دوشاب پزی در هرمزگان
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۴
 
در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینی‌های سنتی دارد.
به گزارش ستاره ها به نقل از خبرگزاری میزان: برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشاب‌های رقیق را در سینی می‌ریزند و چند روز در آفتاب قرار می‌دهند تا غلیط شود.
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
دوشاب پزی در هرمزگان
14
کد مطلب: 140945