادامه داد: ضربه دیگری که در ارتباطات بین فردی کودکان در اثر استفاده زیاد از موبایل و یا تبلت ایجاد می‌شود کاهش انگیزه کودکان برای بازی با همسن و سالان خود در یک محیط واقعی است که در اثراستفاده زیاد کودکان از این ابزار های رسانه‌ای ارتباطات کلامی کودکان و مهارت های کلامی کودکان و حتی هیجانات عاطفی کودکان شدیدا افت می‌کند. سطوت بیان کرد:براساس پژوهش های صورت گرفته استفاده از موبایل در کودکان منجر به هیجانات منفی مثل پرخاشگری می‌شود و کودکان بجای یادگیری سبک مقتدرانه بیشتر در رفتارهایشان از سبک پرخاشگری و استبدادی تبعیت می‌کنند. این روانشناس بالینی با اشاره به نقش والدین در کنترل استفاده کودکان از تلفن همراه اظهار کرد: کودکان رفتارهای اجتماعی را از طریق رفتارهایی که مشاهده می کنند یاد می گیرند. والدین باید ابتدا خودشان شیوه صحیح استفاده از موبایل را یاد بگیرند و از طریق رفتار خودشان آموزش های لازم را به کودکان ارائه بدهند. هم چنین سواد رسانه ای و اطلاعات والدین باید درمورد امکانات تلفن همراه بیشتر از کودکان باشد تا از این طریق بتوانند نظارت و مدیریت کافی در استفاده کودکان از تلفن همراه را داشته باشند. وی با اشاره به سن مناسب تهیه تلفن همراه برای کودکان گفت: امروزه باورهای خانواده ها درمورد تکنولوژی و تلفن همراه درست نیست و تهیه گوشی های همراه را یک ضرورت دانسته و معتقدند اگر برای کودکمان تلفن همراه تهیه نکنیم با مهارت های اجتماعی مدرن آشنا نخواهد شد و سعی می کنند از طریق تهیه این ابزارها زمینه به روز بودن فرزندان را فراهم کنند که با این کار ارتباط کودکان با دنیای واقعی را کم می‌کنند. وی ادامه داد: بهترین دوره سنی برای استفاده فرزندان از تلفن همراه دوره متوسطه دوم است لذا تهیه تلفن همراه در دوره ابتدایی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. سطوت با اشاره به نقش معلمین در کاهش استفاده کودکان در تلفن همراه تصریح کرد: معلمین لازم است در فضای کلاس و از طریق آموزش های کودکانه که بصورت بازی صورت می گیرد ضرورت ارزش و اهمیت دوستی های واقعی را به دانش آموزان ارائه دهند و گرایش به ارتباطات واقعی را در کلاس تقویت کنند.   ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 12:14:12 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131414/ خاصیت چربی سوزی این مواد غذایی ثابت شده است http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131409/ به گزارش ستاره ها به نقل از آوای سلامت از activebeat، غذاهای خاصی اثرات ترموژنیک (سوزاننده چربی) بالایی دارند،‌ یعنی به افزایش سرعت متابولیسم شما کمک می‌ کنند. عدس: سرشار از پروتئین است و چربی خیلی کمی هم دارد. در واقع کمترین چربی را در میان غذاهای سرشار از پروتئین دارد. همچنین مصرف یک وعده آن،‌ 35 درصد نیاز روزانه آهن را تامین می کند. ماهی: برخی ماهی‌ های خاص سرشار از اسید چرب امگا 3 هستند،‌ که با افزایش متابولیسم موجب از بین رفتن چربی‌ها می ‌شوند. عملکرد رژیمی اسید چرب امگا 3 مانند پروتئین است. امگا3 بدن را مجبور به چربی ‌سوزی بیشتر می‌ کند و اشتها را در طول روز کنترل می‌ کند. سیب: یک سیب اندازه متوسط، تنها 80کالری دارد و دارای همه انواع آنتی ‌اکسیدان ‌ها است. از آنجایی که سیب سرشار از آنتی ‌اکسیدان است، موجب بهتر شدن جریان خون و ساختن ماهیچه‌ های قوی ‌تر و سالم‌ تر می‌ شود. به عنوان یک قانون کلی، معمولا سیب‌ های دارای پوست تیره‌ تر را انتخاب کنید. هرچه پوست سیب تیره‌ تر باشد، آنتی ‌اکسیدان و اثرات چربی ‌سوزی آن بیشتر است. فلفل قرمز: دارای ترکیبی به نام کپسایسین است. این ماده بدن را گرم و به شما کمک می ‌کند کالری اضافی را بسوزانید. متخصصان کاهش وزن توصیه می کنند که فلفل را به سوپ، سس و برنج اضافه کنید تا قابلیت چربی‌ سوزی رژیم غذایی ‌تان را افزایش دهید. چای سبز: حاوی ترکیبی موسوم به اپیگالوکتشین‌گالات است؛ آنتی اکسیدانی که باعث می‌ شود بدنتان بهتر از هورمون طبیعی و ناقل عصبی نوراپی‌ نفرین استفاده کند. اثر اصلی نوراپی‌ نفرین در متابولیسم، دادن پیغام جهت سوزاندن سلول ‌های چربی