خوردنی هایی برای تقویت مغز
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۲۵
 
پخت و پز با گیاهان و ادویه‌ مفید باعث تقویت مغز می شود. کافی است این 10 ادویه به نقل از سایت هلث نیوز را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.
زردچوبه:
به گزارش ستاره ها به نقل از روزنامه خراسان، حاوی ماده شیمیایی است و پلاک‌های موجود در مغز را که باعث بروز بیماری آلزایمر می‌شود، کاهش می‌دهد.
زعفران:
نتیجه سه تحقیق نشان داد، عصاره زعفران به‌اندازه داروی ضدافسردگی در درمان مبتلایان به بیماری افسردگی مؤثر است.
مریم‌گلی:
شواهد علمی نشان داده که این گیاه باعث تقویت حافظه می‌شود.
خوردنی هایی برای تقویت مغز

دارچین:
علاوه بر تقویت قدرت توجه، قند خون را تنظیم می‌کند.
ریحان:
این آنتی‌اکسیدان قوی جریان خون را به قلب و مغز بهبود می‌بخشد و خاصیت‌ ضدالتهابی دارد همچنین در برابر بیماری آلزایمر محافظت ایجاد می‌کند.
آویشن:
افزودن آویشن به برنامه غذایی میزان اسید چرب ضروری در مغز را افزایش می‌دهد.
پونه کوهی:
پونه کوهی 46 برابر سیب و56 برابر توت فرنگی، حاوی آنتی‌اکسیدان باقدرت درمانی است و محافظ سلول مغز به‌حساب می‌آید.
سیر:
این گیاه بوته‌ای، باایجاد تسهیل جریان خون به مغز باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی مغز می شود.
زنجبیل:
در تحقیقی که زنجبیل را با ژینکو بیلوبا ترکیب کردند نشان داد که این ترکیب باعث چابک تر شدن فرد می‌شود. عصاره ریشه زنجبیل در درمان بیماری پارکینسون و سردردهای میگرنی نیز مؤثر واقع می شود.
رز ماری:
نتایج بررسی سال 2006 نشان داد که مصرف رز ماری باعث کاهش میزان افت قدرت شناختی در افراد مبتلابه دمانس (زوال عقل) می‌شود.

 
14
کد مطلب: 99320