برای خنثی کردن «عوارض آلودگی هوا» این خوراکی‌ها را مصرف کنید
تاریخ انتشار : جمعه ۸ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۴۶
 
برای خنثی کردن «عوارض آلودگی هوا» این خوراکی‌ها را مصرف کنید
 
 
با توجه به اثرات بسیار مخرب آلودگی هوا بر سلامتی تمامی افراد، رعایت برخی تدابیر و دستورالعمل‌ می‌تواند از میزان اثرات منفی آلودگی هوا بکاهد؛ در این مطلب به برخی از تدابیر "طب سنتی" برای کاهش و خنثی شدن اثرات منفی و ضایعات آلودگی هوا اشاره شده است.
به گزارش ستاره ها و به نقل از تسنیم، تهران این روزها در بدترین شرایط آلودگی هوا قرار دارد و حتی برخی از نقاط عدد شاخص آلودگی هوا ۱۷۷ را تجربه کردند.
اما با توجه به اثرات بسیار مخرب آلودگی هوا بر سلامتی تمامی افراد، رعایت برخی تدابیر و دستورالعمل‌ می‌تواند از میزان اثرات منفی آلودگی هوا بکاهد.
در ادامه به برخی از تدابیر "طب سنتی" برای کاهش و خنثی شدن اثرات منفی و ضایعات آلودگی هوا اشاره شده است:
ـ از مصرف غذای غلیظ و دیرهضمی مانند فست فودها، سرخ کردنی‌ها، حلیم، کله‌پاچه، ماکارونی، لازانیا، قارچ، الویه، مود غذایی کنسروی و صنعتی و ... پرهیز کنید.
ـ بهترین غذاه‍ا در این شرایط، خورشت، سوپ یا آش‌های پر سبزی حاوی جو، کدو مسما یا حلوایی، هویج، شلغم، اسفناج، کمی جعفری، گشنیز، پیاز و... است.
ـ از انواع سبزی‌های تاره استفاده کنید البته مصرف آنها در حدی باشد که منجر به نفخ نشود.
ـ از بین نوشیدنی‌ها، آب سیب شیرین، شربت لیموترش با عسل و گلاب، شیر محلی گرم همراه با عسل و گردو جزو بهترین گزینه‌ها هستند همچنین سکنحبین، دمنوش "به" یا گلسرخ، ماءالشعیر طبی نیز مفیدند.
ـ در بین میوه‌ها، لیمو شیرین، انار شیرین، سیب شیرین و نارگیل را مصرف کنید.
ـ در وعده صبحانه می‌توانید کره و عسل یا مرباهای سیب، به و انجیر یا تخم مرغ عسلی میل کنید.
ـ از آب‌ نارنج یا لیموترش تازه روی غذا و سالاد خود استفاده کنید.

۵ توصیه‌ غیرغذایی
ـ  زود خوابیدن در هنگام شب
ـ چند کاسه سرکه یا پیاز و نارنج چهارقاچ در برخی نقاط خانه قرار دهید
ـ استفاده از دستگاه بخور در محیط داخلی خانه
ـ پرهیز از تردد غیرضروری در محیط بیرون از خانه یا اداره
ـ اجتناب جدی از فعالیت بدنی شدید و ورزش
 
20
کد مطلب: 170106