و انرژی ذخیره شده است. جو دوسر: سرشار از فیبر است و وقتی بدن می‌خواهد غلات غنی از فیبر را تجزیه کند،‌ در طی مراحل هضم آن دو برابر انرژی مصرف می ‌کند و کالری می سوزاند. همچنین فیبرهای رژیمی،‌ اشتهای شما را تنظیم می ‌کند و به شما حس سیری طولانی ‌مدت می دهد. گریپ فروت: یکی از بهترین صبحانه‌ های چربی سوز، نصف گریپ‌فروت و یک فنجان قهوه است. این شروع عالی برای روزتان است، به خصوص اگر 2 ساعت بعد از آن دومین صبحانه خود را، که غذایی سرشار از فیبر و پروتئین است، ‌بخورید. گریپ ‌فروت به بدن کمک می‌ کند چربی و کلسترول را حل کند و مانع از سخت شدن رگ ‌های قلب می‌ شود. بوقلمون و مرغ: این دو ماده غذایی در چرخه رژیمی به عنوان رژیم دارای «اثر بالای ترموژنیک» شناخته می ‌شوند. بوقلمون و مرغ هر دو کالری کمتری از گوشت گاو دارند.   ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 11:48:55 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131409/ زردآلو و خواص آن برای کبد، چشم ها و گوارش http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131383/ به گزارش ستاره ها به نقل از سایت سیمرغ، زردآلو که به خاطر طعم خوشایند و رنگ آن شناخته شده است، دارای خواص زیادی است که ارزش آن را فراتر برده است. با لیست طولانی مواد مغذی خود، زردآلو یکی از مغذی ترین میوه ها محسوب می شود، دانه های زردآلو نیز دارای این خواص هستند. زردآلو دارای کالری کم و فیبر زیاد است. ویتامین های موجود در این میوه عبارتند از ویتامین A و ویتامین C. علاوه بر این ویتامین ها دارای خواص زیاد دیگری هم هست. خواص زردآلو به رفع مشکلات زیادی از کاهش التهاب گرفته تا درمان خشکی چشم موثر است. به علاوه زردآلو هم به صورت خام و هم به صورت پخته قابل استفاده است. مزیت های زردآلو به شرح زیر می باشند: از کبد محافظت می کند سرشار از آنتی اکسیدان است التهاب را کاهش می دهد از نظم بدنو و روده ها محافظت می کند به بهبود سلامت چشم کمک می کند. در ادامه با جزئیات بیشتری به توضیح خواص زردآلو می پردازیم. محافظت از کبد با زردآلو کبد علاوه بر اینکه بزرگترین اندام داخلی است، یکی از مهم ترین ها نیز هست. کبد عملکردهای زیادی انجام می دهد، از تولید پروتئینی گرفته که به لخته شدن خون کمک می کند تا شکستن چربی ها که باعث تولید انرژی می شود. برخی بررسی ها نشان داده اند که زردآلو دارای خواص زیادی برای کبد است و حتی می تواند از کبد در مقابل بیماری ها محافظت کند. در یک بررسی بر روی نمونه های حیوانی مشخص شد که زردآلو می تواند از کبد در مقابل آسیب ها و همچنین در مقابل کبد چرب محافظت کند. کبد چرب شرایطی است که بر اثر تجمع چربی در کبد بروز می کند. یک تحقیق دیگر بر روی حیوانات نشان داد در موش هایی که بخشی از کبد خود را از دست داده بودند، با زردآلوهایی که در آفتاب خشک شده بودند، بازسازی کبد بهبود پیدا کرد. مصرف یک رژیم غذایی ضد التهاب، کاهش استرس و فعالیت جسمی بیشتر دیگر عواملی هستند که به بهبود عملکرد کبد کمک می کنند. زردآلو سرشار از آنتی اکسیدان علاوه بر مواد مغذی زیادی که در زردآلو وجود دارد، زردآلو سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها عواملی هستند که از سلول ها در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافطتظت می کنند. به علاوه آنتی اکسیدان ها می توانند خطر بروز برخی شرایط مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان را نیز کاهش می دهند. زردآلو سرشار از کاروتنوئید carotenoids است. کاروتوئید نوعی رنگدانه است که دارای خواص آنتی اکسیدان است. زردآلو به ویژه سرشار از کاروتنوئیدهای بتاکاروتن، بتا کریپتوکانتین و گاما کاروتن است. علاوه بر زردآلو دیگر میوه ها و سبزی ها و ادویه هایی که دارای این ماده مغذی هستند عبارتند از زردچوبه و گیشنیز. زردآلو موثر در کاهش التهاب التهاب لزوما مسئله بدی نیست. در حقیقت التهاب یک واکنش طبیعی از طرف سیستم ایمنی است تا به این وسیله مهاجمین را از بدن دور کند و از بدن در مقابل آسیب دیدگی محافظت کند. از طرف دیگر التهاب مزمن می تواند آسیب هایی به بدن بزند که منجر به بیماری هایی مانند دیابت و آرتریت روماتوئید می شود. برخی بررسی ها نشان داده اند که زردآلو دارای خواص ضد التهاب است که می تواند از بدن در مقابل بیماری ها محافظت کند.