اینفوگرافی/ ۳ فایده «تندخوری» برای بدن
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۱۵
 
:غذاهای تند خواص بی‌شماری برای بدن دارد که ۳ مزیت اصلی آنها در اینفوگرافی زیر آورده شده است.
به گزارش ستاره ها به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ غذاهای تند مثل سیر و پیاز و برخی از ادویه‌جات تند از قبیل فلفل قرمز، پودر کاری و سس‌های تند مثل توباسکو فواید زیادی برای بدن دارند که بخش عمده‌ای از این خواص را باید در ماده‌ای به نام «کاپسایسین» جست‌وجو کرد.
اینفوگرافی/ ۳ فایده «تندخوری» برای بدن
هر یک از این مواد غذایی یا ادویه‌جات از خواص منحصر بفردی برخوردار بوده که از جمله آن می‌توان به خواص ضدسرطان و میکروب‌کشی سیر و پیاز اشاره کرد.
 
پودر کاری دارای خاصیت ضدالتهاب و ضددرد بوده و دانه خردل به واسطه منیزیم و سلنیوم سرشار، محافظ قلب و ضدسرطان محسوب می‌شود.

غذاهای تند به طور کلی برای رفع درد مفاصل و آرتروز مفید بوده و ویتامین B3 موجود در آنها می‌تواند از کلسترول خون بکاهد.

۳ فایده اصلی غذاهای تند را می‌توانید در اینفوگرافی زیر مشاهده کنید:

 
14
کد مطلب: 101401