به ویژه دانه های زردآلو در تسکین التهاب موثر هستند. در تحقیقی که بر روی نمونه های حیوانی انجام شد، استفاده از عصاره روغن هسته زردآلو برای موش ها از روده ها در مقابل بیماری کولیت اولسراتیو، نوعی بیماری التهابی روده، محافظت می کند. دیگر غذاهای ضد التهاب عبارتند از سبزیجات دارای برگ سبز، چغندر، کلم بروکلی، زغال اخته و آناناس. زردآلو و کمک به نظم بدن و روده ها زردآلو سرشار از فیبر است، تنها یک فنجان آن 3.1 گرم فیبر دارد – بیش از 12 درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می کند. فیبر بدون اینکه هضم شود در بدن حرکت می کند و حجم مدفوع را افزایش داده و از بروز یبوست پیشگیری می کند. یک آنالیز که پنج تحقیق را در بر می گرفت، نشان داد که افزایش مصرف فیبر به افزایش تعداد دفعات رفتن به دستشویی و دفع مدفوع در افراد مبتلا به یبوست کمک می کند. دانه های شیرین زردآلو که به عنوان میان وعده قابل مصرف هستند، فیبر خیلی بیشتری دارند. یک چهارم فنجان دانه زردآلو حاوی 5 گرم فیبر است که این مقدار 20 درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می کند. علاوه بر زردآلو دیگر مواد غذایی سرشار از فیبر عبارتند از میوه ها، سبزی ها، آجیل ها، حبوبات و دانه ها. زردآلو و تقویت سلامت چشم زردآلو منبع فوق العاده از ویتامین A است. تنها یک فنجان زردآلوی خام می تواند 60 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین A را تامین کند. در حالیکه یک فنجان زردآلوی خشک می تواند کل نیاز شما به ویتامین A را برطرف کند. ویتامین A نقش مهمی در سلامت چشم ها بازی می کند. در حقیقت کمبود ویتامین A منجر به بروز علائمی مانند نابینایی شبانه، خشکی چشم ها و کم شدن بینایی می شود. ویتامین A علاوه بر تقویت بینایی، به روش های دیگری نیز به سلامت چشم ها کمک می کند. تحقیقی که بر روی نمونه های حیوانی در سال 2016 انجام شد نشان داد که استفاده از عصاره هسته زردآلو به شکل موضعی در موش ها با بهبود تولید اشک، به بهبود سلامت چشم ها کمک می کند. دیگر مواد غذایی سرشار از ویتامین A عبارتند از: جگر گاو، سیب زمینی شیرین، هویج، کلم و اسفناج. مواد مغذی موجود در زردآلو زردآلوی خام دارای کالری کم و فیبر زیاد، ویتامین A و ویتامین C و پتاسیم است. این میوه دارای کربوهیدرات است که بیشترین کالری زردآلو مربوط به کربوهیدرات است و نه مربوط به چربی یا پروتئین. یک فنجان زردآلوی خرد شده حاوی مواد مغذی زیر است: 74.4 کالری 17.4 گرم کربوهیدرات 2.2 گرم پروتئین 0.6 گرم چربی 3.1 گرم فیبر 2985 واحد بین المللی ویتامین A (60 درصد نیاز روزانه) 15.5 میلی گرم ویتامین C (26 درصد نیاز روزانه) 401 میلی گرم پتاسیم (11 درصد نیاز روزانه) 1.4 میلی گرم ویتامین E (7 درصد نیاز روزانه) 5.1 میکروگرم ویتامین K (6 درصد نیاز روزانه) 0.1 گرم مس (6 درصد نیاز روزانه) 0.1 گرم منیزیم (6 درصد نیاز روزانه) 0.9 میلی گرم نیاسین (5 درصد نیاز روزانه) علاوه بر مواد مغذی که در بالا به آنها اشاره شد زردآلو حاوی ریبوفلاوین، ویتامین B6، اسید پانتوتنیک، منیزیم و فسفر است. پروفایل مواد مغذی مربوط به زردآلو ی خشک کمی متفاوت است. زردآلو به شکل خشک 4 برابر زردآلو تازه کالری و کربوهیدرات دارد، اما مقدار فیبر، ویتامین A، پتاسیم، ویتامین E و دیگر مواد مغذی موجود در آن نیز بیشتر است. یک فنجان زردآلو خشک شده حاوی مواد مغذی زیر است: 313 کالری 81.4 گرم کربوهیدرات 4.4 گرم پروتئین 0.7 گرم چربی 95 گرم فیبر 4686 واحد بین الملی ویتامین A (94 درصد نیاز روزانه) 1511 گرم پتاسیم ( 43 درصد نیاز روزانه) 5.6 میلی گرم ویتامین E (28 درصد نیاز روزانه) 0.4 میلی گرم مس (22 درصد نیاز روزانه) 3.5 میلی گرم آهن (19 درصد نیاز روزانه) 3.4 میلی گرم نیاسین (17 درصد نیاز روزانه) 0.3 میلی گرم منگنز (15 درصد نیاز روزانه) 41.6 میلی گرم منیزیم (10 درصد نیاز روزانه) 0.2 میلی گرم ویتامین B6 (9 درصد نیاز روزانه) 92.3 میلی گرم فسفر (9 درصد نیاز روزانه) علاوه بر تمام موارد ذکر شده زردآلو خشک شده حاوی مقداری اسید پانتوتنیک، کلسیم، سلنیوم، ویتامین K و ریبوفلاوین است. هشدار گرچه دانه های شیرین زردآلو به عنوان یک میان وعده مقوی قابل استفاده هستند، اما به یاد داشته باشید دانه های تلخ زردآلو ممکن است حاوی مقدار زیادی آمیگدالین amygdalin باشند. آمیگدالین ترکیبی است که در صورت مصرف بیش از حد می تواند سطح سیانید را افزایش دهد. اگر تصمیم به مصرف دانه های زردآلو دارید، حتما به دنبال نوع شیرین آن باشید تا از بروز هرگونه مسمومیت جلوگیری کنید. به علاوه گرچه زردآلو به صورت خشک دارای مواد مغذی زیادی است، اما کربوهیدرات و کالری آن نیز بیشتر از زردآلو تازه است. مصرف زیاد زردآلو خشک شده منجر به افزایش وزن و افزایش قند خون می شود. در مصرف زردآلو خشک شده حد اعتدال را رعایت کنید و در صورت تمایل بیشتر بهتر است زردآلو تازه را انتخاب کنید. برخی افراد بعد از خوردن زردآلو دچار علائم حساسیت غذایی می شوند. اگر فکر می کنید به زردآلو حساسیت دارید، بهتر است از خوردن آن اجتناب کرده و با پزشک مشورت کنید.   ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 09:38:24 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131383/ نتیجه جدیدترین مطالعه درباره چاقی/۲۹میلیون ایرانی اضافه وزن دارند http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131352/ به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر رضا ملک‌زاده، با استناد به نتایج مطالعه جهانی «میزان شیوع و عواقب اضافه وزن و چاقی در کشورهای مختلف» که وی از نویسندگان همکار این مطالعه بوده است، با بیان اینکه شیوع اضافه وزن و چاقی در ۷۳ کشور جهان طی سالهای ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۵ دو برابر و عوارض فاجعه بار آن  بیش از ۲ میلیارد نفر ، معادل ۳۰ درصد افراد جهان را گرفتار کرده است، افزود: روند شیوع چاقی و اضافه وزن در ایران بسیار خطرناک و هراس انگیز است. افزایش ۵.۵ برابری شمار افراد چاق در ایران وی با بیان این که ۲۹ میلیون نفر در ایران، دارای چاقی و اضافه وزن هستند، افزود: در سال ۱۹۸۰ (۱۳۵۹)، تعداد افراد چاق در ایران، معادل ۲ میلیون نفر بود که به ۱۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) رسیده و ۵.۵ برابر افزایش یافته است. همچنین تعداد افراد دچار اضافه وزن در ایران، طی همین دوره، از ۵ میلیون نفر به ۱۸ میلیون نفر افزایش یافته و بیش از ۳.۵ برابر شده است. افزایش ۸ درصدی چاقی زنان ایرانی و شیوع چاقی در دختران زیر ۲۰ سال ملک زاده درباره شیوع اضافه وزن و چاقی در ایران نیز گفت: در ایران از سال ۱۹۸۰ (۱۳۵۹) تا ۲۰۱۵ (۱۳۹۴)، شیوع اضافه وزن در زنان بالغ از ۳۱.۷ درصد به ۳۲.۳ درصد و شیوع اضافه وزن در مردان بالغ از ۲۳.۹ درصد به ۳۵.۳ درصد رسیده است. همچنین در همین فاصله زمانی، شیوع چاقی در زنان از ۱۶.۶ درصد به ۲۴.۱ درصد و شیوع چاقی در مردان از ۵.۸  به ۱۳.۸ درصد افزایش پیدا کرده است. وی شیوع اضافه وزن در دختران زیر ۲۰ سال نیز از ۶.۴ درصد به ۱۰.۳ درصد و شیوع اضافه وزن در پسران زیر ۲۰ سال از ۴.۱ درصد به ۸.۹ درصد رسیده است. شیوع چاقی در دختران زیر ۲۰ سال، از ۱.۷ درصد به ۴.۵ درصد و شیوع چاقی در  پسران زیر ۲۰ سال از ۱.۲ درصد به ۴.۳ درصد افزایش یافته است. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در مجموع، شیوع استاندارد شده سنی اضافه وزن و چاقی در زنان و مردان بالغ از ۳۹.۲ درصد  در سال ۱۹۸۰ به ۵۳.۱ درصد در سال ۲۰۱۵ رسیده و شیوع استاندارد شده اضافه وزن و  چاقی در کودکان دختر و پسر در مجموع ، از ۶.۷ درصد به ۱۳.۹ درصد افزایش پیدا کرده است. افزایش بیش از دو برابری مرگ های ناشی از چاقی و اضافه وزن در ایران! رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، سپس به مقایسه میزان مرگ و میر منتسب به اضافه وزن و چاقی در ایران طی سال ۱۹۹۰ (۱۳۶۹) با سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) پرداخت و گفت: در مجموع از کل تعداد مرگ و میرها در سال ۱۹۹۰ که شامل ۳۷۲ هزار فقره بوده، حدود ۲۱ هزار و ۵۰۰ مرگ یعنی حدود ۶ درصد مرگ ها قابل انتساب به اضافه وزن و چاقی بوده اند؛ در حالی که از تعداد کل ۳۸۵ هزار مرگ در ایران طی سال  ۲۰۱۵، حدود ۵۰ هزار مرگ یعنی معادل ۱۳ درصد از مرگ و میرها، قابل انتساب به اضافه وزن و چاقی بوده است. وی در تفکیک مرگ های قابل انتساب به اضافه وزن و چاقی در دو جنس نیز گفت: این مرگها، طی سال ۱۹۹۰ ( ۱۳۶۹) در زنان حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ فقره بوده که در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) به ۲۲ هزار مورد رسیده و بیش از دو برابر شده است. تعداد مرگ های قابل انتساب در مردان نیز از حدود ۱۱ هزار در سال ۱۹۹۰ به ۲۷ هزار در سال ۲۰۱۵  افزایش پیدا کرده و بیش از دو برابر شده است. شیوع چاقی در زنان ایرانی به شدت رو به افزایش است ملک‌زاده با استناد به مطالعات مختلف در ایران از جمله مطالعه کوهورت گلستان که بر روی بیش از ۵۰ هزار فرد بالغ ایرانی بین ۴۰ تا ۷۵ سال صورت گرفته، هشدار داد که چاقی به ویژه در زنان ایرانی به شدت رو به افزایش است. وی تصریح کرد: شیوع چاقی در زنان ایرانی (۳۲ درصد) ، حتی بیش از زنان امریکا (۳۵ درصد) به عنوان کشوری که با بیشترین شیوع چاقی در بالغین جهان روبه روست، بوده است  و همچنین شیوع استاندارد شده سنی اضافه وزن در زنان ایرانی بر اساس مطالعه کوهورت گلستان، حدود ۶۹ درصد و نسبت به زنان امریکایی با ۶۲ درصد شیوع، به وضوح بیشتر است.   فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد اضافه کرد: شیوع اضافه وزن و چاقی در مردان ایرانی (به ترتیب با ۵۴ درصد و ۱۶ درصد)  نسبت به مردان امریکایی (به ترتیب ۶۹ درصد و ۲۸ درصد) بسیار کمتر است. چاقی و اضافه‌وزن زیر ۴۰ سال خطرات بسیاری برای آینده خواهد داشت وی افزود: علاوه بر اهمیت شیوع اضافه وزن و چاقی، عوارض ناشی از آن شامل مرگ و میر و ناتوانی نیز بسیار چشمگیر و برای آینده خطرناک است. نتایج مطالعه بزرگ کوهورت گلستان نشان داده است که اضافه وزن و چاقی در سنین ۱۵ تا ۳۰ سالگی با افزایش خطر مرگ و میر به طور کلی و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها در سنین بالاتر همراه هستند. ملک زاده گفت: افزایش وزن در سنین میانسالی از ۱۵ تا ۴۰ سالگی با افزایش چشمگیر خطر بیماری های قلبی عروقی همراه است. سهم ۷۰ درصدی بیماری‌های قلبی در مرگ‌های منتسب به اضافه وزن و چاقی معاون تحقیقات وزیر بهداشت عوارض چاقی را از نظر عامل ابتلا به بیماری های غیرواگیر مختلف،  فاجعه بار و دارای هزینه های اقتصادی بسیار سنگین دانست و درباره ارتباط بیماری های مختلف با مرگ های قابل انتساب به چاقی و اضافه وزن گفت: حدود ۷۰ درصد کل مرگ‌های قابل انتساب به اضافه وزن و چاقی در زنان و مردان ، مربوط به بیماری های قلبی عروقی است.  وی یادآور شد: دیابت دومین بیماری قابل انتساب به بالابودن نمایه توده بدنی،علت حدود ۶۰۰ هزار مرگ در جهان بوده است و از بین تمامی مرگ‌های ناشی از دیابت، ۹.۵ درصد در افراد چاق رخ داده و ۴.۵ درصد در افرادی بوده که نمایه توده بدنی زیر ۳۰ داشته‌اند. بیماری مزمن کلیوی و سرطان‌ها نیز علت کمتر از ۱۰ درصد مرگ‌های قابل انتساب به چاقی و اضافه وزن بوده‌اند. نزدیک به یک میلیون ایرانی نیازمند عمل جراحی چاقی معاون وزیر بهداشت، هزینه های چاقی را فقط شامل ابتلا به بیماری های غیرواگیر مزمن ندانست و گفت: در حال حاضر نزدیک به یک  میلیون ایرانی نیازمند عمل جراحی چاقی هستند و هزینه های این عمل بسیار زیاد است. چاق‌های امروز بیشتر از چاق‌های دیروز عمر می‌کنند! در میان همه این نتایج نگران‌کننده از چاقی در ایران، دکتر ملک زاده یک نکته امیدبخش را نیز اعلام کرد که علیرغم افزایش شیوع چاقی، نرخ مرگ و میر و ناتوانی قابل انتساب به چاقی و اضافه وزن افزایش چشمگیری نداشته است. این یافته نشان می‌دهد افرادی که در حال حاضر چاق هستند در مقایسه با دهه‌های گذشته سالمتر هستند و به دلیل مراقبت های بهتر، بیشتر عمر می‌کنند. استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: متاسفانه، مجموع افزایش شیوع چاقی و اضافه وزن در جهان و کاهش مرگ و میر ناشی از آن معادل است با افزایش بار ناشی از ناتوانی که از بیماری‌های مزمن نظیر دیابت نوع ۲ و بیماری مزمن کلیوی ناشی می‌شود. ۳ برابر شدن شیوع چاقی در کودکان و نوجوانان و خطر افزایش بروز بیماری‌ها در سالهای آینده به گفته وی، یکی از نگران‌کننده‌ترین نتایج مطالعه جهانی آن است که شیوع چاقی در کودکان و نوجوانان در کشورهایی با درآمد متوسط  بیش از ۳ برابر شده است و این درحالی است که شروع چاقی در سنین پایین با افزایش بروز دیابت، پرفشاری خون ، بیماری های مزمن کلیوی و سایر بیماری های غیرواگیر طی سالهای آینده معادل است. هشدار مهم به والدین خوشبین کودکان چاق: عوارض چاقی در کودکی و نوجوانی پایدار می ماند نکته بسیار مهمی که معاون تحقیقات وزیر بهداشت بدان اشاره دارد آن است که خطر مرگ کلی و اختصاصی با کاهش وزن در میان افرادی که در نوجوانی چاق بوده یا اضافه وزن داشته اند کاهش نمی‌یابد! وی گفت: نتایج این مطالعات عوارض جبران ناپذیر چاقی و اضافه وزن به ویژه در میان کودکان و نوجوانان را نشان می‌دهد و این درحالی است که متاسفانه شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکی و نوجوانی که بدترین نوع چاقی است، در ایران، به علل مختلف که مهم ترین آنها رژیم غذایی نامناسب و پایین بودن میزان فعالیت بدنی است، روبه افزایش است. حتی تصور افزایش شیوع قند خون ناشی از چاقی تا ۲۵ درصد در سالهای آینده بسیار ترسناک است! فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد ، مصرف غذای اضافه و کم تحرکی را از علل مهم شیوع چاقی و اضافه وزن در بین ایرانی ها دانست و گفت: ۳۰ درصد غذای مصرفی ایرانی‌ها اضافه است و  بیش از  ۷۰ درصد مردم دچار چاقی یا اضافه وزن هستند و این درحالیست که ایرانی‌ها جزو کم‌تحرک‌ترین مردم جهان به شمار می روند و  بیش از ۸۰ درصد آنها تحرک کافی ندارند. به گفته وی اگر روند افزایشی چاقی و اضافه وزن در ایران ادامه یابد،  شاهد یک خطر بسیار جدی دیگر در آینده خواهیم بود و آن افزایش شیوع قند خون به عنوان عوارض چاقی، از میزان  ۱۰ درصد فعلی تا ۲۵ درصد طی ۲۰ سال آینده است و حتی تصور این اتفاق نیز بسیار ترسناک است! چاقی در ایران چگونه مدیریت می شود؟ ملک زاده در پاسخ به نحوه مدیریت چاقی در ایران گفت: سند ملی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر که به تصویب کمیته بیماری های غیرواگیر کشور و امضای برخی مسوولان ارشد  و رییس سازمان بهداشت جهانی رسیده است، چاقی را عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر مزمن و نیازمند مدیریت می داند.  وی افزود: به همین دلیل، پایه اقدامات مصوب مقابله با چاقی در این سند، بر اطلاع رسانی چهره به چهره به مردم از طریق کارشناسان بهداشتی و توافقاتی با وزارت صنایع برای انجام اصلاحاتی در محصولات صنایع غذایی در راستای کاهش مصرف نمک و شیرینی جات استوار است. از افزایش دو برابری مطالعات چاقی در ایران طی ۵ سال گذشته تا تشویق مردم به غربالگری مداوم چاقی وی تاکید کرد: همچنین مطالعات زیادی توسط مراکز متعدد تحقیقات بیماری های غیرواگیر در کشور در حال انجام است که افق دقیقی از میزان شیوع چاقی در ایران پیش رو قرار می دهد و شمار این مطالعات رو به افزایش است و طی ۵ سال گذشته بیش از ۲ برابر شده است. عضو کمیته ملی بیماری های غیرواگیر اضافه کرد: سند ملی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، همچنین سیاستهایی همچون ترویج تغذیه انحصاری با شیر مادر تا دو سالگی، تشویق مردم به غربالگری مداوم چاقی و اضافه وزن، اجرای برنامه های پیشگیری از چاقی در مدارس و نظارت بر آن، اجرای برنامه های غربالگری اضافه وزن در برنامه های بهداشتی نظام سلامت،  تشویق مردم به داشتن ترازوهای وزنی، ارائه تجهیزات ترازوهای وزنی برای مکان های عمومی، از جمله این برنامه ها است.  وی گفت: ارائه مشوق هایی به افراد چاق در رویدادهای سلامت مانند ترازوی وزن کشی، نوار اندازه گیری، مشاوره های رایگان رژیم غذایی در برنامه های سلامت، حاکمیت فعالیت های فیزیکی مدرسه محور، تاسیس و معرفی مناطق پویا، افزایش تاسیسات ورزش در محل کار، اولویت دادن به تحقیقات مرتبط با چاقی از دیگر برنامه های این حوزه است. استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، ارائه تسهیلاتی به پایان نامه ها در این زمینه، ایجاد و تقویت سیستم های ثبت شیوع چاقی و مرگهای ناشی از آن در کشور، تدوین سیاستهایی برای محدود کردن تبلیغات بازاریابی نوشابه ها، پفک ها، تشخیص و درمان چاقی و اضافه وزن از دوران کودکی، تعیین برنامه های ویژه برای سنین در معرض خطر چاقی و شیوع چاقی در ایران از دیگر برنامه های پیش بینی شده است. ضرورت مصرف چند وعده ای میوه ها در طول روز برای کاهش پرخوری و پیشگیری از چاقی رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه پیشگیری از روند فزاینده شیوع چاقی در ایران ضمن توصیه به افزایش تحرک بدنی افراد در جامعه و ورزش مستمر روزانه به طوری که تعرق کافی بدن را به همراه داشته باشد، همچنین، کاهش پرخوری را عامل بسیار مهمی در کاهش چاقی در جامعه دانست و گفت: سرانه مصرف کالری ایرانی‌ها در سال ۱۹۷۰ میلادی ۲هزار کالری بوده که این عدد به بالای ۳ هزار کالری رسیده است. وی مصرف چند وعده ای میوه ها و سبزیجات تازه در طول روز را در کاهش چاقی و پرخوری و کمک به حفظ سلامت بدن در برابر بیماری ها بسیار ضروری خواند و تاکید کرد: مردم باید این نکته را در نظر داشته باشند که خوردن یک میوه در هر یک از وعده های چندگانه روزانه، بهتر از مصرف چند میوه، صرفا در یک وعده است. ملک زاده تاکید کرد: خطر بسیار جدی شیوع فزاینده چاقی، علاوه بر این که در فهرست نگرانی ها و تعهدات مهم کشورها برای مقابله با آن است، باید ابتدا توسط مردم جدی گرفته شود و تا این اتفاق نیافتد، خطر شیوع چاقی در ایران باقی خواهد ماند. ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 07:12:07 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131352/ چیز‌های عجیبی که پوست‌تان را درخشان می‌کنند! http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131343/ به گزارش ستاره ها به نقل از برترین ها : وقتی صحبت از مراقبت و زیبایی پوست می‌شود نسخه‌ی جادویی واحدی وجود ندارد که بهترین باشد اما چیزهای عجیبی که برای‌تان می‌گوییم می‌توانند پوست‌تان را جوانتر و شاداب‌تر کنند. باکتریها می‌دانید که پروبیوتیک‌ها برای سلامت گوارش مفیدند، اما آیا محصولات پروبیوتیک‌دار موضعی مراقبت از پوست هم می‌توانند برای پوست مفید باشند؟ پروبیوتیک به باکتریهای خوبی گفته می‌شود که باکتریهای بد را در بدن نابود کرده و از التهاب سیستم گوارش می‌کاهند. هرچه سطح التهاب بدن پایین‌تر باشد، آکنه و جوش و لکه‌‌های پوستی و قرمزی نیز کمتر خواهد بود. البته خوردن ماست پروبیوتیک و سبزیجات تخمیر شده که حاوی پروبیوتیک‌های طبیعی هستند نیز می‌توانند التهاب پوست را کم کنند. زهر زنبور زهر زنبور می‌تواند برای پوست شگفت انگیز باشد. زهر زنبور پتانسیل آنتی باکتریال و ضد التهابی و ضد میکروبی دارد و ضد چین و چروک پوست است. زهر زنبور، عضلات صورت را شل می‌کند و همزمان جریان زیادی از خون را به سطح پوست می‌رساند. این موج بزرگ خون، تولید کلاژن و الاستین را افزایش داده و در نتیجه پوست‌تان صاف و نرم و درخشان به نظر خواهد رسید. نگران نباشید، شما مجبور نیستید منتظر بنشینید تا زنبور نیش‌تان بزند. می‌توانید به دنبال محصولاتی بروید که در آنها از زهر خالص زنبور استفاده شده است. یک هشدار: آنهایی که به زنبور حساسیت دارند نباید از چنین محصولاتی استفاده کنند. میوه‌ی بلوط بلوط فقط برای سنجابها نیست. بلوط و گردوی پودر شده مخلوط با روغن نارگیل، یک لایه بردار عالی برای دستها و پاهاست. این اسکراب طبیعی، جریان خون را در پوست افزایش داده و زبری پوست را برطرف می‌کند (پینه و پوسته‌ها روی انگشت و ...). لازم نیست به جنگل بروید و بلوط خام بخورید؛ میوه‌ی بلوط تانین زیادی دارد که باعث می‌شود بسیار تلخ باشد. رابطه جنسی یکی از رازهای دوست درخشان و جوان، ورزش است که شامل جنب و جوش‌های رابطه‌ی جنسی هم می‌شود. ورزش جریان خون را در پوست افزایش می‌دهد و سبب درخشش قابل توجه آن می‌شود. همچنین زمانی که به ارگاسم می‌رسید بدن‌تان اوکسی توسین ترشح می‌کند که به نام هورمون عشق معروف است. اوکسی توسین از کورتیزول که هورمون استرس است می‌کاهد و در نتیجه التهاب را در تمام بدن از جمله پوست کاهش می‌دهد. عرق عرق چندان خوشایند نیست اما پوست‌تان را تمیز می‌کند، به آن آبرسانی می‌کند و از آن محافظت می‌کند. مطالعات نشان داده عرق کردن نه تنها آلودگی‌های را از پوست برطرف می‌کند بلکه با ترشح آنتی بیوتیک‌ طبیعی به نام درمسیدین از آن در برابر باکتریهایی چون ای کولی و استافیلوکوک اورئوس محافظت می‌کند. یعنی اگر عرق برای مدت طولانی روی صورت‌تان بماند، شروع می‌کند به بستن حفره‌های پوست. بنابراین بعد از تمرین، 30 تا 60 دقیقه صبر کنید و سپس صورت خود را بشویید. ادرار باور کنید یا نه احتمال اینکه محصولی که هم اکنون برای پوست‌تان استفاده می‌کنید ممکن است حاوی ادرار باشد وجود دارد، البته فُرم مصنوعی آن. مرطوب کننده‌ی مورد علاقه‌تان را بردارید و لیست ترکیبات آن را چک کنید و به دنبال urea (اوره) بگردید. اوره یک عامل ملین (نرم کننده) و کراتولیتیک است که عوارض ناشی از خشکی پوست و پوسته شدن را برطرف می‌کند. کدو حلوایی کدو حلوایی کاربردهایی غیر از درست کردن پای دارد. کدو حلوایی ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی دارد که شامل ویتامین‌های B، ویتامین C، E و بتاکاروتن می‌شود. ضمنا نیاسین و اسید فولیک موجود در کدو حلوایی موجب بهبود جریان خون شده و در نتیجه بازسازی پوست بهتر انجام می‌شود. افزودن کدو حلوایی به رژیم غذایی باعث درخشش پوست‌تان می‌شود. همچنین می‌توانید کدو حلوایی را به صورت موضعی استفاده کنید، به همین دلیل است که کدو حلوایی عنصری در بعضی از کرم‌ها و ماسک‌هاست. آسپرین استیل سالیسیلیک اسید، عنصر فعال آسپرین قدیمی است اما احتمالا اسم آن را روی بعضی از محصولات مراقبت از پوست دیده‌اید. استیل سالیسیلیک اسید، به زدودن چربی اضافی و لایه برداری سلول‌های مرده کمک می‌کند. برای درست کردن ماسک آسپرین، پنج عدد قرص آسپرین را خرد کرده و با چهارم فنجان آب مقطر ترکیب کرده و خمیر درست کنید. ماسک حاصل را مستقیما روی پوست خود گذاشته و اجازه دهید 10 دقیقه بماند و سپس بشویید. عصاره گیاه دم اسب گیاه دم اسب به دلیل خواص ضد التهابی که دارد معروف است و می‌تواند آکنه را برطرف کرده و ناراحتی و تورم را التیام بدهد اما عصاره‌ی گیاه دم اسب فواید دیگری هم دارد. این گیاه مانند آلوئه ورا، مرهمی برای سوختگی، زخم و کهیر است. گیاه دم اسب، سیلیکا نیز دارد که یک پیش درآمد برای کلاژن است. عصاره‌ی گیاه دم اسب به یکنواختی و جوانی پوست کمک می‌کند. شیر بُز شیر بز یکی از رازهای زیبایی است که قرنهاست شناخته شده. خیلی‌ها می‌دانند که کلئوپاترا از وان شیر تازه‌ی بز استفاده می‌کرد اما علتش را تازگی پیدا کرده‌اند. شی بز سرشار از کاپریلیک اسید و اسید آلفاهیدروکسی است که سلول‌های مرده‌ی پوست را لایه برداری می‌کند. ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 06:25:30 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131343/ تاثیر ورزش پاها بر سلامت سیستم عصبی بدن http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131321/ به‌ گزارش ستاره ها به نقل از ‌ایسنا ، بررسی‌های جدید نشان داده است افرادی که ورزش نمی‌کنند و تنها عضلات پاهای خود را از دست می‌دهند ،‌ بلکه این شرایط بر سلامت سیستم عصبی آنها نیز تاثیر می‌گذارد و به تدریج سیستم عصبی آنها تحلیل می‌رود. به نقل از سایت MNT، بررسی‌ها نشان داده است که کمبود فعالیت فیزیکی ورزش باعث کاهش سلول‌های بنیادی عصبی تا ۷۰ درصد می‌شود. استفاده از پاها به خصوص در ورزش‌های قدرتی باعث می‌شود که سیگنال‌هایی به مغز فرستاده شود و در نتیجه‌ سلول‌های عصبی تولید شوند. این پروسه در سلامت سیستم عصبی تاثیرگذار است. کم کردن ورزش باعث می‌شود که بدن نتواند به راحتی سلول‌های جدید عصبی تولید کند. کم بودن ورزش باعث می‌شود که میزان اکسیژن در بدن کمتر شود. به ‌این‌ ترتیب سوخت و ساز بدن تغییر کند. ]]> سبک زندگی Sun, 27 May 2018 04:45:50 GMT http://www.setarehnews.ir/fa/doc/news/131321/